Женени от пръв поглед - 5

• 58 602
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Моля дайте линк ,че изтървах предаването?
Качват ли го някъде в нета?
Мерсаж момичета.

# 496
  • Пловдив
Следващия път май и словесни шамари ще се разменят  Whistling
В този смисъл подаръка - тежести за китките по 1 кг. беше грешка, от страна на Георги. Mr. Green

Тия тежести от по 1 кг., за Герито ще са нищо, като я видях при нанасянето си при Георги носеше подувка от поне 8 кг. Ако реши да го шамари всички случаи ще го смели, но той като го гледам си има нужда.

# 497
  • До морето
Спор няма, че Георги се е постарал с подаръка, а Гергана....."Казвам ти дъще, сещай се снахо!"
Аз даже си помислих, че и тя ще извади някой фитнес атрибут, ама тя на "Не се сърди, човече"

# 498
117 Потребители и 149 Гости преглежда(т) тази тема.  Laughing Laughing Laughing

Скучен ми беше този епизод. По-късно и аз ще коментирам.

Станислава, ако Гергана е "най-тъпото парче от женски пол, което съм виждала. Изключително нелепо поведение пред мъж и отношение към мъж. Никак не ги разбира нещата да му се не види. " значи си много зле Laughing Много добре си му каза да прекрати простотиите и да не се прави на някой,който не е. Явно Георги така си е свикнал - измислен герой някъв Laughing

# 499
Продължавам да харесам СС, макар че женското С има май и тя някакъв говорен дефект, леко насича думите. Подхождат нормално и весело към ситуацията. Не бързат, държат се адекватно.

На второ място поставям Ги Г, говорят си, макар че явно не си пасват и трудно се разбират. Някак по нормални ми се струват от АА.  

А и А дори няма какво да им коментирам, толкова са инфантилни и неприятни, естествено основно неприятното усещане идва предимно от женската част, макар че и мъжката не е китка. Ако от тримата мъже трябва да посоча един, който никога не бих харесала то това е Наско! Добра душа, но изключително неприятен, не понасям такива лигави, ревливи мъже.

# 500
и Атанас ще си признае, че е помак. Антония нали каза, че си мечтае за църковен брак, дори го е замъкнала при отчето така като гледам в следващия епизод...

Аз не мисля, че Насето е помак Wink Помаците си смениха имената с турски, преди турците в България Simple Smile А и това да го влачи по църковни бракове, щеше да се предотврати от екипа ако е помак Peace

# 501
На мен ми хареса Гергана как му каза че не е искрен и той се съгласи с нея че е двуличен. Другото което ми направи впечатление е че той каза че не смята че тя ще хареса мъж като него т.е неговото поведение е вид защитна реакция срещу това че не вярва че тя ще го хареса и сам се навива колко са различни и как нямало да станат нещата. Общо взето това се подозираше но ето той си го каза.

# 502
Не знам защо, но мисля , че между Гергана и Георги ще се получат нещата. Има някаква искра,която ги пали.Не са равнодушни.

# 503
Мдааа, Георги си играел с телефона и не и обръщал внимание, а Георги отговаря, че не е така, че се интересува от нея, от приятелите, колегите ѝ, разпитва я, опитал се е да води разговор с нея на различни теми, но тя е мълчала. Не се интересува от него и за нищо не го е питала.
Тя пред камерата (без Георги) казва съвсем различни неща. На кой да се вярва...

# 504
117 Потребители и 149 Гости преглежда(т) тази тема.  Laughing Laughing Laughing

Скучен ми беше този епизод. По-късно и аз ще коментирам.

Станислава, ако Гергана е "най-тъпото парче от женски пол, което съм виждала. Изключително нелепо поведение пред мъж и отношение към мъж. Никак не ги разбира нещата да му се не види. " значи си много зле Laughing Много добре си му каза да прекрати простотиите и да не се прави на някой,който не е. Явно Георги така си е свикнал - измислен герой някъв Laughing
А тя защо се прави на интересна.Човекът остава с впечатление ,че се базика с него.Толкова не може ли да го гушне и целуне .Гери излагаш се.

# 505
  • Пловдив
Сори за отклонението, и да върна отново в полемиката на аутфитите, но защото сега гледам по Нова+1 - Стефчо си изкара и Малтата и половината семеен живот с тоя анцуга с  електрикавите кантове.  Grinning

# 506
Merelenda, за различни неща става дума, не си разбрала. Гергана казва, че без камерите Георги  само си играе с телефона /явно живее във фейсбук/ и не казва нищо, а като дойдат камерите си влиза в роля. Георги я е питал тези неща, по време на 3 часов път, докато пътуват към Несебър.   Peace

# 507
  • Тра-ла-ла
Аз не мисля, че Насето е помак Wink Помаците си смениха имената с турски, преди турците в България Simple Smile А и това да го влачи по църковни бракове, щеше да се предотврати от екипа ако е помак Peace
Познавам няколко възрастни помаци все с български имена. Децата им също са с такива имена. Единият на средна възраст сам реши, покръсти се и стана християнин. Братовчед му си остана мюсюлманин, ама плюска свинско и пие Laughing Щом било под покрив - Аллах не виждал Joy

# 508
Водещата   Confused  ...  тъкмо я позабравиш и тя цъфне изневиделица.
Изглеждаше така, като че е набързо се е облякла и тръгнала да изхвърли боклука и между другото се е отбила в студиото, за да каже 1-2 приказки ...   newsm78  

Скрит текст:
Герге извади водата от деветте кладенеца, сега е на десетия ...    Жена изобщо не е трябвало да му търсят на този бастун - ни умна, ни красива - никаква. Влязъл и си разработва легендата, за да се представи за нещо, което не е. Поведението му - така целенасочено да  мачка, залива с нападки, забележки, да и трупа негативите на гърба  води разбира се и до съвсем логичната и желана от него развръзка ... и накрая - ни лук ял, ни лук мирисал. Опитах мамо, даже и по телевизията - е, не стана... нали видя.

# 509
и Атанас ще си признае, че е помак. Антония нали каза, че си мечтае за църковен брак, дори го е замъкнала при отчето така като гледам в следващия епизод...

това не е вярно за имената, казвам ти го от личен опит, голяма част от  помаците в Родопите никога не са били с турски имена  Peace А фамилията Хаджийски е доста разпространена помашка фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт