Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява писмото от ТЕЛК и какви са изискванията за явяване в онкологията?
Какви са впечатленията от д-р Христям от Онкологичния център на "Васил Априлов" в Пловдив?
Какви са впечатленията за д-р Ангел Ангелов в Селена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява писмото от ТЕЛК и какви са изискванията за явяване в онкологията?
-
Какви са впечатленията от д-р Христям от Онкологичния център на "Васил Априлов" в Пловдив?
-
Какви са впечатленията за д-р Ангел Ангелов в Селена?
-
Какви са впечатленията от д-р Божидар Славчев в Майчин дом?
-
Какви са впечатленията от клиниката "д-р Щерев" за лапароскопска хистеректомия?
И аз бях на 35г. тогава.Искам да ти насоча вниманието към терапията.Бъди спокойна самата процедура е кратка и безболезнена.Вглеждай се в себе си и си обръщай внимание.Запаси се с пробиотици(които трябва да започнеш да пиеш още сега) хапчета против разстройство и време за сън.Съвет от мен избери си психиатър и ходи.Не е срамно пък и помагат.По време на лъче пий много, много вода.При някой е по леко при други по тежко но минава.Дори и да ти се струва,че няма край има
И както казваше моята онколожка когато те боли (тя говореше за секс но...) охкай си но да звучи по на френски и хората да си мислят че е от кеф