Женени от пръв поглед - 5

• 58 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Наистина... Каква майка трябва да си, за да изпадне детето ти в такава ситуация...? Ще ми се в крайна сметка да я покажат. Да стане едно съществително нарицателно за всички нас. Майка ли е това, какво е...?

# 346
Атанас удари всички в земята с това, че е участвал ЛИЧНО да помага на хората в Мизия. От там нататък всички анцузи и пижами бледнеят. Както и професионалните успехи и екзистенциалните терзания на другите участници. Ама не знаел как се яде скарида, пък не бил изчакал жена му на светофара. Всичко това се учи, ама да ходиш при наводнението да вадиш трупове на животни и да помагаш на възрастни и немощни хора, за това се иска сърце, което няма всеки. Аз също признавам се отчетох с парична сума. Да, удобно, но и недостатъчно. Стискам му виртуално ръка на това момче, нищо, че не е паркетен лъв, той за мен е един прекрасен млад мъж. Съжалявам, но имах нужда да го напиша, сигурно не е и съвсем по темата. Другите двама мамини златни.....има да му дишат праха на Атанас в морално отношение. Щото единия мисли само за мивката и праха по мебелите си, пък другия да не се обвърже с някоя , дето не може да прави мусака и не е мис Вселена.

# 347
  • Варна
Атанас удари всички в земята с това, че е участвал ЛИЧНО да помага на хората в Мизия. От там нататък всички анцузи и пижами бледнеят. Както и професионалните успехи и екзистенциалните терзания на другите участници. Ама не знаел как се яде скарида, пък не бил изчакал жена му на светофара. Всичко това се учи, ама да ходиш при наводнението да вадиш трупове на животни и да помагаш на възрастни и немощни хора, за това се иска сърце, което няма всеки. Аз също признавам се отчетох с парична сума. Да, удобно, но и недостатъчно. Стискам му виртуално ръка на това момче, нищо, че не е паркетен лъв, той за мен е един прекрасен млад мъж. Съжалявам, но имах нужда да го напиша, сигурно не е и съвсем по темата. Другите двама мамини златни.....има да му дишат праха на Атанас в морално отношение. Щото единия мисли само за мивката и праха по мебелите си, пък другия да не се обвърже с някоя , дето не може да прави мусака и не е мис Вселена.

+1

# 348
  • Тра-ла-ла
Peace

# 349
Струва ми се, че имат някаква договорка с продуцентите или клауза в договорите да дават подвеждаща информация за отношенията си  в публичното пространство - самият факт, че профилът на Гергана стана публичен след стартиране на предаването и веднага последва показната снимка с халката, а Светлана пък точно обратното- маха халката и фамилията, поства тъжни снимки..вероятно е част от сценария..

# 350
Peace

# 351
               От профила на Георги във Фейсбук :

Скъпа Анастейшо, мила ми Анастасийке,
Няма нужда да се криеш зад инициалите си А.В., когато подписа договора, ти автоматично каза "ДА" и всички вече знаят, че не си Стийл, ами си Столън, демек Веселинова.
Но да се върнем на договора. Знаеше чудесно какво те очаква, преди да подпишеш, видя демо-версията и ти хареса, не виждам защо сега така ги представяш нещата? Ти обичаше червената ми стая, нищо, че излизаше синя от нея. И защо сега така?
Знаеше и че ще те следвам навсякъде, иначе щях ли да ти купувам автомобил и айфон 6+ ако не исках да знам къде си във всеки един момент и с кого? Мислиш ли, че ми беше приятно да слушам през цялото време скучните истории на съквартирантката ти Кичка или пък за гоблените на леля ти Пенка. А тази плюшена гад дето ти я подарих, едва ли си забелязала, че има 5-мегапиксилови очи … мислиш ли, че сега ми е приятно да гледам силно-окосмените задни части на новото ти гадже?!?
Виж какво, в договора имаше клауза за конфиденциалност и това, че избухваш бомби по вестниците никак не ми харесва. Трябваше просто да си мълчиш: „Yes, Sir!” “No, Sir!” … нищо повече, толкова ли е трудно? Другите как могат да си мълчат?
Сега ще си понесеш последствията, ах ти лошо момиче!

# 352
  • Варна
Кой го е настъпил Георги сега? Thinking

# 353
    Гергана явно, как кой !

# 354
Кой го е настъпил Георги сега? Thinking
ЗАБРАНЕНО МИ Е ДА ДАМ ЛИНК

# 355
  • Варна
    Гергана явно, как кой !
Едва ли. На нея не и е купувал , нито кола, нито айфон. Нито плюшена гад. Laughing

Май някое бившо гадже се е разприказвало...

# 356
Скрит текст:
https://www.facebook.com/geo100v?fref=ts ,по долу в публикацията има линк

# 357
  • Тра-ла-ла
Постът е майтап. Както и предишният за майката, сестрата и посоката към нищото Laughing

# 358
Гергана и тя се развихрила в стил "Георги".. Много еднотипно ми звучат и двете изказвания, а ето го и на Гергана.

Скрит текст:
АНОНИМНАТА ТЪЛПА
Прибирам се днес в 8 часа сутринта след поредния ми запой с фреш портокол и протеинов шейк, който забърках след като бях приключила с Fran (за лаиците 21, 15, 9 reps Barbell Thruster and 21, 15, 9 Pullups) и виждам на пътя ми се изпречва ТОЙ - АНОНИМНИЯТ. Редовният читател на жълтите медии. Учудена и леко замислена, дали всъщност това не е ТЯ (та кой себеуважаващ се мъж чете редовно клюки), продължавам по пътя си, незачитайки невидимото му присъствие. Но уви...появява се още един, още една, още няколко, всички до един АНОНИМНИ. Опитват се да кажат нещо, отварят паст, бълваща непоносима миризма, идваща от разложените им души, но безуспешно. Напрягат се все повече, измъчват се, стигат до предела на силите си, но отново без успех. Продължих по пътя си, а когато се обърнах да видя дали все още се вторачват в осанката ми, те бяха изчезнали...така, както се появиха - от нищото. Милите, съжалих ги...в безсилния си опит да омърсят някого, когото дори и не познават, погубиха себе си...погубиха душите си. Простих им и за невежеството, и за клеветите, и за лъжите относно произхода ми. Дори им благодаря за това, че затвърдиха гордостта ми, че съм българка. Будна българка...българка, изразяваща гласно гражданското си отношение към безчинствата, случващи се в обществото ни. Българка, която защитава родовата си принадлежност и име!
А Вие всичките - АНОНИМНИ, ще бъдете поредната сянка, поредното "чудо за 3 дни", неизвестни никому, празни души, копнеещи за любов и внимание.

# 359
Наистина... Каква майка трябва да си, за да изпадне детето ти в такава ситуация...? Ще ми се в крайна сметка да я покажат. Да стане едно съществително нарицателно за всички нас. Майка ли е това, какво е...?
Защо ръсите такива заключения?  #Crazy Майката е останала млада вдовица с две деца, в малък град, сигурно никак не и е било леко. А за снимането - не всеки е готов да се изтъпани по телевизията, какво толкова?

Общи условия

Активация на акаунт