Хайде Насето е от дълбоката провинция, родопчани са друга порода хора, както беше писано преди, но ТонитУ... Ми те и децата в детската градина биха измислили нещо по- , по- ... Поне по уютно. А играта на топло и студено с подаръците - мнооого инфантилно. Нали тя е от София, нали е имала някаква връзка преди Наско. Едва ги изтраях, а предаването беше запълнено предимно с техните кадри.
Напълно съм съгласна! Не мога да разбера - какво му харесвате толкова на този Наско!? Нищо мъжко не виждам в него.
Много неприятен ми е като го гледам как си навира главата в пазвата на Тонито. Нещо много объркано има в психиката на това момче - дори вече не съм сигурна, че наистина харесва Тони. ВЕрно - секс, близост - той е в еуфория, но тя като че ли е повече от това, че някой му обръща внимание и проявява грижа към него, от колкото, от това, че точно Антония е жената, която го прави. Снощи нали му беше много УНИКАЛНУ- реакциите му бяха единствено да се хване за главата и да погледне надолу, нито веднъж не потърси погледа й, не прочетох в учите му обич, нежност, желание към Тони. Просто той си намери някой, който да го осинови и си е доволен. Аз съжалявам Тонито - много е вреслива и обсебваща, но пак е 100 пъти по-адекватна от Наско. 

и на мен това ми мина през ума, няма никакви умения за комуникация с хора, за такава позиция мисля ,че трябва да можеш поне да разговаряш и със землянин и извънземен

Препоръчани теми