Тема Незабравима (Unutulmaz) 253 ,"Kara Ekmek"

• 44 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе

Тази снимка пускана ли е в обръщение или е нова? newsm78

# 106
  • Malaga

Тази снимка пускана ли е в обръщение или е нова? newsm78

Пускана е,но никога не е в повече Wink От есенните обиколки м.г. Laughing

Снимки от 16 еп. http://www.atv.com.tr/diziler/kara-ekmek/galeri/buyuk-ask-baslad … =78832&page=2

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 21:18 от chuza

# 107
  • Варна
Здравейте, приятели!  Hug
Пак много интересен епизод се очертава да имаме в петък вечер!
Хубави моменти между Четин-Асийе, които вече официално са севгили- обяснения, романтични вечери и прочие.  Heart Eyes Много са сладки двамата! Heart Eyes

В къщата- калабалък хора и всички злонамерени един към друг! ooooh! Винаги съм им се чудила на тия- имане, пари, имоти, а всички се струпали на едно място да си лазят взаимно по нервите и да се ядат по цял ден! Thinking
Злодеите се развихрят - навлеци, игра на нерви, грозни моменти на шантажиране, бабата- от потенциална убийца вече става реална убийца / дано не отиде зян добрия бай Салим!/.
Малко лирическо отклонение- сега нали съм се заплеснала подир сериала "Въпрос на чест" и продължавам горещо да го препоръчвам, който му се гледа нещо разтърсващо- да гледа, та там има един мафиот, който не убива враговете си, а любимите им хора.
Явно баба Семра добре се е поучила от разни злодеи- нарочно иска да убие някой от семейството на Асийе или пък всички, та да я принуди да се разкрие. Thinking Отровна торта прави! Shocked Ами дете може да хапне от нея, ужас! Shocked
Беркант ДНК тест искал! Rolling Eyes И то не щото много му се ще да е баща на детето си, или пък щото обича и иска Асийе. Ами щото иска да го включат и той да се наслаждава на богатството на Беленоолу. Мръсника! Close
Сред толкова много зложелатели, тормоз, препятствия от всякакъв характер, дали ще оцелее крехката любов между Четин и Асийе?! Thinking

Докарват го от погледи! Heart Eyes И езика на тялото владеят до съвършенство!
Между другото в реалния живот Усхан Чакър бил гадже на Дамла Сьонмез / играла е в "Малки жени", а сега е в главната роля в сериала "Войната на розите"/ Outta Joint

И нашия любимец  Heart Eyes

Има една негова снимка, която не съм я виждала никъде другаде освен на профила му в Туитър, но аз не мога да я сваля, щото нямам регистрация там. Ако някой може, моля да я постне в темата! Peace

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 23:04 от danidorina

# 108
  • Malaga
За тази снимка ли става въпрос?! newsm78 newsm78 newsm78

# 109
  • Варна
За тази снимка ли става въпрос?! newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря, че се отзова! Hug
Снимката е селфи в кола- бяла тениска, някаква риза и тъмни очила. И все едно е правена от мястото на предното огледало. Май не беше от Туитър, ами от Инстаграм.
Вече и аз се побърках къде ли да не проверявам за снимки!   typeuu Още не ми е минало! smile3537 tooth
Пък за субките къде да се натисне, че да се покажат на клипчето- сега научих! Благодаря! Heart Eyes

# 110
  • Malaga
2-ри трей за 16 еп. Hug Hug Hug

# 111
# 112
# 113
  • Malaga
Асие и Четин

# 114
  • София
Е, да - и без да си гледал филма, ти става пределно ясно, че към любовта има повече от една гледна точка и тя може да се изживее по повече от един начин. И че Йозлем наистина е страхотна актриса, защото успява да покаже точно това.

# 115
# 116
# 117
# 118
  • Malaga

Специално за Дани

Скрит текст:

# 119

Общи условия

Активация на акаунт