Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - III тема

• 174 381
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, да ви попитам, мен ме предупредиха, че мога да получа спад на влагалището. Някоя има ли такова нещо ?

# 166
  • София
Благодаря момичета за отговорите. Желая на всички много, много здраве.

# 167
  • София
Момичета, да ви попитам, мен ме предупредиха, че мога да получа спад на влагалището. Някоя има ли такова нещо ?

Да, аз! Sad Не стига, че е скъсено и ме боли, а и и смъкнато и по широко! Секса не е онова, което беше!

# 168
Здравейте! Искам да попитам някой който се е оперирал за геникологиюна операция имал ли е проблем с температура след това 37 и нещо 37,2. И имали ли сте проблеми с дренажа, оперираха моя близка и има подутина около дрена където е бил. Страхува се да не и правят пак операция

# 169
Здравейте! Искам да попитам някой който се е оперирал за геникологиюна операция имал ли е проблем с температура след това 37 и нещо 37,2. И имали ли сте проблеми с дренажа, оперираха моя близка и има подутина около дрена където е бил. Страхува се да не и правят пак операция
        да аз след 5 ден от операцията ми вдигах температура 37,5 и 8 че и до 38 съм стигала цели 15 дни бях така

# 170
Благодаря за откровеността, Кики,
И аз имам болки, в това ли се изразява спад на влагалището?

# 171
Получих писмото ти на ЛС, което си пратила със същите въпроси, но не мога да ти отговоря.Изписва ми, че кутията ти е пълна.

# 172
  • Бургас
Няма да я оперират пак,доста дълго поддържах температура до 37,5,и бях цялата в подутини и синини,да не говорим колко време беше нужно да ми се затвори раната,като се сещам настръхвам

# 173
  • София
Станислава, пощата ти е запълнена!
Аз не съм имала дренаж и подувания.Оперирана съм  с робота Да Винчи и при такава операция не се слага дренаж.

# 174
Благодатя. А да попитам на някой случвало ли се е или чивал ли е , една седмица след отворена коремна операция да качи рязко 37.9 градуса темпераъура. А преди това имаше проблем с хематом. Беше подуто мястото от хематом .. дали е от хематома или някакво възпаление .. 

# 175
Няма да я оперират пак,доста дълго поддържах температура до 37,5,и бях цялата в подутини и синини,да не говорим колко време беше нужно да ми се затвори раната,като се сещам настръхвам

Вече са ти отговорили, само два поста преди отново да повториш въпроса си.

# 176
Благодаря ви. А за хематома, може ли от хематом да се вдигне 37,9 градуса температура, колко бреме стои тоя хематом. Майка ми е от две седмици в болнижа и не я исписват заради хематома. Слага му лед 

# 177
  • София
Благодаря ви. А за хематома, може ли от хематом да се вдигне 37,9 градуса температура, колко бреме стои тоя хематом. Майка ми е от две седмици в болнижа и не я исписват заради хематома. Слага му лед 

Пътеката за тази операция е 14 дни. Лекарите преценяват според състоянието , кога да изпишат. Хематом и температура не съм имала, но ако се притесняваш разговаряй с хирурга. Една жена която беше оперирана с мен и беше втора операция именно заради хематом и се възстанови нормално. Беше сподели как се е получил, но не помня вече.
Разговаряй с хирурга , явно е под наблюдение. Ако се налага по-добре да се махне.

# 178
Да благодаря. 

# 179
Здравейте милички, ето че се прибрах вече в къщи. Операцията беше тежка, 4 дни в реанимацията, абе не е за приказка #Crazy. Някой беше писал за температура, и аз също вдигнах 37,6 но само за един ден , след това не съм. Днес ще има онкологичен съвет и ще ме уведомят какво ще правим по-натам. Лъчетерапията ми е в кърпа вързана.
Пожелавам на всички ви да се оправяте бързо и да се чуваме по другите форуми, а не тука.

Общи условия

Активация на акаунт