Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

Скрит текст:
Сетих се за един филм, който ми направи много силно впечатление,
защото описваше истински събития. Може би, защото съм гледала доста филми,
а и реалити предавания описващи доста невероятни и невъзможни неща,
сцената с катастрофата в Парчетата ми е реалистична.
Но да споделя с вас за филма, заслужава си.

The Impossible / Невъзможното (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1649419/
http://zelka.org/details.php?id=346520

Разтърсващата истинска история за битката за оцеляване на едно семейство,
разделено от смъртоносното цунами, което удари югоизточна Азия през 2004.

Мария (Наоми Уотс), Хенри (Юън Макгрегър) и тримата им малки синове заминават на зимна
ваканция в тропическия рай на тайванското крайбрежие. Но сутринта на 26-ти декември,
докато семейството си почива край басейна, смразяващ кръвта тътен се надига от недрата на
Земята. Секунди по-късно огромна водна стена се издига над курорта и го помита.

“Невъзможното” проследява действителните събития, по време на които десетки хиляди
непознати са изправени пред една от най-страшните природни катастрофи в модерната история.
Но ужасът, който преживяват Мария и нейното семейство, бива облекчен от състраданието,
смелостта и обикновената човечност на хората, с които се срещат в най-мрачните дни от живота си.
Едновременно епичен и интимен, съсипващ и вдъхновяващ,
“Невъзможното” е филм за силата на човешкия дух.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Impossible_%282012_film%29
[/center]

Чудесен филм Peace...даваха го по тв-то...бях на зъби и нокти през цялото време...страхотна БОРБА за живот... #Crazy bowuu

# 286
Здравейте Сладурки  wavey wavey wavey wavey wavey

КЕИИ  Hug ТОНИ  Hug АДАШЧЕ  Hug ПРО  Hug ЕНИ  Hug АРФИ Hug

КЕИИ Благодаря за онагледените коментарчета  newsm10 smile3501 newsm51
друго нещо си е да се види точно за какво иде реч  bowuu много ясно е че ще ще има различни мнения по този въпрос,с катастрофата,аз на първо гледане също ми се стори че нещата са прекалено нагласени и фалшиви,но след преговора, като няколко пъти се връщах на този момент , къде Гюл избутва колата и честно да си кажа много добре заснета сцена а в този момент ,като гледах Гюл имах чувството че от страх да не загуби Хазал,дори и тир би вдигнала  bowuu
дори самият Джи  попита Гюл на първата им среща от къде е събрала тази смелост (перефразирам, точните думи ще ги разберем с бг.превода) толкова сила ,че  да избута колата bowuu
в такива моменти,особенно пък когато чуеш подобни думи,че можеш да си загубиш детето, наистина на човек може да направи чудеса, такива сили му идват , и такива неща прави,че след като премине момента на страха,уплаха,сам си задава въпроса  Peace това аз ли го направих  newsm78 как го направих  newsm78 и колкото и да търсим логично обяснение,няма да го намерим  bowuu
предполагам че всеки от вас е имал подобни моменти,поне един ,при мен са доста и може би затова и за мен сцената си ми беше страшно силна ,реалистична и докато гледах направо спрях да дишам,
от 3-4години съм само на романтична вълна ,доста отдавна спрях да гледам разследващи или медицински филми или пък филми с подобни ужасяващи природни катаклизми  bowuu
само като те прочетох Кеии, за филма какво разказваш и направо настръхнах  newsm53
Еничка Hug надявам се скоро да наваксаш с Парченцата ... чакам с голям интерес и твоите коментари  bowuu bowuu

# 287

Честит имен ден на именниците!
Скрит текст:

Честит Ден на храбростта и Българската армия!
Много здраве, късмет и успехи!

# 288
# 289
Привет!  Hug Heart Eyes Grinning

Честит празник, мили момичета! Аз днес ви предлагам този вариант за отмора:

Милички, някак сте изместили спора за реалистичността на сцената, никой не оспорва майчиния инстинкт на Гюл, моментът в който намираш свръхсила, незнайно откъде, за да помогнеш на детето си..... Всяка една от нас е минавала през подобна ситуация..... Хеликоптери има ли в Турция, има, толкова ли не можаха да смъкнат специалист, който да застане на същото място за да не нарушат баланса на слягащата се почва и да сложи куката както трябва, а Гюл да я вдигнат? Друг е въпросът, тя вероятно би се дърпала, но и в това има сила, да оставиш правилните хора да помогнат..... Нереалистично бе това, че цял следобед, че и вечер не намериха решение......

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 10:35 от arpha

# 290
Привет!  Hug Heart Eyes Grinning

Честит празник, мили момичета! Аз днес ви предлагам този вариант за отмора:

Милички, някак сте изместили спора за реалистичността на сцената, никой не оспорва майчиния инстинкт на Гюл, моментът в който намираш свръхсила, незнайно откъде, за да помогнеш на детето си..... Всяка една от нас е минавала през подобна ситуация..... Хеликоптери има ли в Турция, има, толкова ли не можаха да смъкнат специалист, който да застане на същото място за да не нарушат баланса на слягащата се почва и да сложи куката както трябва, а Гюл да я вдигнат? Друг е въпросът, тя вероятно би се дърпала, но и в това има сила, да оставиш правилните хора да помогнат..... Нереалистично бе това, че цял следобед, че и вечер не намериха решение......

Арфи  Hug джанъм  Praynig Praynig  
аз не искам и не измествам спора ,всеки има право на собствено мнение ,просто си коментирам ситуацията ,защото за мен ,това  беше  начина да ни покажат реакцията на двете майки в тази екстремна ситуация, останалото за мен просто не е важно ,все пак е филм ....
а и може би нещата най-вече ще ни се изяснят с бг.превод newsm78 newsm78
за съжаление от разговорите на полицаите и пожарникарите ,които коментираха ситуацията много малко можах да схвана, долу горе ми стана ясно ,поради факта че скоро е валяло ,почвата не е устойчива,получило се е нещо като свлачище,но само толкова ,останалите подробности с бг.превод ...
 а и  да не забравим факта че режисьора се е консултирал със специалисти и не вярвам да не са се досетили да наемат хиликоптер  Thinking Thinking
ако някой все още е гладен, да заповяда на голяма софра заедно с екипа на Парченцата   chef   chef

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 13:37 от Свет_ВАРНА

# 291
това не е ли бахчата в имението на Гюрпънарови  newsm78 newsm78 newsm78

# 292
за да не спамя с глупости темата,слагам нещо си в спойлер  bowuu bowuu
Скрит текст:
явно  рижавата ,, дама " която се държа отвратително с Гюл, не само мен ме ядоса ,но и арабките  Laughing

Скрит текст:
рижавата дама  на гости на Дилара  ,ето как си ги представят арабките Joy Joy Joy

доведох ви един красавец  newsm03 newsm03 newsm03

дето си мечтая да го видя с Шейда,дано сцеенаристите ги залюбят,че тогава вече Дилара съвсем ще кудуряса и естествено ще каже че и Озан е прихванал от примера на баща си ,да си падне по обикновенна проста мома  Joy Joy Joy
ама хиич не и иде на акъла че ако Джи харесва живота на богаташите,еснафите ,отдавна Дилара щеше да бъде отсвирена и да подсмърча в някой ъгъл, ама де толкоз акъл в нейната глава че и Джансу и Джихан не жадуват за лукс и пари а за топла ,спокойна и уютна атмосфера ,която те я намериха при Гюл....
я какви вкусни мамини сърмички му сготви,че и киселото мляко го беше подквасила като майка му  smile3521

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 14:10 от Свет_ВАРНА

# 293
Честит Ви празник ,мили свати! Hug smile3525

Много здраве ,щастие и късмет !  love001

На именниците ...весело посрещане на гостите и пълни трапези ...за берекет и благополучие ! newsm10 smile3521

# 294
Момичета  Hug Heart Eyes Grinning, привет! Хубав ден ви желая! Имам някакъв проблем с нета, половината неща, които сте сложили не мога да видя, чаках да се оправи, но не би..... Имаме поздрав от Нургюл..... Grinning Grinning Grinning

https://www.facebook.com/Paramparcaarabfans/videos/vb.1397320887 … ype=2&theater

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 10:57 от arpha

# 295
Здравейте!
Арфи  Hug Hug

Скрит текст:

Момичета,благодаря ви за всичко,което сте споделили! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 296
  • Варна
Здравейте!

Светле   Hug  Свет   Hug  Арфа   Hug  Тони   Hug 

Пуснаха трея за 24 епизод...

Paramparça 24. Bölüm 1. Fragmanı

https://youtu.be/HTw2_tVmwiE
Пише 1-ви трей, може до понеделник да пуснат и втори.

Тази вечер от 22.15 ще повтарят 23 епизод на Парчетата по Стар ТВ.

Хубава вечер!

# 297
Кеии  Hug благодаря за трея, много ми хареса. Озкан май прави постановка, за да изпъкне пред Гюл и Джансу, но май малката го вижда  newsm78 Дано да е така, Озан разбира нещо, но аз не какво е  Joy

# 298
Озета за 24 епизод

GÜLSEREN EVİ TERK EDİYOR
Gittikleri restoranda Gülseren’in hakarete uğramasıyla çılgına dönen Cansu ortalığı birbirine katar. Üzerine bir de, Cihan ve Gülseren’in ‘yasak aşk’ haberi eklenir. Olanları gururuna yediremeyen Gülseren, Cihan ve Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen evi terk eder.

HAZAL ARTIK YALNIZ
Cansu de tıpkı öz annesi Gülseren gibi inatçı çıkmıştır. Gülseren ne kadar kaçarsa kaçsın Cansu pes etmez. Ölümden dönen Hazal’ın şımarıkları ise artık arkadaşlarını da bezdirir ve Hazal bir anda kendisini yapayalnız bulur. Üstelik Cihan da onun rol yaptığının farkına varmıştır.

Gülseren’in peşine adam takan Rahmi Bey, Dilara’ya bazı itiraflarda bulunur. Rahmi Bey’in Gülseren’e bu kadar acımasız davranmasının sebebi aslında kendi geçmişinde gizlidir.

BEN SENİN KIZIN DEĞİLİM!
Öz babası Özkan’ın velayet davası açtığını öğrenen Cansu, Özkan’ın karşısına çıkarak hesap sorar. Özkan, “Ben senin kızın değilim” diyen Cansu’nun kalbini yeniden kazanmak için bir plan yapar ama her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır.

# 299
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Кеии HugСветле HugТони HugСвет HugАрфи HugПро Hug

Общи условия

Активация на акаунт