МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
И двата дни ядох печени картофи от френските, направо с кората. Толкова го обичам този сорт, че нямам търпение да дойде втората картофена двудневка. Нарязвам ги с кората, първо ги запичам за около 20 мин покрити с фолио, след това още 10-15 без него. Сложих им само шарена сол, чубрица, обилно олио и малко вода. Варените ги харесвам най-много с облепихово олио.
Едва изкарах двата пилешки дни. Втръсна ми още първия ден.  Много ми е гадно да консумирам пиле без къри сос и салата. Втория ден метнах едни пуешки консерви от Лидъл. В резултат след двата белтъчни дни -800 гр.
Днес ми е първи салатен, чудя се може ли в салатата да добавям царевица от консерва  newsm78 Съдейки по режима на 90-дневната тя е по-скоро към бобовите, т.е. тук се изключва. Вие как мислите?

# 511
Добро утро! food010
Вчера не издържах и вечерта си хапнах малко зелева салата, а днес съм на плодове. Embarassed
Утре съм на имен ден, но малко ми трябва да се наям тъй, че и утре ще прегреша. Embarassed
Иска ми се да изкарам още 12 и ще мина на 90-дневната. Peace Там поне може и малко сладко, че съм като наркоман. Вече 8 дни минавам покрай сладкото в магазина с обърната на другата страна глава. Joy

# 512
Здравейте! Hug
Вчера 2 и половина кис.млека с овес.трици 3с.л.
Днес -зеленчуци.
Пинко,добри картофени дни.И с хубав минус. Hug  bouquet
Успешен ден на всички! Peace

# 513
Здравейте! Браво на всички за постигнатите резултати, смело напред и не се предавайте   bouquet

Моля ви да споделите идеи за режимно приготвяне на картофите, че днес ядох варени и направо не мога да си представя 2ри ден така...  Cry
Здравейте! В момента и двамата с мъжа ми сме на диета, та е малко по-лесничко да не се изкушавам  Laughing
Относно картофите: за закуска - печени. Цели картофи, както са с кората, печени на фурна. Обожавам ги така ... само че с масълце и сиренце  yes За жалост тия дни ги преглъщаме "на сухо"  Laughing
За обяд - вчера бяха задушени (за по-бързо ги мяткам в тенджерата под налягане с малко вода и олио) и подправени след това с копър/магданоз (може и друга подправка), оцет и олио. То си е направо салата, но без лук. Днешния обяд - запечени на фурна, с малко чер и червен пипер и олио.
За вечеря - пържени  eat

Успех на всички!   bouquet

# 514
Ето и при мен как върви. След изтезанието при стартирането с картофите първият ден, вече втория не ми се ядеше, та и количествата бях по-малки. Пилешките два дни....ами първият ден си сварих две пилешки бутчета без кожата с една лъжичка вегета...Беше добре и вкусно...вчера имах пилешки гърди, които направих на тиган без мазнина, като поръсвах с вода за да останат сочни. Резултат стартирах на 68, а сега съм 66,2., като за пилешките дни свалих точно толкова, колкото и от картофите. Сега за зеленчуковите дни(днес ми е първи) знам, че ще ме издуят, но знам и каквото се свали от тях е трайно.
Вода....като жаба, ама истинска жаба, като ми е гладно...бам една чаша и след половин час пак една чаша...и така сигурно минавам 3 литра може и повече....и после на час и половина..пиш...хахаха
Това е от мен, а за днес съм измислила, след като мислих менютата възможно се спрях на:
- пасирана супа от броколи и моркови;
- направени на грил тиган тиквички поръсени с копър и зехтин с гарнитура зелена салата с краставички и чесън със оцет балсамико и зехтин и сол;
- за вечеря печени пиперки, пълнени със накълцани- лук, морков, магданоз и остатъка от тиквичките; това нещо в доматен сос запечено; за гарнитура- салата от цвекло и моркови;
Вкусно, а?
За утре имам план за зеле с домати и каквото остане от днес Simple Smile  chef

# 515
Вода....като жаба, ама истинска жаба, като ми е гладно...бам една чаша и след половин час пак една чаша...и така сигурно минавам 3 литра може и повече....и после на час и половина..пиш...хахаха
Блазя ти. Мойто пиш е на 20-30 минути  #Crazy  Laughing Ама аз два литра съм ги "избълбукала" само до обяд ...

- направени на грил тиган тиквички поръсени с копър и зехтин с гарнитура зелена салата с краставички и чесън със оцет балсамико и зехтин и сол;
- за вечеря печени пиперки, пълнени със накълцани- лук, морков, магданоз и остатъка от тиквичките; това нещо в доматен сос запечено; за гарнитура- салата от цвекло и моркови;
Различни зеленчуци може ли да се приемат едновременно (т.е. на едно хранене)?  newsm78

# 516
  • София
Аз открих едно трикче-слагам сух чесън на пилето,заедно с червен пипер,хималайска сол и зехтин.Много вкусно и ароматно става така и на втората врътка нямах проблем с пилето.Първият път голям зор видях-само при миризмата на пиле ме втрисаше:)
На рибата също много върви сухия чесън,някакво разнообразие си е все пак.Аз карам на варени калмари основно,че са по-неутрални като миризма и вкус.
За зеленчуковите дни-предимно пресни салати,разбира се,но за да не съм гладна през цялото време-първият път по малко задушено зеле с домати,вторият-печени чушки с доматен сос.И една супа от спанак с лук-като напитка по-скоро ми беше:)
Сега съм на втори рибен ден от 2-та врътка.Имам печен на скара толстолоб,малко пъстърва и 1 калмар.
Все още не ми се повръща от рибата;) Чакам плодовете с нетърпение-любимите ми дни!

# 517
Здравейте момичета. Напускам ви за 2 седмици, тъй като напоследък само се въртя между едни кг. Резултатът за изминалите 12 дни е 3.5кг, като от тях имах 2кг плюс. Та общо взето 1.5кг. Вчера имах един "свински" ден и си върнах 500гр, за момента това е от мен.  Hug Успех на всички  Peace

# 518
  • Sofia

Различни зеленчуци може ли да се приемат едновременно (т.е. на едно хранене)?  newsm78
да,може

# 519
Привет и от мен ! Започвам за втори път диетата на ВЧ. След първите 12 дни свалих само 3,5 кг , които върнах доста бързо  Embarassed.
 Днес ми е втори ден картофи. От първия ден имам само - 0,100 кг   #Cussing out
Но вие момичета ме мотивирате и ви чета постоянно.

# 520
  • София
Въпрос към бързо върналите килограми -
Нормално ли се хранихте или го ударихте на разгул?
Аз тези дни не съм на център нещо и не ми се диетира строго, бях и на вила за 3 дни и нон-стоп седене на маса, но избягвах всичките лоши въглехидрати. Единствено пиех мноооого бира всеки ден, но основно съм яла салати, млечни и меса и качих само 500гр., които от вчерашното ми ядене на кис. мляко и варени яйца се разкараха. Искам да уточня, че имам много бавен метаболизъм и качвам адски бързо и съответно трудно свалям. Та, какво направихте, че така се върнаха тея килца за кратко време?

# 521
Само за един ден върнах 3,3 кг - козунак, питка със сирене. После се демотивирах. Не успях да  се спра ......

https://docs.google.com/spreadsheets/d/128vVFu432yhhGwul6bjTFpIB … /edit?pli=1#gid=0

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 12:45 от gala222

# 522
  • СОФИЯ
Аз от 1 до 06.05 почивам. От 07.05 пак започвам. Не съм се ограничавала през тези дни, върнала съм 1,300, сутринта се мерих, но съм и в МЦ.

# 523
И аз мисля да се запиша в табличката към 7-8.05

# 524
Скрит текст:

да,може
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт