Нашите кухни-59

• 92 169
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Честито,Веси,красива и модерна кухня сте си направили! А и голяма,мечта за всяка домакиня!  Simple Smile    И според мен така си е добре,ако се сложи ред лилаво горе ще стане претрупано и ще захлупва.

# 466
Веси , честита кухня  Simple Smile  Много ми харесва , хубави цветове и принт стъклото се връзва чудесно !

# 467
Честито,Веси,красива и модерна кухня сте си направили! А и голяма,мечта за всяка домакиня! Дано скоро да сколни мъжо и аз да имам нова Praynig

# 468
  • Раковски
Може ли някой от специалистите да ми каже цена на плот Kaindl Казабланка 3 метра?
Мерси!

Плотовете на каиндел се продават на 1/2-ра и цял, целия е 115 пари (4.1м), половината е на половина.

# 469
  • Раковски
Mometo, на мен шкафа с видимото зелено до хладилника ми стои каточе ли нарочно е направен така, не бих го пипала. Той седи някак като отделно тяло. На общата картинка кухничката е още по-хубава.

Да попитам и аз баш майсторите - гледам си немонтираните чекмеджета с размер 80/50см и дълб. 30см, дъното им е с някъкъв пресовен картон дебел 2мм, само като го натисна леко и се огъва. Нормално ли е това тъничко дъно на такъв размер чекмеджета, няма ли да провисне от тежките тенджери, тигани и тави?

И още един въпрос, високи и тесни шкафове, моите са 100см широко чело и височина почти до тавана- 252см, отзад е пак този тъничък картон 2мм, според мен след време тези шкафове ще започнат да се клатушкат наляво-надясно, вратичките видимо ще се изкривят и ще се отварят трудно. Права ли съм, и ако да, как да се направят по-устойчиви?

За дъно използвм 8 мм ПДЧ ако е бяло, ако ще е чекмеджето е с цвят на като кухнята изполвам 18 мм.

# 470
...

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 23:00 от Анонимен

# 471
Шадоу, имаше въпрос за плота на нашата кухня, за който аз нищо не можах да си спомня - ще помогнеш ли?

# 472
  • Раковски
Подминал съм, че днес бая е писано, къде да го търся?

# 473
Mometo, Vessi7, Чудесни са ви кухните ! Искрено им се накефих. Шедоумен е известен с майсторлъка и отношението си към работата си и клиента. Имам цял албум с негови кухни публикувани през годините. Сега чакам и на Д_Колева , за да попълня колекцията с негови произведения на кухненското мебелостроене.
Аз пък да споделя изненадата си от моите майстори на кухнята. Искаме да вградим пералня със сушилня върху нея. Те решиха да правят цял шкаф висок за целта. И каква беше изненадата ми, когато построиха един шкаф с дъно на крака , в който най-долу трябва да е пералнята - ???! пъхната вътре в шкафа върху дъното му?!!! Ох мъка-а-а. Просто "гениално" измислено 80 кила пералня с 1600 оборота центрофуга напухана в шкаф, стоящ на крака.  smile3511

# 474
  • Раковски
Такъв шкаф се прави без долно дъно или да прилича на буквата Н, като отзад се монтират бленди по хоризонтала за да спъне шкафа, но да не пречат на маркучите, шкафа  може да е висок 1200мм примерно като делящото дъно може да да е на 900 мм и нагоре каквото остане да е ограничел на сушилнята.

# 475
Моята кухня не е дело на Шадоумен, въпреки че известно време убеждавах мъжа ми да се обърнем към него  Peace Направиха ни я двама познати, които преди няколко години ни направиха и холната секция + маса.
Веси, честита кухня, поздравления за заверата и че не сте сложили изцяло лилави шкафове, щеше да заприлича на кухня на колумбийски наркобарон  Laughing (казвам го с шега, надявам се да не те обидя)
d_koleva, и при нас изникна същият проблем с коша за боклук. Шкафът под мивката е с две вратички, аз пък исках голям кош, защото той е единственият в апартамента, с изкл. на този в тоалетната. Предложиха ми да го преместя в съседния шкаф, но ми се стори неудобно, или да сложа по-малък, с което пак не се съгласих. Така, сега отварям и двете вратички, за да ми излезе кошът.
И моята миялна е Уърлпуул, досега само 6-то чувство съм пускала като програма, но нещо не изсушава както трябва съдовете, последния път даже самата сушилня си беше с мокри стени. Има ли такова нещо и при вас, аз ли бъркам нещо, или да се обаждам на сервиза? Извинявам се, че не съм по темата.

# 476
Mometo, Vessi7, Чудесни са ви кухните ! Искрено им се накефих. Шедоумен е известен с майсторлъка и отношението си към работата си и клиента. Имам цял албум с негови кухни публикувани през годините. Сега чакам и на Д_Колева , за да попълня колекцията с негови произведения на кухненското мебелостроене.
Аз пък да споделя изненадата си от моите майстори на кухнята. Искаме да вградим пералня със сушилня върху нея. Те решиха да правят цял шкаф висок за целта. И каква беше изненадата ми, когато построиха един шкаф с дъно на крака , в който най-долу трябва да е пералнята - ???! пъхната вътре в шкафа върху дъното му?!!! Ох мъка-а-а. Просто "гениално" измислено 80 кила пералня с 1600 оборота центрофуга напухана в шкаф, стоящ на крака.  smile3511
Не мога да повярвам,че някой ще качи пералня върху дъно на шкаф.Не ми се мисли като почне да центрофугира,не го оставяй така ,нека ти махнат дъното .За сушилната отгоре ,понеже и там има въртене макар и много по слабо,опита ми е наложил конзоли на стената и отгоре сущилната .С една дума и двете машини никакъв допир със шкафа

# 477
Благодаря ви  shadowman и ifko. Няма как да го оставя така, ако искам да имам кухня

# 478
Подминал съм, че днес бая е писано, къде да го търся?

беше на ЛС....

# 479
По въпроса с пералнята и сушилнята - нашите са в мокрото, де, но пак имаме шкаф. Той е като описания от Шадоу - под формата на буквата "Н" - дъно за пералнята няма, тя си стои на пода.

Пък за кошчето вече реших, че ще сме с обикновен, по-големичък и туй то.

Общи условия

Активация на акаунт