Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
medissa, ще споделиш ли какви мебели ще слгаш в гостната- кабинет, че и аз (се опитвам да) правя една такава стая, но досега купихме една библиотека, която сложихме на друго място и до там.  Mr. Green

# 571
Днес се загледах в порцеланова чаша за чай + десертна чинийка, фин китайски порцелан Розентал, заради Птица  Naughty   
Купих я! Нямаше как, спазарих я на добра цена (има нещо еврейско в мен Laughing)
Вървейки към вкъщи си мислех, че може да я подаря на Птица, за Коледа Simple Smile
Прибрах се, разопаковах я, измих я, подържах я в ръцете си....и се влюбих.
Сори, Птицо!

# 572
  • ту тук, ту там
Е, Ема, покажи де, да се порадваме и ние!

# 573
 Joy
Поне покажи от какво си ме лишила Wink

# 574
Безупречни са, макар на снимките златният кант да изглежда поизтъркан, може би защото ги снимах преди да ги измия.
1.., 2..

# 575
  • Варна
Ауууу, Ема, разкошотия. Жалко за Птицата. Сподели обаче откъде ги взе, та и ние лекичко да се порадваме.

Дами, благодаря за милите думи. Приятно е. Наистина. Райето е винилов тапет с копринен завършек /каквото и да значи това/. В интерес на истината исках да е черно-бежово, но нямаше.  Twisted Evil Единственото райето с такива размери беше само с тези цветове. И златно Mr. Green

Любознателна
, много съм ти благодарна, че сподели краката.   bouquet Тъкмо бях започнала да тормозя едни майстори да ми мислят едни крака от кухи стоманени плоскости, ама нещо не се разбирахме, та тези красоти ми дойдоха тъкмо навреме.
Пътеките вместо да станат бързо, станаха адски бавно. Сто пъти съжалих, че не изкъртих стария бетон и не наредих камъни - щях да съм забравила за една седмица. Че на всичкото отгоре, крайният резултат ми се струва много грозен. Но ще си го търпя  Close  Като се пораззелени още малко, което в никакъв случай няма да е като красотите на Ема  Heart Eyes, ще поснимам подробности.
Масата отблизо
 Wink
Огледалото иначе си ми е старо, антикварно, точно за там мислено, както и батерията, която вече не е антикварна  Wink

Още сме в процес на местене и няма много завършеност почти никъде. Да не говорим, че ще трябва да правим ремонт отново  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И трите тоалетни се счупиха, мивката и мелачката не са съединени правилно, хладилникът замразява в чекмеджетата за плодове, но не прави лед, в банята удря ток...  #Cussing out #Cussing out
Затова явно пак ще си отидем за малко обратно в стария, преди да изчистят тези подробности.
Мястото за закуска, което сега е с масичката, която е предвидена за балкона
 Wink

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 17:36 от Приятно ми е - Богиня!

# 576
  • София
Птица, ти варналийка ли си? Как ще пием кафе тогава newsm78

Богиня, как така ти се счупиха тоалетните?

# 577
  • Варна
Шарки, не са били захванати правилно за основата и сега висят на косъм. Явно шпилките са били къси и те не са хванати за стената, а за гипсокартона и естествено, когато някой по-тежък седне и всичко се натроши. Гипсокартонът, не самата чиния. Прихванати са леко, колкото, когато си тръгнат гостите наново да се правят  #Cussing out

# 578
  • София
Нашите окачени тоалетни в къщата бяха "заварено" положение, в смисъл че зад гипскартона строителите си бяха вградили цялата метална конструкция и въпреки 107те килограмчета на половинката, засега нямаме поразии. Ти направо ме изуми с проблем, аз и без това го играя суперпараноя и при всеки ремонт за такива глупости се "вчиквам" предварително, че ставам за смях: последната ми драма е с какво да облицовам колоната между входната врата и кухнята, защото според мен ще е непрекъснато омазана с мръсни ръчички...а е с ширина 62 см, няма как да заложа на готови плочки newsm78

# 579
  • София
    Страхотни неща сте показали всички! Радвам ви се и се любувам на всичко, което сте публикували, а направо ме е яд за Богиня! Осветете къщата, изгони всички майстори и всеки нов, проверен до 10 коляно от ЦРу го ръси със светена вода като влиза и го пази с Калашников докато работи  Naughty
     Стискам палци скоро да показвате още нови красоти!  Hug

# 580
  • На брега
Лейди, попаднах някъде в темите на механизъм, който се монтира допълнително върху дограмата. Против мухъл и влага е. Дамата сподели, че струвал около 60 лв. За прозоречните клапи става въпрос!
http://www.bezvlaga.com/problem-glavna/reshenie-kondenz/
ana74, примерно, на стената с врата- гардероб с две крила, между които открити рафтчета за книги и дреболии. Леглото (без ракла) на същата стена на която е сега, но позиционирано в средата. По дългата му страна, към стената 2 или 3 големи (като за диван) възглавници, за да се ползва, като диван, когато му идват приятелчета. Последните 5 страници коментираме точно такива легла. На мястото на сегашния диван-  нисък шкаф или етажерка за книги (дреболиите могат да се прибират в ратанови кутии на долен ред на етажерката), ако има телевизор или гледа филми на компютъра. Бюро май никой от младежта не ползва вече Mr. Green. И вие ли не предвиждате? За цветовете не мога да се изкажа, но и у нас са малки стаите и залагаме на скучно бяло. Евентуално тази стена, на която ти е сега дивана да е цветна. Хареса ми боядисването у Има ли значение? с 8 см кант/рамка на стената.
Много хубави екстериори и интериори показахте!
Скрит текст:
Комплексирах се вече да прескачам строителни материали и тъжни, кални градинки у нас... А онези от Чистота от 10 дни не са почиствали контейнерите на улицата и вече имам и огромна камара с боклук и строителни отпадъци от съседен строеж пред къщи #Cussing out.

# 581
Безупречни са, макар на снимките златният кант да изглежда поизтъркан, може би защото ги снимах преди да ги измия.
1.., 2..

newsm09
Направо срама нямаш! Как можа така да си присвоиш хубавото ми чаше Close
Ама съм добричка, ползвай ги със здраве Laughing

Боги, голям карък си! Впечатлението ми от днешните майстори е, че просто не знаят какво правят - нямат опит, нямат знания, че и акъл нямат, ама и ти май безотказно нацелваш най-загубените. Дожаля ми, честно! Дано бързо оправите щетите и повече да няма Peace!

# 582
Впечатлението ми от днешните майстори е, че просто не знаят какво правят - нямат опит, нямат знания, че и акъл нямат, ама и ти май безотказно нацелваш най-загубените.
Много вярно..... Не съм Ви казвала как ми надупкаха дограмата. Още ме боли сърцето. А и трети път ги викаме да си оправят работата, трети път ме чарджат и на лице резултат никакъв.

# 583
Ох, с триста зора успях да визуализирам  селската къщата със странна форма, която трябва да направя годна и приятна за обитаване. Приемам всякакви идеи за организация на пространството, местя и размествам и все е малко мястото. Laughing
Скрит текст:
]
].
Идеята за кухнята е в основни линии ясна да е линейна, но трудното идва за стаята от 16кв.м.. Там трябва да се събере двойно легло, 2бр.фотьоили, ТВ и някакви шкафчета за съхранение. Първоначално се бях засилила леглото да е от ковано желязо( стар мой мерак) но, поради ограниченото пространство се върнах на класиката.

# 584
  • На брега
Много вярно..... Не съм Ви казвала как ми надупкаха дограмата. Още ме боли сърцето. А и трети път ги викаме да си оправят работата, трети път ме чарджат и на лице резултат никакъв.
На "котва" ли я монтирахте или директно с дюбелите?

...последната ми драма е с какво да облицовам колоната между входната врата и кухнята, защото според мен ще е непрекъснато омазана с мръсни ръчички...а е с ширина 62 см, няма как да заложа на готови плочки newsm78
Камък, дърво, стъкло... Има ли как да видиш на живо що за животно е това МДФ с покритие от каменен фурнир и дали те устройва? http://master-profil.com/index.php?cat=6&page=17&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт