Здравейте! Скъсано сухожилие на 13 годишно дете.. Помогнете

• 1 508
  • 2
  •   1
Отговори
Вчера детето падна  докато рита и го заведохме веднага до болницата ,след като се оказа ,че краката са му обездвижени от към коляното.Веднага след ренгенова снимка ,казаха ,че има скъсани сухожилия под капачката. В момента лежи в болница ,но искат утре да му правят операцията. Намираме се в град Шумен и съм чувал ,че тука лекарите са с две леви ръце ,но когато се консултирах с наш общ практикуващ лекар каза ,че този вид операция се среща доста често и не е толкова сложна и  че не може да се осакати детето. Препоръчаха ни да отидем до Плевен ,но детето го боли като го носим напред назад а и ние вече сме в шок и стрес и се чудим дали да не се доверим на лекарите тук? Все пак аз разбрах кой ще оперира и чух добри отзиви за него.

Благодаря Ви ,че четете това!

# 1
Всъщност да вмъкна краката му не са обездвижени, само не може да си свива коляното грешката е моя!Движи си пръстите на краката както и глезените.

# 2
Преди две години мъжът ми си отряза ахилесовото сухожилие. Оперира го по спешност хирурга който беше на смяна. Нямахме представа добър ли е, лош ли е, какъв е. На третия ден го изписаха. Като зарасна раната сложи ортопедичен ботуш за раздвижване. Аз му бях и масажист и физиотерапевт и мед. сестра, без да разбирам от нито едното. Възтанови се за около 5 месеца. Остана му само белега от операцията.
Та не се шашкай, ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт