Даже май качих малко покрай празниците...
! От изписването ни на 09.03.15 до днес нито 1 кг. не съм мръднала надолу и т.к. преди да забременея качих към 7-8 кг., по време на бременността - 13 кг., та равносметката е, че имам да свалям някакви си 20 кг., нищо работа, а уж се храня що годе здравословно и не се тъпча. Да сме живи и здрави, обаче, кг. ще ги свалим постепенно.
! От изписването ни на 09.03.15 до днес нито 1 кг. не съм мръднала надолу и т.к. преди да забременея качих към 7-8 кг., по време на бременността - 13 кг., та равносметката е, че имам да свалям някакви си 20 кг., нищо работа, а уж се храня що годе здравословно и не се тъпча. Да сме живи и здрави, обаче, кг. ще ги свалим постепенно.

Сега се усмихва понякога,когато и пусна песничка.Усмихва се и когато и говоря и и се усмихвам аз,но не знам на моята усмивка ли отговаря или просто гласът ми е смешен

моето беб4е е на 2,5 месеца ,та въпроса ми е по колко пъти се будят през ноща бебетата ви и сутрин в колко се събуждат? ние сме на АМ и се будим по 2 или 3 пъти през ноща,а сутрин към 4,30 по4ва да мърда и най късно към 5,30 е станал ве4е Препоръчани теми