Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Оставам обаче с убеждението, че този тип шарка е от типа "направи си сам" и може би ще ударим на дърво в търсенето на такива тапети.  newsm78
Има, но зависи колко пари ти се дават за тапети.

Зузи, защо трябва да има 2 бр. фотьойли в спалнята? Не гледате ли ТВ полегнали в леглото?
А в кухнята какво има като шкафове и уреди, не се разбира от чертежа newsm78

Богиня, неприятностите винаги вървят ръка за ръка с ремонтите, но при теб са малко повече. Знам от опит, че трябва непрекъснат контрол над работата на майсторите, но дори и тогава, пак не си презастрахован от гафове. Ти си силна и ще се справиш, жалко само че толкова дълго ти се проточи ремонта Hug
Махагоновата талпа е трепач Heart Eyes

# 586
Много вярно..... Не съм Ви казвала как ми надупкаха дограмата. Още ме боли сърцето. А и трети път ги викаме да си оправят работата, трети път ме чарджат и на лице резултат никакъв.
На "котва" ли я монтирахте или директно с дюбелите?

Пробили я и там монтирали държачите на струните. Наистина щях да получа идар като я видях. Целта беще да е нещо леко и ефирно, да не се забелязва....

# 587
  • Варна
Майсторите, ах, майсторите  #Cussing out При все, че съм им постоянно на главата. Но като не разбирам от ВиК и електричество каква полза?!
Ще се оправим, къде ще идем, но определено ми писна.

Пресни, пресни от преди 5мин.

Чакам и един трипод, който вече трябваше да е на линия, но не би. ТВ не е монтиран, защото се боря с едни дървояди. Няма такава упорита гад, ей. Освен двете пръскания с разреден по инструкция инсектицид, имат и три съвсем концентрирани вливания. Пак не умират гадовете. Днес пак - спринцовка, игла, фенерче и Богиня като мед.сестра с ръкавици, предпазни очила и маска.

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 06:55 от Приятно ми е - Богиня!

# 588
  • густо майна Филибето
Аууу, разкош! А вратата ...Ах, вратата.....!!!

# 589
Ееее, това вече е богинско, много богинско Heart Eyes
Вратите, канапето, креслата, цвета на стените.....страхотни!!!
Масичките, и те! Но защо ли очаквах да са в златно Laughing
Килима също е много хубав! Интересно се е получило съчетанието на цвета му с този на канапето. Аз никога не бих заложила на такава комбинация, но който е смел- печели Simple Smile
Виж, възглавниците върху канапето бих сменила. Тези ми стоят малко лековато/несериозно там. По-скоро си ги представям на терасата, или при къта за сутрешната закуска.
Поздравления за избора на Helmut Newton Heart Eyes Две от снимките разпознах 1..., 2..., третата не мога да фокусирам Simple Smile

# 590
Приятно ми е - Богиня! , много хубаво се получава у вас. Харесва ми смелото , но балансирано съчетаване на цветове. Не ми хрумвало, че червено и пурпурно могат да се съчетаят така добре, а лампата - цилиндър си е голяма закачка.

Дано приключи най - после с тази "майсторска сага" при вас. За пореден път се убеждавам, че работата с отделни майстори по различните специалности си е голямо приключение, освен ако няма някое технически квалифицирано лице (инвеститорски контрол), което да координира и контролира хаотичните им действия.
Искрено се радвам, когато интериор толкова различен от собствените ми предпочитания ме грабне.
И масата на мама се е получила прекрасно!

# 591
  • Варна
Ема, набито око  Wink
Другата е на Ричард Аведън
Скрит текст:
И възглавниците разпозна, и въобще  Wink Мда, цветята са за балкона, но сега са в режим на изчакване, понеже столчетата им са заети като нощни шкафчета.

Масичките наистина исках да са златни, но се оказа, че такъв месингов профил на практика е неоткриваем. Мисля, когато се посъвзема леко да си напръскам лично. Не може без злато в моята къща  Mr. Green Като убия гадовете и позавърша, ще покажа крайния продукт. Сега е още доста работно.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 09:16 от Приятно ми е - Богиня!

# 592
  • София
..
...последната ми драма е с какво да облицовам колоната между входната врата и кухнята, защото според мен ще е непрекъснато омазана с мръсни ръчички...а е с ширина 62 см, няма как да заложа на готови плочки newsm78
Камък, дърво, стъкло... Има ли как да видиш на живо що за животно е това МДФ с покритие от каменен фурнир и дали те устройва? http://master-profil.com/index.php?cat=6&page=17&lang=bg
Май ще трябва да ходя да ги видя на живо, нещо ми е трудно да си го представя по снимка.

# 593
  • Варна
Ех Богинчик здорово!    bouquet

# 594
Ей много Богинско, голям разкош, почувствах се като в дворец. За себе си бих откраднала фотографиите и вратата - тя откъде е?

# 595
  • Варна
Вратата е от старата къща на мъжа ми. Датирана е от 1896г. Това е една част от нея. Надстройката й е в банята ми.

# 596
  • София
    Перфектно, наистина! Както казаха и по - горе много балансирано и невероятно съчетан килим - никога не бих го сложила, а си е точно на мястото  #Crazy. Направо си е за възхищение!   bouquet

# 597
Боги, хареса ми всичко, което си показала /неочаквано за мен - не си падам много по шаренкото/.
Дано приключи сагата ти с майсторите Hug. И аз все не случвам на майстори. Нашият работи два дни усилено, но има неща, които не ми харесват. Ще видим дали ще ги оправи. И как така една проста, малка баня струва толкова много пари /вече към 2000 лв./ #Crazy?

# 598
Невероятна атмосфера, Богиньо! Просто ме пренесе в друг свят Heart Eyes
Аз си падам по минималистичния дизайн и го предпочитам у дома, но искрено се възхищавам, когато някой успее да създаде дом с атмосфера, дух и смелост. Много ярко и запомнящо се.

Аз пак с въпрос за младежката стая - този път за стените, тъй като другата седмица идват бояджиите. Стените ще са бели с малко сиво в боята, за да не е искрящо бяло, и ми се искаше едната стена да е тъмносива с графитен оттенък. Въпросът е коя?
Първоначалното ми намерение бе да е стената откъм вратата. Припомням схемата:

Но сега се замислих(както и вие споменахте по повод на мебелите) дали това няма да издължи още повече визуално стаята...
Да боядисам друга стена в тъмен цвят? Да оставя всичко бяло?

# 599
  • Варна
Никой не си пада по такъв интериор, знам аз  Sunglasses

Тони, контрастът между почти бяло и антрацитено е много силен. Стаята не е голяма. Или подсили светлия тон, или изсветли тъмния.  Peace Аз бих направила по-тъмна стената, на която са прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт