Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
gerri_p, свежа е детската Peace

Мерси, те всъщност са 2 детски Simple Smile

Браво Wink Чудех се - това снимка преди оранжа ли е или какво Wink И сменен полилей Wink
Беше като - открийте десетте разлики Wink
Супер е, че са две  Peace

# 226
Здравейте и от мен. Напоследък нямам много време да се включвам, но ви чета редовно. Както винаги показвате красоти на ниво. Кътчето на Богиня е разкошно, Лейди, спалнята ти много ми харесва (както всичко у вас). Аз не съм ви показала масата и пейката, които си "направихме" - мъжът ми изработи краката, а плотовете поръчахме при дърводелец. Дано ви харесат:
https://www.dropbox.com/s/laqjf14cjigz4gn/2015-04-13%2008.25.12.jpg?dl=0
Исках да купя 2 стола Стокхолм от Икеа за отсрещната страна на пейката, но докато отидем до София свършиха. За съжаление няма да зареждат пак и сега се чудя дали да не поръчам от Англия. За челните места съм решила да не държа постоянни столове там, защото става тясно. Ще купим 2 сгъваеми червени стола (пак от Икеа хаха), които ще слагаме за гости. Харесах как пасва червеното когато сложихме столчето за хранене на детето, което е червено, до масата.

Някой търсеше диван и искам да похваля фирмата, от която ние взехме диван. В Пловдив са и внасят дивани от Италия. Попаднахме на тях докато си търсехме механизми за едно легло. Много сме доволни:
https://www.facebook.com/italian.sofas?fref=ts

Имам питане за диваните, каква е дамаската, кожа или плат?

# 227
съпружка, диванът е 195 см нали.
Ако е до гардероба, съвсем ще са залепени, а и с вратата не знам как ще ...
Ако го сложиш на 370 сантиметровата стена, залепен за етажерката, ще останат 30 см за стола за бюрото ...
Иначе като е на по-дългата стена, срещу него скринче. И така и фотьойл до него.
Сложи няколко кашона/ налични подобни мебели, да видиш как ще е...

Диванът е 195 см., но не е окончателен - просто е единствения, който ММ каза, че става. Ако намеря по-малък за мен е по-добре. Скринчето и аз го мисля под ТВ-то. Ако преместя гардероба на мястото на етажерката / тогава гардероба ще е на 75 см./ и сложа само няколко рафта дивана къде бих могла да сложа?  Thinking

# 228
Аз си мечтая за шведска стена или другото е пилон. Peace Laughing
Това са си спортни уреди.
Барб, стига де Joy Joy Joy
Самурайка, много е хубаво всичко! Диванчето го помня сиво със синьо килимче, но така е много свежо. Стълбището ми хареса много!
Съпружка, а ако завъртиш бюрото на 90 градуса по 370 см. стена, над него етажерка, пакса на мястото на калакса и диванчето на малката стена няма ли да има повече място?

# 229
Stef4o, ако съм те разбрала правилно нещо такова:

# 230
  • софия
И на нас са ни много удобни Иймсовете, не се залежаваме по тях, не сме и много тежки. Мъжът ми като ги видя каза, че са като седалките по стадионите  Laughing
Само дето много са се зацапали и предстои сериозно търкане в банята, моите са бели. Интересно, че и мокрите кърпи не изтъркват някое петно, дано да успея да ги почистя като хората.

# 231
  • софия
На мен плетените икейски столове не са ми грозни изобщо, но ги виждам на тераса.

# 232

Момичета, надявам се, че се вижда добре схемата. Имам нужда от помощ. Опитала съм се да покажа как са разположени сега мебелите в спалнята и хола у дома. За съжаление тези стаи са свързани с портална врата. Вече съм обяснявала, че живеем в стар апартамент. Подовете са с паркет. В момента стаите са задръстени от мебели, които са от старите соц. секции, гардероби и спални /спомнете си хола и спалнята на Ема - диванът е същия, спалнята и гардероба и те/. Искам да променя това. Смятам да запазя всичко в спалнята като ги омасля или пребоядисам, но пак имам нужда от разместване. Всичко в хола смятам да изхвърля. Може да оставя част от секцията и да я пребоядисам, да я превърна в библиотека. Искам малък диван, двуместен, едно леко кресло от Икея и една табуретка. Имам скрин на село, който мога да пребоядисам. Може и малко бюро да се сложи. Идеята ми за тази стая е да стане нещо като библиотека. Ние не я ползваме в момента, освен да минаваме към спалнята през нея. Само събира прах. Не знам какво друго приложение да и дам на тази стая. Не е удобна за спалня.
Приемам всякакви предложения как да ги преобразя. За съжаление са свързани и няма как да се разделят. Таваните са с орнаменти. Почитател съм на скандинавския дизайн /нищо, че не си личи в тези стаи/, харесвам бяло, сиво, тюркоаз, зелено и жълто като допълнения към бялото.
Дано сте разбрали нещо от написаното и начертаното. Очаквам мненията ви.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 14:18 от dafinov list

# 233
Stef4o, ако съм те разбрала правилно нещо такова:

стената която е 111cm от какво е ? защо не я бутнете и да я "изравните" до някаква степен с тази която е 86см , като я направите общо 120/125см и не сложите директно един ъглов диван Simple Smile

# 234
Вариант 3:

Арчо, стената е тухла, честно казано след 9 месеца ремонт не ми започва пак с бутане и мазане наново.  ooooh! По-скоро бих я изправила с гипсокартон като ще има една куха част, което не знам дали ще е проблем - но какво печеля?

dafinov list, държиш ли и от двете страни на спалнята да се минава?

# 235
  • София
Гласувам за вариант 3.

# 236
съпружка прежалете се изправете стената и преместете там ъгловия диван Simple Smile оставете бюрото до прозореца както е логично да се направи (вариант 1) . преместете и етажерката която е в тези 15cm на стената която е 260 , или направете направо някаква ъглова секция открита за книги , подобно на читалнята на Богиня Simple Smile

edit : да добавя и аз новини по моя въпрос - едната бабка директно си ми каза - младеж забрави да ти дам тавана си - там ми е туршията и киселото зеле ... на въпроса ми какъв е проблема пак да е на тавана само че в друго помещение ми бе отговорено - не искам таван на запад  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 14:56 от Archo

# 237
  • София
Тъй де, баба Яга е Фън Шуй, ще й се пресече зелевата чорба.

# 238
За какво й е на съпружка в тази малка стая ъглов диван  Thinking

Archo, за твое съжаление, бабчето е абсолютно права за себе си:)
В подобно държа неща, е запада си е жега и загряване.

# 239
За какво й е на съпружка в тази малка стая ъглов диван  Thinking

Archo, за твое съжаление, бабчето е абсолютно права за себе си:)
В подобно държа неща, е запада си е жега и загряване.

относно дивана - някак си ще е по удобно за гостите мисля Simple Smile 
относно западния таван - точно в моя случай има два височки бора които покриват целите прозорци на моето таванско помещение и си е сянка от всякъде , но бабата не ще и да чуе . Предложих и и мазето си от 25м2 ама пак неще и да чуе . Ще пробвам с пари то се е видяло Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт