The Players and The Game of Thrones! Тема #13

• 38 417
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Змимка, да Джора е син на предния лорд-командир.

Ъпдейтнах си горното мнение  Joy

Хексе, съгласна съм. Това и бях писала за Сансита, че си е "нашето" момиче, както и Аря.
Но както и казах си мисля, че все пак някои, които се заричат, ще поглеждат от време на време от любопитство, колко са затъпили и изкривили историята.

# 646
  • Варна
Сцената със Санса беше грозничка, но още по-грозно щеше да е ако следваха книгата и включеха и Теон в изнасилването...

Аз ли изтървах някъде по сезоните, че Джора е син на Лорд Командира, на който Джон беше скуайър?  newsm78

Малко трудно биха го включили Теон в изнасилването, не мислиш ли?  Thinking

Да, Джора е син на Лорд командира от Нощния страж, когото убиха. Джон му беше стюард.

# 647
Змимка, ако въобще го сложат в сериала.....

Хаха, викаш - да не стане накрая Лоръс да се омъжи за Тирион, Дрогон изяжда Денерис, Санса става Кралица-Майка на Вестерос, след като ражда син от Рамзи, но в 2075 епизод се оказва, че е дете на Джайм Simple Smile Аря се оказва дъщеря на Хрътката, сестрата на Кейтлин е оживяла на някой клон долу и т.н. Определено ако решат, могат да ни изненадат - така и така явно са го ударили през просото Simple Smile))

# 648

Някакви коментари четох назад, че в книгата Рамзи вика Теон да помага в изнасилването на фалшивата Аря. Участие не значи задължително полов акт, да държиш жертвата също е съучастие...

# 649
Ужасно гадно ми беше дори само докато четях коментарите вчера, преди да съм гледала. Не мога да дам еднозначен отговор на въпроса защо е толкова гадно, че това се случва на Санса, а не беше толкова емоционално докато беше Джейн Пули. Може би защото мина през толкова ненормалници и някак оцеля, за да я дадат на най-бруталния. Може би защото очаквах, че някак ще успее да се защити, след така наблегнатата трансформация. Или може би защото ми писна от гадостите, които се случват на това семейство.
Съвсем отделно от това, го виждам като самоцелен грозен ход на Д§Д просто щото могат. Защото е супер оригинално колко шокиращ може да е тоя сериал. Пф.

Санса беше уникално красива на сватбата си, изобщо цялата сцена в гората на боговете беше истинска радост за окото.

В предишния епизод Джон ми хареса много, за пръв път. Разговорите му с Майстер Емон и с Тормунд бяха много въздействащи, боже Кит имаше мимика и избяга от погледа на дакел. Simple Smile

# 650
  • Вестерос
В книгите Джейн се предлага на Разми първоначално, тъй като са й показали това онова как да задоволява мъж. Въпреки това Рамзи кара Теон да му помогне в подготовката  Sick

# 651
  • Варна

Някакви коментари четох назад, че в книгата Рамзи вика Теон да помага в изнасилването на фалшивата Аря. Участие не значи задължително полов акт, да държиш жертвата също е съучастие...

Бездействието и наблюдаването е също съучастие.
Вече  се страхувам, че може да ни покажат и секс между Теон и Рамзи.

В книгите Джейн се предлага на Разми първоначално, тъй като са й показали това онова как да задоволява мъж. Въпреки това Рамзи кара Теон да му помогне в подготовката  Sick

Рамзи знае, че са му дали друго момиче обучено в бордей, а не истинската Аря.
Това, което прави в първата брачна нощ, го разбирам като опит да подобри самочувствието си. Един вид, аз знам, че съм излъган и вие знаете че съм излъган, но аз съм повече от вас.
Във сериала обаче поведението му беше непровокирано от нищо.

# 652
  • Вестерос
О не  Sick Sick

"Бездействието и наблюдаването е също съучастие." - морално- да, криминално -не. Иначе Змимка е права , че съизвършител се води не само този , който "действа", но и този, който държи жертвата или възпрепятства по някакъв начин тя да се защити.

# 653
  • HH
Но до някъде има логика. Рамзи има свидел, че бракът е консумиран, следователно няма как да го обявят за невалиден.

Не съм гледала още. Мисля да изчакам и следващият епизод.

# 654
Щом като тия откачалки сценаристите причиниха това на Санса,ако обичат - нека причинят и смъртта на Кутрето от нейните ръце.Ама бавничко да е. newsm66
Припомнете ми - кой снесе инфото на Церсей,че Тирелите смятат да омъжат Санса за Уилас Тирел?

# 655
  • Варна
Но до някъде има логика. Рамзи има свидел, че бракът е консумиран, следователно няма как да го обявят за невалиден.

Не съм гледала още. Мисля да изчакам и следващият епизод.

Е, да, супер надежден свидетел.
Направо да беше консумирал под язовото дърво по време на сватбата. За достоверност.

Припомнете ми - кой снесе инфото на Церсей,че Тирелите смятат да омъжат Санса за Уилас Тирел?
Кутрето, много ясно. На него Донтос.

# 656
  • Вестерос
Промоутър се отказва да промотира сериала http://www.themarysue.com/we-will-no-longer-be-promoting-hbos-game-of-thrones/

"rape is not a necessary plot device. Really think about that before shouting “creative freedom” in our direction, please."- напълно съм съгласна

# 657
Следваща серия е "Подаръкът".Първата ми асоциация беше,че Джора ще връчи Тирион като подарък на Денерис.Обаче гледайки превюто - май подаръкът ще е от Рамзи за Санса - някой одран,мисля си за Теон, "убиецът" на братята й. newsm78

# 658
  • Варна
Следваща серия е "Подаръкът".Първата ми асоциация беше,че Джора ще връчи Тирион като подарък на Денерис.Обаче гледайки превюто - май подаръкът ще е от Рамзи за Санса - някой одран,мисля си за Теон, "убиецът" на братята й. newsm78

Залагам на Миранда. - "Виж колко те обичам."  Twisted Evil

П.П. Обикновено заглавията не се отнасят само за едната линия. Във всички линии ще има "подаръци".
Скрит текст:
Очаква се секс между Сам и Джили. Blush

# 659
  • Вестерос
Още един подарък значи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт