Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Г-це Димитрова и аз съм се спряла на такава библиотека .По принцип не харесвам отворени лавици и рафтове , но цялата стена в закрити рафтове в бял гланц не мога да открия така лесно .

Та се спряхме на този вариант и ние. Нашите ще са от Икея и ще са  закрепени само на няколко места към стената :
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/30275861/

# 406
  • Варна
.....
Та се спряхме на този вариант и ние. Нашите ще са от Икея и ще са  закрепени само на няколко места към стената :
Да, тази е много хубава,изчистена и  без гръб ...Аз я искам малко по-висока, поне 2.10-2.20м ,само това дупчене искам да избегна, сегашната ни мини-шелф стена е хваната само на две места, но е с гръб ...

# 407
А който живее достатъчно дълго, ще дочака времето, когато няма да му се налага дори и да мисли.
Ще го прави някой чип Simple Smile

И нещо интериорно и цветно цък

Много ми харесват тези фотьойли. Една съседка има, хвърлила съм им око отдавна Laughing

# 408
Привет на любимата тема!  Heart Eyes
Фотьойлите изглеждат много удобни Simple Smile
Не ви бях чела от много време, един ден седнах и няма наваксване. Подминах 2-3 теми, но сега с тази съм в час. успях да видя на Лейди спалнята, страхотна е. Като я видях реших, че и аз искам ремонт в спалнята, но няма да ме огрее скоро.
Едва ли някой ще си спомня, но преди време ви показвах снимки от нашия ремонт. Мъжа ми направи тухлената стена и зарязахме всичко. Време е да си намеря завесите, шкаф под тв, килим и други довършителни работи в тази стая. В коридора имам да заграждам едно пространство и да го правим вграден гардероб, като няма да се ползва за дрехи. Дължината е 2,50 м, височина- 2,30 м., вътре искам да е със стелажи. Според вас, възможно ли е да се направи без гръб и дъно, само страници евентуално и врати отпред. Освен плъзгащи врати, за друго не ми хрумва. Както и цветово не мога да го измисля. Коридора е много тъмен, Г-образен, гардероба ще е по една от дългите стени. Отворена съм за предложения Simple Smile

# 409
  • софия
Свекърва ми изхвърли два почти същите. Преди това ме попита жената искам ли ги, но аз надменно и отказах,бях в началото на четене на темата и фаворити бяха мдф лак, италиански дивани и прочие. Сега ме е яд, щото бяха и запазени като конструкция и удобни.  ooooh! Simple Smile

Джуджа, възможно е естествено. Казвах, че нашият е така - сплъзгащи врати е преградена цяла стена. Вътре обаче сме с икейска система столмен. Сега бих препоръчала системите за окачване на лайсни по стената и местещи се конзоли. Има ги навсякъде по големите строителни хипермаркети.
Може и с нормални врати да е, само че трябва рамка да им се направи.

# 410
  • На брега
Много ми харесват тези фотьойли. Една съседка има, хвърлила съм им око отдавна Laughing
Знам къде произвеждат и изнасят за чужбина трапезни с точно тази извивка и вирнат ъгъл на подлакътника! И аз ги харесвам тези нестандартни ъгли и извивки, но ММ смята (вероятно основателно), че този ъгъл не е подходящ за трапезен стол.

# 411
В коридора имам да заграждам едно пространство и да го правим вграден гардероб, като няма да се ползва за дрехи. Дължината е 2,50 м, височина- 2,30 м., вътре искам да е със стелажи. Според вас, възможно ли е да се направи без гръб и дъно, само страници евентуално и врати отпред. Освен плъзгащи врати, за друго не ми хрумва.

Моят е такъв - без гръб и без таван, като на средната част от него, където са ми пералнята и сушилнята няма и дъно, а крайните врати са с дъно. В едната част имам системата на Икеа - Антониус за пране и джунджурии.

Знам къде произвеждат и изнасят за чужбина трапезни с точно тази извивка и вирнат ъгъл на подлакътника!

Може ли снимка, цена, инфо - аз търся един стол тип фотьойл за масата за хранене.

# 412
  • Варна
Г-це Димитрова и аз съм се спряла на такава библиотека .По принцип не харесвам отворени лавици и рафтове , но цялата стена в закрити рафтове в бял гланц не мога да открия така лесно .

Икеа не предлагат ли отделно и вратички?

# 413
  • На брега
Знам къде произвеждат и изнасят за чужбина трапезни с точно тази извивка и вирнат ъгъл на подлакътника!
Може ли снимка, цена, инфо - аз търся един стол тип фотьойл за масата за хранене.
Съпружке, вероятно има има разни модели на много места. За един стол няма да ти е проблем.
Аз имам път към един от цеховете на въпросната фирма другият месец и планирах да лично да проуча цени и варианти за промяна на модела. В сайта им пише, че допускат собствен дизайн. На мен, ако ми харесат подлакътниците, няма да ми хареса облегалката или пък тапицерията... Предполагам, че щом е професионален мебелен цех и допускат някаква промяна в модела ще ми по-изгодно и удобно да поръчам директно от там. http://gross-bulgaria.com/bg/catalogue.php Не знам цени, чувала съм добри отзиви за качеството. Надявам се, че щом изнасят продукти навън ще е по-изгодно да купя от цеха, а не същия продукт от магазин под логото на чужда верига примерно.

Допълвам се. В дизайнерски форум попаднах и на този сайт за мебели, ако ти е по-удобно http://stolove.ezax.bg/?&ptype=1

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 15:20 от NovaTema

# 414
  • Кипър
Извинявам се че се намесвам първо,но виждам че сте много активни тук и искам да ви помоля да си дадете мнението за ето тези две спални:

http://afrodita76.snimka.bg/other/spalnya.849105.35286451

http://afrodita76.snimka.bg/other/spalnya.849105.35286461

# 415
  • Русе
Аз пък си мечтая за робот-косачка за трева! Три малки стаи ще ги почистя със старата прахосмукачка, ама това косене ooooh!! Или поне личен градинар!  Blush

Страхотни са! Като бяхме в Ирландия на гости, моравата в къщата се поддържаше от такива 2 роботчета, които си имаха къщички за зареждане. Ние като невидяли им се радвахме - излизат милите, вършат си работата, обикалят по двора, и като се уморят, като малки дечица се сгушват в къщурката си  Laughing

Ако споделиш и марка, ММ ще ти безкрайно благодарен. Simple Smile
Гледахме Бош-а, но отзивите хич не са много добри. Само кучето трябва да се спогоди с такъв робот. В къщи си имам Румба от доста време, миялната и сушилнята вече са задължителни направо, както и доста помощници, фен съм им, не си ги  давам. Simple Smile

# 416
 Виждам инвентаризация сте направили Laughing но ви е спукана работата Титина като се върне от круиза  Mr. Green

Контеса, погледни камината на Гадамер.

# 417
Ако споделиш и марка, ММ ще ти безкрайно благодарен. Simple Smile

Ооо, Меги, съжалявам, идея нямам, само им се радвахме, не ми е направила впечатление марката  Tired А и няма как да питам, защото братовчедка ми, на която тогава бяхме на гости, вече си купиха друга къща и не са на същото място  Confused
Извинявам се че се намесвам първо,но виждам че сте много активни тук и искам да ви помоля да си дадете мнението за ето тези две спални:

Струва ми се, че точно тук няма да намериш съмишленици за нито един от двата модела  Blush

...
Та се спряхме на този вариант и ние. Нашите ще са от Икея и ще са  закрепени само на няколко места към стената :
Икеа не предлагат ли отделно и вратички?

Предлагат  Peace както и чекмеджета. Ето наглед как изглеждат вратичките, сложени на нашия KALLAX:
Скрит текст:
Имаме и чекмеджета, но ММ още не е стигнал до техния монтаж.

# 418
Раличка, разбира се че, не е поради фин.съображения -точно така, два апартамента-е малки , но пък наши, без кредити , нито пък сме продавали наследствени земи и тн.

Колата ...по-добре да не подхващам, само Розамунда ще ме разбере, всички, които имате коли не сте хора, или сте забравили кога сте били хора... Изключения има винаги, ако сте от тях -значи не влизате в горното ми изречение  Grinning

Живеем в квартал, горе-долу на около 1.5-2км  от всички точки на Варна, които ни трябват -От вкъщи до центъра , от вкъщи до морската градина , от вкъщи до бабиндом, и около километър до новото у-ще/градина , ако се случат нещата ...

Г-це Димитрова,ходенето пеш е полезно за здравето и е хубаво,че ходите в града,но аз не мога да си представя как ходите с 2 деца на места извън града без кола?Ние ходим освен на работа и магазини на Боровец,на Витоша,в Пирин,в други градове в страната и извън нея с колата Simple Smile,все неща,които също са полезни за здравето! Peace

Не пазарувам от Хипермаркети на другия край на Варна, като Кауфланд и Метро, предпочитам си близката Била, или бакалийките на всеки ъгъл ...
Железарийските потребности също не си набавяме от Практикер,който също ми е на другия край на Варна, спрямо моето местоположение, а от едни много заредени магазини, които ги има във всеки варнески квартал, не мисля да ги споменавам към момента.

ММ е шофьор, но не обича да кара, натоварва го страшно много, "интелигентни хора" по пътищата с коли -колкото искаш, моят не може да контактува с такива и затова предпочита да не кара ...

Вървим много пеш, или ползваме градския транспорт-нямаме предразсъдъци, че на съседната седалка стои баба,неизкъпана и миришеща на чесънче-особено зимата ...Когата е лошо времето -да, и такси хващаме, но дъжд не ни плаши , още повече пък вятър

Друг пример-днес голямото ми дете,6г и половина извървя с мен малко над 5км пеша, първо заведохме малкото на ясла, после продължихме към морската градина -в единия край, направихме кръгом и стигнахме до другия и край, та чак до вълнолома и Фара, после пак кръгом и на първото възможно място взехме такси, защото имахме час при доктор ...Не мрънка, защото това разстояние не е много за него

Същото като с уредите -естествено,че можеш , но навика е голяма работа и някои хора, просто се оставят на него ... Simple Smile

Съгласна съм,че ходенето пеш е полезно,но не разбирам освен в града как ходите без кола с 2 деца например по планини,други градове в България и извън нея и т.н. това също е полезно за здравето?

# 419
  • софия
 ooooh!
С рейс и влак ходят.

Общи условия

Активация на акаунт