МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 424
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Bolle, аз на първите "свински" дни изядох много сладко, ама наистина много, но пък вчера бях като отвързана  Grinning чипс и царевичен( общо около 200гр) , баничка, бисквити, ябълки, и миш маш..  Embarassed, но този път +500гр имах, което е добре. Но без сладко имам чувството, че ще умра, толкова го обичам  Laughing Crazy

# 526
  • София
Ooooххх, аз докато ви разпитвам кой как се е оял, така се "контузих" с един сладолед ooooh! ooooh! ooooh! Ама ако е оправдание не съм близвала сладко от не помня кога. Лошото е, че аз веднъж позволя ли си нещо такова и си казвам тъй и тъй…. Whistling
Оплаках се...

# 527
  • Пловдив
Здравейте, нахлувам направо с конкретен въпрос. Почнах режима на В.Червенкова. картофит преминаха добре, с резултат от 2-та дни 300 грама надолу. Обаче днес първи ден на пилешко. На обяд си взех пилешка пържола от филе от топлия щанд на близкия магазин. Изядох около 200 грама, стана ми тежко, едновременно обаче сега хем пак съм гладна, хем ми е омаляло и безсилно....направо съм като изцедена. А се каня да ходя довечера на народни танци! Нормална ли е тази умора?

# 528
Ако си на първата 12ка е нормално да се чувстваш по този начин

# 529
Здравейте,
вече съм на 19-я ден от диетата на Ваня Червенкова (само я правя без витамин Ц и аспирин). Днес ми е 2-ри ден на плодове и вече нямам търпение за рибата утре  Crazy
Като започнах бях 64кг (при 168см височина) и вече съм 6кг надолу.  Party
Въпроса ми е следния някой има ли схема или нещо такова за захранване след подобна диета???

# 530
Късно включване и от мен  Peace
Вчерашния ден на КМ (0,1%) беше успешен. Изядох ок. 3 коф.
Днес, ден 3: Отново Плодове (понеже бях на път цял ден)
И днешния ден е успешен. Хапнах запоследно плодче в 19ч.
Естествено не пропуснах и фитнеса  Whistling
Бях обещала днес да се претегля, ама за 2 дни минах разстоянието Плд-Сф 2 пъти, между пътуванията ходих и на фитнес, и отделно тичах по други задачи, та до кантарев така и не стигнах  Embarassed
Та, това е от мен. Лека и спокойна вечер, момичета  Hug

# 531
Резултат от първите 12 дни - минус 4 кг., по 1-2-3 см. намаление на различни места. В почивния ден реших да видя какво става, ако се върна към стария си начин на хранене - например вино, сирена, яйца, някоя и друга бисквитка.... Скъпичък опит, защото на следващия ден бях с повече от кг отгоре Mr. Green Ясно е, че имаше и малко вода задържана заради виното, но все пак... Явно трябва много да се внимава с извънрежимните дни, или по принцип след приключване на диетата newsm78

Вчера - първи картофен ден от втората 12 - минус 0,400 гр. Дано утре да съм се върнала на крайния резултат от първата серия.

# 532
  • Пловдив
Вчера ми беше вторият плодов. На обед хапнах зелева супа , а после до вечерта 1 л. фреш. Тази сутрин пак 68 кг  Thinking явно плодовете не ми се отразяват добре, малко се разочаровах , явно няма да бутна 3 килограма. Сега очаквам и МЦ та съвсем ще откачи кантара  Crossing Arms

# 533
Здравейте, дами   bouquet
При мен доста лекичко върви диетката  Flutter
Днес, ден 4: Печена риба на скара. Избрала съм скумрия. Принципно не обичам риба, не бях хапвала от сигурно 1г., но днес мнооого ми харесва  Peace
Сутринта: фитнес  Peace

# 534
  • София
Аз от 1 до 06.05 почивам. От 07.05 пак започвам. Не съм се ограничавала през тези дни, върнала съм 1,300, сутринта се мерих, но съм и в МЦ.

И аз така! Бяхме си на вилата 6 дена, много ядене, много нещо! На всичкото отгоре ми дойде цикъла, и както няколко момичета вече споменаха- с 10 дена по-рано! Може би наистина диетата влияе по някакъв начин!
Утре сутринта ще се премеря, за да видя какво съм сътворила през почивните дни и почвам втората врътка!

# 535
Аз взех да прегрешавам, днес даже ядох сладолед и две филийки хляб.. Embarassed

# 536
Вчера пиле и 500мл. сладолед брюле  Embarassed
днес -100гр.

# 537
  • Пловдив
Утре ми предстоят двата дни на салати. А четох тук, че зеленчуците всъщност ги готвите. Това позволно ли е в ден за салати?
Иначе днес и аз прегреших, ама с тези празници...
На всичко отгоре съм и с гнойни ангина от тази вечер на АБ. Дали е разумно при това положние да спра диетата newsm78

# 538
Утре ми предстоят двата дни на салати. А четох тук, че зеленчуците всъщност ги готвите. Това позволно ли е в ден за салати?
На всичко отгоре съм и с гнойни ангина от тази вечер на АБ. Дали е разумно при това положние да спра диетата newsm78

Когато човек е болен е най- добре да ограничи храните за да може имунната ти система да се пребори с инфекцията, а не да се съсредоточи върху храносмилане. т.е. продължавай и не се оправдавай Wink
А, за зеленчуците- да възможно е да са готвени ако не са- гъби, картофи, ориз, царевица и всякакви бобови.
Аз днес минах двата дни на зеленчуци....оххх ужас, глад- мъка, издут корем, къркорене хахах, естествено кантара показа плюс, но това е от издуването и задържаната вода (надявам се)...
А, утре....не ми се мисли с тази риба...ама като съм се хванала на хорото...

# 539

Според мен не е.

Общи условия

Активация на акаунт