Нашите кухни-59

• 92 185
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
  И аз с молба. Избираме цветове за новата кухня. Ще ми се плотът да е тъмен -примерно http://www.kuchynejinak.cz/img/pracovni-deska/exclusive//big/STA … ST-CERNY-6293.jpg

може ли да се съчетае с нещо различно от бяло и слонова кост и да не е ярко. Нещо от маслините, горчиците...

# 436
  • София
 И аз с молба. Избираме цветове за новата кухня. Ще ми се плотът да е тъмен -примерно http://www.kuchynejinak.cz/img/pracovni-deska/exclusive//big/STA … ST-CERNY-6293.jpg

може ли да се съчетае с нещо различно от бяло и слонова кост и да не е ярко. Нещо от маслините, горчиците...
Доколкото виждам това е черен камък с някакви люспи, можеш да го комбинираш на практика с всеки друг цвят.
https://www.google.bg/search?q=kitchen+with+black+worktop&bi … &ved=0CB4QsAQ
Ето едно набързо
http://www.ikea.com/qa/en/catalog/categories/departments/metod_k … et/20151_idki03a/

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 16:51 от ginger tea

# 437
На мен ми прилича на моя  - меден дъб на Геталит. Такъв ли е, Шадоу?

# 438
  • Раковски
Мда, той е. меден дъб на геталит.

# 439
  • Под Сините камъни
Мда, той е. меден дъб на геталит.
Благодаря  Hug

# 440
Здравейте, получих оферта за кухнята си, това което ме узагадачи е, че фирмата не поема свързването на ел уредите към мрежата, както и вик връзките на мивка,пералня,миялня. Това нормално ли е? Как и кой ще ги свърже уредите, това не става ли при самото им вграждане? Другото което е, разликата в офертата за врати пдч и мдф и 1000 лева. Струва ли си да ги дам тези 1000 лева за мдф? А пдч на егер добър избор ли е?

# 441
  • Раковски
 Според мен е нормално понеже дъводелеца/мебелиста прави мебелите а свързването на водата е работа на водопроводчика, но пък би трябвало всяка фирма (или тези които са заинтересувани да затворят кръга) да имат под ръка водопроводчик. Свързването на уредите е по-лесна работа и почти всеки може да го направи (дори и аз в някои случаи), тук трябва да се съобразявате сгаранционните условия на фирмата за уреди. Разликата в материалите между МДФ и ПДЧ винаги има и според самия материал (дали акрил, боя или нещп подобно) зависи цената. Едното струва 15-20 лв/кв а другото започва от 45 до 100 и нагоре.

# 442
Обещаната снимка на шкафа ми за продукти със сбъркания цвят на корпуса http://prikachi.com/images.php?images/898/8123898Z.jpg, и още една на помещението, гледано откъм вратата, която още липсва. Цялата натурия, която виждате, предстои да бъде премахната, извинявам се за кашоните и кърпите  Laughing http://prikachi.com/images.php?images/903/8123903W.jpg
Дръжките са пак от Модекс, доста скъпи, не помня вече точно колко излязоха като цена - 200-250 лв. някъде.

# 443
  • Варна
Здравейте, получих оферта за кухнята си, това което ме узагадачи е, че фирмата не поема свързването на ел уредите към мрежата, както и вик връзките на мивка,пералня,миялня. Това нормално ли е? Как и кой ще ги свърже уредите, това не става ли при самото им вграждане? Другото което е, разликата в офертата за врати пдч и мдф и 1000 лева. Струва ли си да ги дам тези 1000 лева за мдф? А пдч на егер добър избор ли е?

Може да комбинираш вратичките да са МДФ, а останалото ПДЧ.

Аз се влюбих в тази кухня:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:02 от Еlle Mai

# 444
Правилно ти е отговорил Шадоу,и аз не вързвам вода и канал,но с ел.съм си на ти и там не е проблем.
За разликите в цените на ПДЧ и МДФ е нормално да има разлика и понякога дори е фрапираща,зависи от кухнята ,може да стигне и доста повече от това

# 445
Момето* честита кухня, много свежа и придава настроение!
Корпусът лесно се сменя, дори вие може една по една да измерите плоскостите и да си сглобите нов шкаф ако не свикнете. Все си мисля, че мебелистите е трябвало да ви подшушнат за корпуса заради този надстърчащ шкаф.

Шадоу, предполагам кухнята е твое творение. Супер е както обикновено.
Има ли качени твои кухни някъде да им се порадвам!?

# 446
Може ли някой от специалистите да ми каже цена на плот Kaindl Казабланка 3 метра?
Мерси!

# 447
  • София

Правилно са ти отговорили  Шадоу  и ifko. И аз не връзвам вода и канал по простата причини, че немога да дам гаранция. Аз давам гаранция на мебелите, а този дето си връзва водата да си даде гаранция на труда.
Същото се отнася и за електрото - да си дойде човек с диплома да си го върже. Неможе да ме карат собствениците да връзвам печка и котлон на инсталация от 2квадрата и да ме убеждават, че ще издържи и те никога нямало да пускат едновременно фурната и котлоните. Като ссе запали кой носи отговорност - ще стигнат до мен и ще го отнеса.
И ВиК и електротехниците вземат пари за това, но да си напишат гаранция и си носят отговорността.

Прост пример ще ти дам от моя опит.
МОнтираме кухня с принт гръб. След 2 месеца ми се обажда клиента да ми се кара, че ми били мухлясали шкафовете. Слушам по телефон и не вярвам. Отиваме и наистина михъл в долния ред.
Пълен ШАШ. Почваме да разглобяваме и сваляме гърба - Хоп изненада. Цялата стена зад стъклото мокра. Нищо не се вижда и влгата слезнала до пода и долния ред фира. Вие какво правихте по ВиК - питам аз ви смехяхте ли водопровода ДА разбирасе ми отговарят. Я ми викни ВиК-то. Разбива стената и хоп - от някви снадки на тръбите си тече по малко и мухъл.
А сега "майстора" да ви плати ремонта на кухнята. И така и стана.

Нека всеки си върши работата за която е учил и има документ за нея.

# 448
Благодаря за поздравленията Simple Smile Мебелистите казаха по едно "Ейй, много зелено бе", докато избирахме плоскостите, но тогава толкова неща се случваха едновременно, като в същото време и бебе вкъщи ме чакаше, че в бързината изобщо не съм се замислила. Това да й е кусурът на кухнята, ще съм доволна Simple Smile
При нас пералнята, миялната, мивката, съдомиялната ги свърза ВиК майсторът, ЛЕД, плот, фурна - електричарят, мебелистите закачиха само уредите по местата им, не са ги връзвали. Преди това сменихме цялата ВиК и ел инсталация, т.е. двамата майстори.
Днес започват да ми сглобяват антрето, също се вълнувам какво ще се получи.

# 449
  • Варна
Шадоумен, и аз мисля, че е време да си направиш един албум с всички твои творения. Всичките перфектни!  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт