МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
На мен също ми влияят фазите на Луната,при пълнолуние винаги кантара ме шокира с +2-3кг. badscale

# 496
  • Бургас
Днес започвам четвърти ден от диетата на ВЧ (втори пилешки). Според кантара съм 60.9, при начални 63. Интересното е, че не се чувствам отслабнала, дрехите ми седят по същия начин, както преди  newsm78 явно в см не съм мръднала, което много ме озадачава.
На мен пълнолунието ми влияе, затова днес мисля последното ми хранене да е най-късно в 15 ч (луната влиза във фаза в 12.00), а до довечера да съм на чайчета.

# 497
След два нормални дни от свалените 5 килограма за един месец съм +4  Shocked Т.е. един месец глад за тоя дето духа ... Crossing Arms Днес съм на картофи .... ПАК!

# 498
След два нормални дни от свалените 5 килограма за един месец съм +4  Shocked Т.е. един месец глад за тоя дето духа ... Crossing Arms Днес съм на картофи .... ПАК!

Дишай спокойно:)...чувството е споделено, както стана ясно... ще се теглим отново след 2 дни и резултатите ще са много на - Simple Smile)))

# 499

Дишай спокойно:)...чувството е споделено, както стана ясно... ще се теглим отново след 2 дни и резултатите ще са много на - Simple Smile)))

А дано Simple Smile

# 500
  • Пловдив
След вчерашното ми плюскане и сега като чета за вашите + , съвсем се отказах да се кача на кантара. Ще се притегля след четири дни. Тогава свършвам първата врътка

# 501
Здравейте мацки!
След 12 дни на диетата на В.Ч. свалих 3 кг.. в двата почивни дни, които си дадох след това си върнах 1.5 кг Sad определено съм подутичка и явно задържам вода, но се чувсвам гадно... от днес захапвам новите 12... Дано да се отърва от върнатите кг и да посваля още малко..

# 502
Здравейте дами   bouquet
Днес трябваше да съм на Варени яйца, но реших да сменя с Кисело мляко (0,1%), че цял ден съм напред-назад  Mr. Green
Сутринта ходих и на фитнес.. та нищо ново под слънцето  Mr. Green
За утре се чудя какво да е, че пак ще съм цял ден в движение  newsm78

# 503
от вчера почнах картофи варени сварих 4кг.
После леко запържени в зехтин вегета и връзка копър им метнах Wink
обядвах и вечерях това !
вечерта реших да обуздая свирепия глад за сладко изядох 1/2 кутия сладолед  Embarassed
Днес сутринта - 800гр.
Днес в 11.30 от същите картофи преди малко останалата 1/2 от сладоледа  Confused

# 504
  • София
 pinko,
това повече прилича на репетиция за диетата Laughing Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 15:59 от Bolle

# 505
Момичета толкова бързо се качват след един месец на диетата и резултат -5 за една седмица си ги върнах въпреки че не спрях да тренирам,Но си похапнах пица  Mr. Green.Сега пак отново ,този път имам идея как да ги задържа.Първи ден започвам от 70,200 висока съм 170.Ще споделя с вас че плодовите и млечните ги замествах с зеленчукови и пиле и пак имаше ефект .Не обичам много плодове а млекото ме подува направо.Диета ми харесва защото не съм чувствала глад по-скоро е мъчение ако трябва да сготвиш за близките си.Който е измислел топлите витрини е за похвала Crazy Никакво готвене само разрешеното  chef

# 506
Втори ден риба - само 2 малки рибки и една консерва съм изяла и съм гладна. А като погледна още консерви ми идва да  Sick Иска ми се една филийка хляб.. yes

# 507
Здравейте! Браво на всички за постигнатите резултати, смело напред и не се предавайте   bouquet

Моля ви да споделите идеи за режимно приготвяне на картофите, че днес ядох варени и направо не мога да си представя 2ри ден така...  Cry

# 508
печени на фурна ; нарендани и запечени или изпържени на рьошки ;
и варени запържени след това в зехтин с копър или мащерка и вегетка

# 509
Здравейте! Браво на всички за постигнатите резултати, смело напред и не се предавайте   bouquet

Моля ви да споделите идеи за режимно приготвяне на картофите, че днес ядох варени и направо не мога да си представя 2ри ден така...  Cry

Аз втория ден бях на пържени картофи, беше много вкусно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт