Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
хаххахаха, ама с кой рейс? с кой влак?  Mr. Green
сигурно това ще са следващите въпросЕта   Laughing

Аз й завиждам на Г-ца Д., срастнала съм се с колата си, и за това Г ми е голям, а детето не иска да изкачи 4 етажа от мързел...Евала на такива хора като нея /тях/!

# 421
Има опция и за рент а кар, но те предимно ползват яхтата си. ooooh!

# 422
Цонна,понеже това е страхотно: ooooh! ще си кажа мойто мнение.Също така понеже не е по финансови причини са ми странни коментарите ви!Навремето,в бедните соц години и със скапаната жигула зимата всяка седмица ходихме на ски,лятото на море,водиха ме по къщи,музеи,пещери,скали и т.н. При деца и финансови възможности колкото и да се заяждате не го разбирам!

# 423
А който живее достатъчно дълго, ще дочака времето, когато няма да му се налага дори и да мисли.
Ще го прави някой чип Simple Smile

И нещо интериорно и цветно цък

Много ми харесват тези фотьойли. Една съседка има, хвърлила съм им око отдавна Laughing

И на мен ми харесват,и като съм виждала твои преобразявания на мебели,със сигурност ще ги направиш много по-хубави от готови!

# 424
Аз не мога пък да разбера защо ти имаш по-голям проблем от самата жена, заради това, че няма кола.

За моето семейство колата е също абсолютно излишна. Притежаваме да те успокоя, виждам, че се тревожиш.

# 425
Не виждам смисъл от тези дискусии. Всеки има право да живее, както намери за добре.
Има хора с фобии, някои не се качват на самолет, други отказват да шофират и т.н., но каквато и да е причината, не ни влиза в работата.

...със сигурност ще ги направиш много по-хубави от готови!
Ще ги направя, ама съседката не ги дава Laughing

Нося малко красоти Heart Eyes
1..., 2..., 3..., 4..., 5..., 6..., 7..., 8..., 9...

А това специално за Барба Simple Smile

А това пък за Птица (не си спомням, дали Богиня не го беше показвала), ако не си е намерила вече. А ако си е намерила, да се похвали Party

# 426
  • На брега
Извинявам се че се намесвам първо,но виждам че сте много активни тук и искам да ви помоля да си дадете мнението за ето тези две спални:
Струва ми се, че точно тук няма да намериш съмишленици за нито един от двата модела  Blush

И все пак, afrodita76, ако наистина са ти легнали на сърцето и просто се колебаеш между двата модела, избери втория. Тапицерията е поставена по-красиво, а на втората основата стърчи странно. Копчетата на тапицерията с "диаманти" ли са!? Crazy Кое те привлича най-много към тези спални - цвета, кожената тапицерия или нещо друго? Ако искаш да споделиш, какъв стил е стаята и каква спалня си търсиш, момичетата тук могат да ти дадат много и неочаквани дизайнерски идеи.

# 427
Аз съм болна следващите няколко месеца. По печката ми... Mr. Green
Joy
Цонне, да ти кажа, че абсолютно одобрявам даунгрейда от кафемашина в джезве! Simple Smile Джезвето за мен е на второ място по умение да прави хубаво кафе, на първо място е кафеварката мока. Кафе от машина не харесвам, дори и от бар, дори и в Италия. Мойта приятелка 10 c's беше написала една ода за моката, ето я. Heart Eyes

Чета, че има интерес към рендето за пармиджано. Ами те са много видове, voilà, включително и такива, които са портативни, с идеята да ти стържат директно над чинията Mr. Green, но моето е това и изсипва стружките в чекмедженцето. Flutter

Ох, Ема, каква си паметлива и при това най-съкровените неща помниш. Точно днес се разхождах в един голям разсадник и си мислех за нашите пустеещи терени с грозните бараки и как би могло... ехеее, като на снимките. Simple Smile

# 428
  • Варна
Ехеее, тая кола , да бях казала, че нямам фритюрник и робот, пък аз ....

Скрит текст:
Пътуваме с всичко възможно -с влак, автобус, самолет, селски маршрутки, на стоп -всякак ...Обиколили сме много места, никога липсата на кола не ни е спряла.

Единственото, което малко дотежава е багажа, но пък гордо заявявам, че аз и мъжът ми сме много организирани по повод на багажа, и вземаме всичко необходимо и нищо излишно, пакетираме и тръгваме ....

Като дете също съм пътувала много, и винаги с влак и автобус, удобството да имаш лична жигула, лада, москвич -не го знам, защото родителите ми нямаха,затова и не съм свикнала от малка да ме возят , но пък бях научила разписанието на бързия влак Г.Оряховица-Ст. Загора, като ходех при баба си  Laughing

Имаме страшно комични ситуации ,возили сме се със 100годишни дядо и почти толкова баба с козичката-бебе новородено, в маршрутка от Севлиево до Троян,която хранеха с шише и биберон, а детето ми тогава беше на малко повече от годинка, гушнато в мен ...

Край на темата с колата !

Не е  по интериора, но много ми хареса тази вилидж сватба.
 Повече снимки в блога

П.П. и с яхта сме се возили, ММ е"шофьора"

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 20:12 от Г-ца Димитрова

# 429
Да споделя и аз една красота. Много ми харесва такова аранжиране на холната масичка. Имаме подобна, но нещо не ми се получава декорирането. Все ми се струва претрупано!
цък

# 430

Барба, ти ме потупваш по рамото, но ние още си кътаме кафемашината. Да не би евентуално, някой ден. Crazy Едвам намерих джезве. Стока дефицит е по местните магазини, но справих се де, справих се.

А рендето ще е такова:

http://www.crateandbarrel.com/microplane-ribbon-paddle-grater/s360409

Птица да не би да събира порцеланови чашки?

# 431
  • Кипър
NovaTema, благодаря ти че все пак ми отговори. Това което ми харесва в този стил спални са 2 неща: бяла кожа и високите капитонирани табли. Тази със камъните и на мен заради тях ми се вижда доста кичозно,но мисля че може да се поръча и без тях понеже моделът от плат беше с копчета.Относно нея ме притеснява цвета (аз предпочитам бяло) и освен това е със механизъм отдолу и като се сложи матрак става 60 см(което мен ме ужасява) Ето и няколко спални които ми харесват
http://afrodita76.snimka.bg/other/bedroom.863977.35296564

# 432
  • Бургас

Ние сме с такова легло, но в друга разцветка. Водещо при избора му беше да е с ракла и да е високо. От близо 15 години, поради естеството на работата ми, прекарвам поне 5 месеца в годината по хотели, от там се влюбих във високите легла. А специално на тази фирма матрака е много удобен. Успех в избора  Peace

# 433
красиви са тези легла ако си хармонизират с останалите мебели в една достатъчно обширна стая, но пък са ужасна прахосъбирачка ако са капитонирани с плат.

# 434
  • Кипър
Аз затова предпочитам кожата че може да се почиства.И понеже спалнята не е голяма ме притеснява че едно толкова високо легло ще направи стаята да изглежда още по-малка.Сега отивам да гледам една друга спалня и после ще пусна снимки.Лек ден от мен.И ако някой има други предложения моля споделяйте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт