Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Gadamer, много приятни за окото са снимките на жилището ви. Но в списанието май показаха и още 2 стаи. Твоите снимки са по-добре направени. Разкош!
Самурайка, ела да видиш  дома колко акустични китари има - не с декоративна цел. Хоби на мъжката популация на дома. Та не мисля, че акустичната китара е само украшение. Но пък ако ти харесва - не виждам причина да не си доставиш това удоволствие.

# 91
Самурайка, какво е морско дърво?
Гадамер, снимките съм ги виждала, прекрасни са, разбира се!  Simple Smile  Дали можеш да покажеш детските стаи? Понеже съм на такава вълна, хем ми е интересно, хем търся вдъхновения.

Линковете от Икеа ми дават, че не е намерена страницата  Thinking
Купихме леглото от Икеа. Скоро няма да го инсталираме, сглобихме го само пробно и го разглобихме.

# 92
Раличка, прекрасно кътче! Много слънчево, въобще този цвят носи топлина! Приятно баницоправене! Или поне пиене на вино. Плота масив ли е?
Чак сега се включвам, ни в клин, ни в ръкав, но сега изчитам темата  Blush Благодаря ти   bouquet Плотът не е масив, термоплот е, "меден дъб" на Геталит  Peace

Rallichka, честита кухня. Баницата за кога беше?
Laughing От къде тръгна тая баница - Тема ли я предложи  newsm78 Утре ще ни е 1-вото посрещане на гости, като нищо ще врътна една по ваше предложение, въпреки, че мислех за питка. Ама щом казвате баница -  баница да е, по аматьорски  hahaha

Благодаря на всички за милите думи  Hug
Отивам да ви дочитам сега...

# 93

Това дето се е подмятало по вълните, едно такова сивеещо, сега има много техники за обработка, правят и едни страхотни съндъци , дето все едно Джак Спероу току що ти го е донесъл. Grinning

# 94
Съпружка, гардеробното ти е страхотно!
Гадамер, твоите снимки излъчват толкова топлина и уют, чудно е!

Мини,кухнята ти е много хубава аз също бих се спряла на бялата мебел! А не сте ли мислили да качите телевизора на стената? Аз тези шкафове по принцип много не ги долюбвам- само място вземат, прах събират, а и все има опастност някое хлапе, пък и възрастен да го потроши. А някой традиционен шкаф отдолу винаги можеш да сложиш и ще използваш мястото много по-рационално и няма да се чудиш, ще пасва ли или не! Особено тези, които се въртят на 180 градуса са много практични http://www.ikea.bg/living-room/TV-Stands-and-cabinets/For-TVs-up … o-40/23324/24455/.
Леко раждане!

Лейди Април, не ми казвай, моля те, че става въпрос за твоята красива кухня да я разглабяте Shocked

Това морско дъно е много хубаво!

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 09:13 от Има ли значение?

# 95
Мини, приятна кухня, но как намираш място за работа? Харесвам синия шкаф повече. Може би наистина не се връзва много с кухнята, но първия е прекалено обикновен за мен.
Студио MOde пак спечелили международна награда за нощен клуб този път. Миналата година (ако не греша) спечелиха награда за Графити кафе във Варна. И преди сме коментирали техни интериори.

# 96
Gadamer,много ти е хубав апартамента,със здраве да си го ползвате,аз чак сега го виждам по-хубаво!Браво!Мойте вратички в кухнята са абсолютно същите,плочките в тоалетната са като мойте на пода в банята,благодарение на Грета ей,която преди време ги постна и ми харесаха Simple Smile,а за кухненската ти маса от Каре и аз доста се колебаех между нея и една друга,но в крайна сметка е другата Simple Smile

# 97
По колебанията на Мини - аз пък мисля, че задължително трябва да вкара още един цвят, за да "отвори" помещението. Тъмно дърво, напр.

# 98
  • sofia

Това дето се е подмятало по вълните, едно такова сивеещо, сега има много техники за обработка, правят и едни страхотни съндъци , дето все едно Джак Спероу току що ти го е донесъл. Grinning
И аз не знаех, че така се нарича. Като се прибираме отнякъде винаги мъкнем камънак, дървета, миди, пясък и каквото още се сетите. Мъжа ми си ги складира и пази.

Съпружка, страхотно антре. За всичко ще има място.

Мини, много ми хареса цвета на стената на кухнята, но май няма да пасне със синия шкаф. Щом ТВ е на стената, отдолу може да сложиш и нещо по обемно и цветно, скрин примерно, и то да е акцент.

Комплименти за Гадамер.   bouquet

# 99
  • Варна
Ваяна, задължително ще обработим с термошилд. Нямам намерение всяка пролет да разглобявам кухня. Само трябва да го открия. В Практикер и Баумакс Варна не са чували за него.  Shocked Започнаха да ми предлагат латекс със сребърни йони като заместител.  Mr. Green Има ли значение?, налага се, колкото и да не ми се иска. А сега като започнаха да съхнат стените взе и миризма на мазе да се носи. Тези дни викаме майстора. Според него не е проблем да се направи.

Съпружка, от дворчето може да стане страхотна малка градина. Представих си го потънало в бръшлян или някакви такива пълзящи и настилка с павета и маса и столчета от ковано желязо. Това всичкото от един епизод на Sex and the city. Там имаше едно такова тайно местенце в Ню Йорк.

Раличка, честитя кухня. С кеф да си я ползваш.

# 100
  • София
Lady , във форум попаднах на тази информация.

Обади се на 0888 349128 и ще ти я пратят от Варна. Аз така я получих на другия ден след обаждането. За над 3 литра включително транспортът е безплатен. Успех!

# 101
По колебанията на Мини - аз пък мисля, че задължително трябва да вкара още един цвят, за да "отвори" помещението. Тъмно дърво, напр.

И аз така мисля - дърво,тъмно,светло каквото се намери!

# 102
  • На брега
Lady April, първа година, в новопостроен апартамент, без съседи наоколо е така!
samuraika, много ми хареса това пано от състарени и загладени от вълните греди. Идейно е! Трябва да греда/ дъска, а не просто ствол от дърво, защото при обработката и подравняването ще се изгуби ефекта. Мисля, че на нашият плаж се намират и такива, заради дървените капанчета, които вдигат за лятото и после зарязват да се рушат през зимата. Да взема ли да се разходя (с детето за прикритие  Mr. Green) към плажа и да проверя какво е изхвърлило морето преди да са разчистили за сезона Thinking...
Скрит текст:
За градини и дворчета не ми се говори ooooh!! Винаги ММ е имал грижата, но сега на мен се падна честта за пролетния градински фитнес.

# 103
Харесвам синия шкаф повече. Може би наистина не се връзва много с кухнята, но първия е прекалено обикновен за мен.
Мини, и аз така. Освен това е нисък и комбинацията от стилове на кухнята и шкафа мен ме притеснява повече от нещо цветно и различно.

# 104
Ооо Gadamer, жилището ви е прекрасно! В списанието не се вижда цялата му прелест. Аз там съм пропуснала много детайли. Например кухненската маса, там въобще не съм я отразила. Тенджерата също е чудесна  Laughing (каква е?)

Общи условия

Активация на акаунт