Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
мнооого ми харесват

# 436
  • Варна
Преди време, когато все още имахме спалня леглото ни беше такова
Скрит текст:
, с повдигащ механизъм и място за съхранение. С някоя по-пастелна завивка и възглавници, стоеше добре, но пък събираше много прах тази кожена табла...Сега стои на един таван опаковано, поради реорганизацията последната година вкъщи. Незнам дали ще го ползваме , когато обособим спалния кът след ремонтите, но след година спане на диван си мечтая за нещо простичко, като това  примерно :

# 437
Цитат
но след година спане на диван си мечтая за нещо простичко, като това  примерно :
А такааа  Joy
Преди година казахме ли, че диван за спане не е добре! Сега пък местене на по-тясно... Колко ще издържиш с две порастващи момчета в стая 9кв.м.!
Следващото явно ще е матрак на пода Laughing За  хора над 175...
Слушай каките, ей

# 438
Успех в търсенето,Афродита!

# 439
Първия каталог на Икея когато отвориха в БГ беше точно за малките жилища. Имаше прекрасни предложения, даже и в самия магазин бяха подредени мини апартаментчета. Дали не може от някъде да си изтеглиш каталога г-це Димитрова? Ако ли не, аз мога да ти го изпратя  Simple Smile

# 440
карамелена, може ли да ми изпратиш този каталог?

Афродита, нашата спалня е малка - леглото ни е високо, но освен легло и гардероб друго нямаме в стаята. На мен лично друго не ми и трябва.

# 441
Мога разбира се. Ама ще ми го върнеш, нали  Simple Smile

# 442
Предстои ми обзавеждане на стая за 16-годишен младеж. Малко над 20 квадрата, без прозорци, с голяма остъклена врата към тераса на една от по-тесните стени. Без никакви чупки, размерите са около 5 м. х 4 м.

Синът ми не искаше легло, а разтегателен диван, но в крайна сметка успях да го убедя, че на диван няма да спи. Сега умуваме как да съчетаем детската стая, защото в крайна сметка си е още дете, с неговата идея за стая, в която да се събират с приятели и да няма излъчването на спалня.

Като цветове засега сме се спрели на съчетание от бели и черни мебели(какво мислите - досега не съм съчетавала контрастни мебели в една стая), повече сиво, може би тук-там бежови или пък червени акценти.
Ще опитаме да купим почти всичко от Икеа, защото нямаме време за дълго обикаляне и избиране.

Ето какви ми са първоначалните усещания:

Скрит текст:

Допадат ми дървените акценти:

Като атмосфера:

Червеният цвят като акцент?

Искаше ми да се направим нещо като диван за съхранение от етажерките на Икеа, но той предпочита два удобни стола и малка масичка:

Всякакви идеи, критики и съвети са добре дошли Hug

# 443
Мога разбира се. Ама ще ми го върнеш, нали  Simple Smile

Аз помислих, че го имаш като pdf или изтеглен под някаква форма, не разбрах, че хартиен вариант.   bouquet От коя год. е каталога да го потърся?

{Тони} на мен ми харесват идеите - на 20 и кусур кв. не може ли да поберете и легло и диван - въобще какво искаш да съръджа стаята като мебели?

# 444
Първия каталог на Икея когато отвориха в БГ беше точно за малките жилища. Имаше прекрасни предложения, даже и в самия магазин бяха подредени мини апартаментчета. Дали не може от някъде да си изтеглиш каталога г-це Димитрова? Ако ли не, аз мога да ти го изпратя  Simple Smile
Този ли е каталога http://issuu.com/proomo/docs/ik_bg_cat_2012?e=1907292/3999612#search

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 12:14 от Hrisy®...

# 445

{Тони} на мен ми харесват идеите - на 20 и кусур кв. не може ли да поберете и легло и диван - въобще какво искаш да съръджа стаята като мебели?

Мисля си за легло, гардероб, двойна етажерка Kallax, скрин(не съм убедена, но имаме купен такъв за стаята на дребосъка и там определено не пасва - мислех си да го използвам за тази стая),  и според желанието на сина ми - малка масичка с два стола/кресла.
С легло и диван дали няма да стане претрупано, а ми се иска да има пространство...

# 446
Аз бих разделила визуално стая на две с Kallax-а - то и без друга е преградна етажерка. От едната страна бих сложила леглото и гардероба /евентуално скрина, ако държиш на него/, даже леглото може да е залепено за Kallax-а, а от другата страна масичката с креслата. Бюро няма ли да има?

# 447
{Тони},
Хубави са картинките, момчето е "голямо", бих седнала с него да разчертаем.
Добре е, че си го убедила за легло  Peace  За тийнеджър бих взела легло - персона и половина (1.2 м ли се водеха), или поне за девойка - със сигурност.
Мисля, че ще имате и място за малък двоен диван (може и разтегателен  Laughing).
И аз като момчето ти предпочитам малък диван/ и / или 2 стола  с подлакътници, клонящи към кресло/ фотьойл.

Успех! Да се похвалите!

# 448
 Laughing Мисля, че това беше каталога. Сега нямам възможност да го разгледам, но май беше точно от 2012г
И да ми го върнете, ей!

# 449
  • Варна
Тони, и аз предлагам в единият ъгъл да се обособи като спалня с легло, да кажем 1/3 от стаята. А в другите 2/3 да е като дневна - диванче, ТВ, масичка и да си гледат спокойно с приятелите. Може да направите някакви много големи възглавници, да се сяда и по земята, а вместо маса пред дивана, за да има пространство. да има 1 или 2 масички от двете страни на дивана за поставяне на храна и питиета. Идеята с преградният Калакс е супер. На него ще си нареди нещата и остава да измислите и бюрото къде да е.
Може вместо Калакс да има от пода до тавана нещо такова.
Скрит текст:
А ТВ шкафа и бюрото да е съчетано така:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт