Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
нося ви нещо интересно от арабската страница на Парченцата..
написали са че това е Алина Боз  Peace

ако някой не е хапнал все още може да се присъедини към тази прекрасна компания  bowuu bowuu

# 256
Благодаря, мила Свет!  smile3503 smile3521 И на теб желая въздействащи емоции тази вечер, а ако са и положителни - най-добре.... smile3521 Днес добро гостуване сте направили със Светлич, обаче от всичките "кражбици" си пропуснала тази снимка на Нургюл и синчето ѝ, върнах назад до 12стр. и не я намерих, освен ако не сте я сложили в спойлер:

Ето още една, прясна, прясна, отпреди 2 мин. и от инстаграма на Толга:[/b][/color]

# 257
Арфи Hug благодаря за снимковия материал  newsm51
ами то вече от толкова много фотки вече съм  #Crazy #Crazy и в калабъка съм я изпуснала таз фотка на Нургюл от Бодромския ѝ престой  bowuu bowuu
трябва да седя на пост 24часа и пак няма да им сваря  Joy Joy Joy Joy
тъй че щом уловите нещо слагайте ги ,няма лошо а и тук сме на принципа на Мечо Пух,колкото повече толкова повече  smile3521 smile3521 smile3521

ето още малко нови фотки от сета  bowuu bowuu

дано скоро видим такава усмихната,щастлива Гюлсерен  Praynig
но със сигурност няма да е тази вечер,че чок зор ще бъде на Гюл ,без Джи ша трябва да се пребори освен с страха и болката за Хазал а също и с лейди Ди  bowuu
дано стигнат до правилно ,компромисно решение двете майки  Praynig Praynig

за всеки случай ви слагам линковете за Онлайн гледане  bowuu

Пожелавам на всички Приятно гледане на 23епизод на Парченцата smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 19:41 от Свет_ВАРНА

# 258
Благодаря, мила Свет  Hug Heart Eyes Grinning, сложих ги и аз при нас и по закона на гадостта ей досега нямах телевизия, но все пак я оправиха......

Приятно гледане и от мен!  Grinning Grinning Grinning

# 259
Момичета  какво ще кажете  bowuu Нургюл как изигра сцената ,страхоттна еее  Weary smile3501
ужасс цялата съм вир вода,треперя цялата  все едно аз преживях това  Sad
оф оф как се мъчи горката  Cry е това е то майка номер 1 Peace
сега стана ясно какво решение е трябвали да вземат двете майки  Peace или да загубят Хазал или да загубят крака ѝ  Weary

# 260
Офффф, недомислено ми е Свет..... Как пък никой не слезе при Гюл..... Вечер стана......

# 261
# 262
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
В дена на парченцата си имаме чок гюзелска изненада  smile3521
Кеии Hug Hug HugСъни Hug Hug HugЛати Hug Hug Hug Благодаря за поредния преведен епизод на Парченцата   smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

Светле HugСвет HugАрфи HugТони Hug благодаря ви за всички красоти с които сте запълнили страничките на темата ни  smile3521

# 263
# 264
# 265
Здравейте Сладурки  wavey wavey wavey wavey

Кеии  Hug Тони  Hug Адашче  Hug Арфи  Hug Про  Hug Ени  Hug

Скрит текст:

# 266
# 267
Снощния епизод много ми хареса,преговорих си го ,защото страшно много ми забиваше и доста неща пропуснах  bowuu
доста напрегнато ,динамично,добре се е постарал Мерджан, за мен нямаше нищо не логично с катастрофата, понякога наистина се случват чудеса,колкото и да се мъчим не можем да си ги обясним,освен да кажем че Хазал има късмет че има майка като Гюл а и да не забравяме все пак се е консултирал със специалисти, с превода ще стане белни, защо се забавиха толкова време  Thinking
 цялият проблем беше заради почвата, аммаа ще видим  Thinking
 но според мен целта която са имали е да покажат как действа една истинска майка в такава екстремна ситуация,това беше за мен епизода на Алина и Нургюл  Peace за Нургюл не съм се и съмнявала че няма да се справи,но приятно ме изненада Алина,браво на детето ,справи се страхотно  bowuu
за държанието на останалите по време на спасяването на Хазал  и след това ,Дилара ,Рахми,Озкан а да не говорим за Керка,не искам да коментирам, всеки ще си получи заслуженото  Peace
сценаристите ще го "наградят" подобаващо  Joy Joy Joy
Но след тежките,напрегнати моменти получихме си ЧОК СЮРПРИЗ , без да ни измъчват , направо ни върнаха Джи,който направо летеше към болницата и след като получи хубава вест че нещата с Хазал са добре

ни подари този страхотен момент  Two Hearts

# 268
Гюлихан ни подариха ,кратки,но много красиви сцени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

а много бяха сладки когато се появи Джансу ,като ученици ,притеснени ,Джи обаче бързичко се окопити и я изпрати да спи  Joy Joy Joy

как погледнаха стълбите ,да не би пак да ги изненада Джансу  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:41 от Свет_ВАРНА

# 269
фотките които докараха Дилара до лудост  bowuu

понякога човек се мъчи да направи добро,но доста често то се обръща срещу него, за съжаление Джи изтри всички записи от катастрофата, заради Хазал, но пък това пък се послужи по скоро в услуга на лейди Ди,възползва се и от факта че Хазал беше в безсъзнание и ето ни гък ни мък какво е направила Гюл за Хазал,чак Шейда се чудеше как така Хазал не е благодарила на Гюл че и е спасила живота и ето Хазал като научи за гостуването на Озан на вечерята хиич не се и забави да го каже на мама Ди ,а това вече тотално изкара от равновесие, Дилара,  отново си вкара автогол като потърси сметка на Озан , ревността ѝ,параноя  ѝ  съвсем я заслепиха и като добавка коментарите на Рахмито и ето ти поредния сценарии ,дори на фактите които показват че Джи не плаща нищо за Гюл , не успяха да променят мнението ѝ, че Гюл е Метреса  Laughing Laughing вече който не беше научил вече научи и естествено пак ще се окаже че Джансу и Гюл ще страдат  Peace
но все един ден ще дойде видов ден и тогава ще видим кой кое и какъв е  Peace

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:15 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт