Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 21*

• 18 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Пак е по добре иначе една лелка от миналата седмица цепеше мракът... Joy Joy Joy

# 316
Момичета, пожелавам ви спокойна нощ и аз се изнасям ... Laughing
 Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
Пак е по добре иначе една лелка от миналата седмица цепеше мракът... Joy Joy Joy

Аз да досаждам още малко ... Laughing Laughing

Диде и малки и големи знаят ... Joy

# 318
Сън няма ме хване ако не пусна пак снимките от Мави ... Mr. Green Party Laughing hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
# 320

Забога горкият стол и сега нали режа кадри за новият клип как го трасна стола! Тука го направи страшно и истериите му са добри..... Peace
Диамантче е той! baby_neutral

# 321
# 322

Забога горкият стол и сега нали режа кадри за новият клип как го трасна стола! Тука го направи страшно и истериите му са добри..... Peace

Диде, че е диамантче е ... Mr. Green
Ама и за истериите си права, пък знаеш това е първото нещо, което гледам ... hahaha hahaha

# 323
Хванала ме е носталгията, да пусна малко Сайер ... Whistling Whistling Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 324
# 325
# 326

Ама и за истериите си права, пък знаеш това е първото нещо, което гледам ... hahaha hahaha

Габс нека позная от 3 пъти Йешка Ташкъран нали?
Хаххаха...искам една такава истерия да метне един стол по некой ,че да го запрати у джама ако може по Сейхан ако го оставят жив... Flutter

# 327
# 328

Габс нека позная от 3 пъти Йешка Ташкъран нали?
Хаххаха...искам една такава истерия да метне един стол по некой ,че да го запрати у джама ако може по Сейхан ако го оставят жив... Flutter

От 1-вия път позна ... Joy
На Сейхан ще му е малко стола ... hahaha

# 329

Общи условия

Активация на акаунт