Вечерни излизания

• 18 105
  • 231
  •   1
Отговори
# 180
picirika Според мен нещата който имаме да си кажем са доста лични а фейсбук е много публично място и ако мислиш че това ти е последната надежда , ако му го постнеш на стената ще го види освен той и всичките ви познати и непознати .Щом казва че за него приятелите са на първо място си представи какво ще се случи когато и те прочетат това ако е на лично вече е съвсем друго нещо Но ти си го познаваш най- добре  и знаеш как стоят нещата
Личното ми мнение е че ако си решила да му казваш някакви неща толкова лични поне да бъдат на лично във фейсбук .
Някой по на зад в темата обясняваше за стреса при мъжете , ако искаш се върни и прочети какво са писали момичетата , но и при мен проблемите започнаха след като започна да излиза вечер по често

Аз имах предвид на лично да му пиша не бих му написала на профила да го видят всички това са лични неща все пак.Сега ще потърся да прочета аз четох до към 6 страница,но не видях за това сега ще го потърся.

# 181
много заплетено стана  ooooh!
как си забременяла след като  секса е бил табу от доста преди това ? стана ми интересно просто  Peace
аз не мисля че с или без деца има значение за това мъжете да излизат както е и при мен неговите приятели имат деца той не и си излизат заедно

# 182
много заплетено стана  ooooh!
как си забременяла след като  секса е бил табу от доста преди това ? стана ми интересно просто  Peace
аз не мисля че с или без деца има значение за това мъжете да излизат както е и при мен неговите приятели имат деца той не и си излизат заедно

Под табу имам предвид тогава беше 6-7 пъти месечно, а сега е 2-3 сега например повече от 20 дена нищо не сме правили.

# 183
малко ми е неудобно да питам за такива неща но ще кажа защо те питам питам защото ако и при нас липсваше секса аз със сигурност щях да съм убедена за себе си че има друга (повтарям за себе си и за моя човек ти си знаеш най- добре партньора )но липсата на желание за секс ако е в теб може би другите жени който имат деца ще пишат как е дали е нещо след раждането или хормони , но според мен ако при партньора  значи има някаква друга причина излиза пие не желае жена си на мен ми намирисва историята ако е точно така както я описваш

# 184
До скоро липсваше желанието само от негова страна, сега липсва и от моя ще кажа и защо.Не исках да споменавам за това защото знам какви ще са ви реакциите, както и на всички мои приятелки.
Преди 2 седмици бяхме на гости майка ми беше в къщи и гледаше малката.Тръгнах да се прибирам и се заговорих с едно момче(на 18г. е не знам дали има и толкова)видях го,че плаче и момчето просто си сподели болката.И точно бях на вратата когато моя излезе и каза ти не тръгнали преди половин час(бяха минали не повече от 10 минути) удари ме взе да ми вика с Добчо ли ще се е*еш и взе да ме бие и не спря докато не се направих,че се задушавам и избягах вътре.Казах на приятелката ми да викне полиция,но тя не пожела( аз не можех понеже телефона ми падна в тоалетната и се давали).Бях решила,че е време да си тръгна,но реших да му дам последна възможност.На следващият ден тръгна да ме целува да ме прегръща разбира се не отвърнах със същото.Просто от него момент на сам ми стана противен и не мога да си представя да си легна с него и да ме докосва...Искам и да кажа пречената поради, която останах е защото съм длъжна преди да сложа окончателно край на всичко да му дам възможност да се поправи не за друго ами защото трябва да му дам шанс преди да лиша детето си от правото да има баща или по точно да расте с баща си.Но така като гледам той дори не се опитва да се поправи и не знам дали имаше смисъл да му давам такава възможност.Успокоявам се като си казвам,че след 30 ще улегне,но до тогава има много време.А и щом детето не го накара да си седне на трибуквието едва ли годините ще го накарат.Сега чакам един познат да ми прати пари да мога да стегна малко стаята при баба ми и при следващата издънка да си тръгна, а до тогава щъ нещъ трябва да търпя и да си мълча.

# 185
Боже, да ви имам отношенията!     Shocked
Цитат
Но така като гледам той дори не се опитва да се поправи и не знам дали имаше смисъл да му давам такава възможност
Човек се опитва да се "поправи", ако сам е убеден, че е "счупен".
А твоят мъж най-вероятно си мисли, че си е напълно прав.Какво точно да поправя?
Ама, чакайте си ги тези хайлази да се "поправят"....като станете на по 35-40, с тотално разбити психика, нерви и здраве, ще се светнете, че е трябвало мнооооого по-рано да се заобичате и да мислите преди всичко за себе си. 

# 186
Какви вечерни излизания изобщо, при положение, че са намесени изневери и побой  #Crazy

Докато този мъж "улегне", ти представяш ли си в какво състояние ще си??

# 187
  • Beyond the stars
picirika като чета, най-малкият ти проблем са вечерните излизания  Peace

Изневери и побой ? Не мисля,че искаш детето ти да има точно такъв баща.

# 188
  Да, сигурна бях, че те е ударил, още от предишния ти пост.

Сега чакам един познат да ми прати пари да мога да стегна малко стаята при баба ми и при следващата издънка да си тръгна, а до тогава щъ нещъ трябва да търпя и да си мълча.

Peace

Нали знаеш, че имаш работа с насилник. Не го дразни, и бъди внимателна, а междувременно  си подготви нещата и в най-скоро време се изнасяй.

# 189
Ужасни са такива истории, такива мъже заслужават единствено някой як роднина на жената да ги набие тях!

# 190
picirika като чета, най-малкият ти проблем са вечерните излизания  Peace

Изневери и побой ? Не мисля,че искаш детето ти да има точно такъв баща.

Много сте прави наистина не искам такъв баща за детето си.Много ме е яд защото до скоро беше с маска играеше го доброто момче готово за семейство,работливо, мило.А сега какво се оказа,че няма нищо общо с това за което се представяше.Много от вас питаха дали ги гледаме тия мъже.Да гледаме ги,но ни заблуждават като се правят на мили и добрички докато ни вържат и не решат, че сме тяхна собственост и вече няма мърдане...

# 191
А колко време бяхте заедно, преди да родиш? Такива фрапантни промени не стават за ден или месец.

# 192
Не много дълго време сега ще правим 2 години

# 193
Да не те отчайвам, ама толкова си и гледала значи. Не вярвам да те е носил на ръце първата година, а втората вече и сексът да не е вървял, пък дете да сте направили и т.н.

# 194
 Shocked "Приятелката" ти защо не е искала да вика полиция?!
Наистина много внимателно си подготви нещата, и дори и да не са напълно готови, при първа възможност се махай от там! При моя позната се получи подобно нещо - нейният започна да се занимава с други, докато тя беше бременна, после след раждането почна един тормоз... нещата стават само по-зле.
На детенцето ти НЕ му трябва такъв баща! Грубо е, ама днес ще посегне на теб... утре не е знае дали няма да е на детето. Млада си, ще намериш друг човек до себе си, който да е читав.
Подготвяй си нещата и изчезвай от тоя насилник.

Общи условия

Активация на акаунт