Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~120

• 30 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
За "Съдбата", бащата на Керем жив ли е? Нали беше неизлечимо болен? Ако все още го държат жив, значи трябва да се появи в играта.

# 31
За "Съдбата", бащата на Керем жив ли е? Нали беше неизлечимо болен? Ако все още го държат жив, значи трябва да се появи в играта.

Да, жив е, но го забравиха  сценаристите.   Аз същото си мисля, даже си мисля дали Мерием няма да отиде при него ???
Преди, когато Керем  беше жив, той не й разрешаваше да се среща с баща му, но сега, когато е умрял, няма причина.

# 32

Здравейте мили момичета, добър вечер.
АНИ, както винаги много е хубава новата ни тема. Ще я изпишем  с любов и радост.
По филмите очакваме все по-добро развитие за нашите персонажи.
Слънце, този Ерканчо от къде е ???

Скрит текст:
Днес и аз бях на агрофитнес.  В двора на къщата ни, където живеем имаме 50 кв. метра земя и там си сея разни зеленчуци, салати, магданоз, копър, мента, маточина, хрян  и разни такива. Та се занимавах с градината.

Сиси тук Еркан е гост актьор - има малко участие. не си спомням как се казваше сериала, но играят заедно с Неджип Мемили - Азер и Джанип от Дила ханъм. Мисля, че е комедия....

Бубе честито - да завърши с отличие и да стане звезда  Peace
Относно Дидем Петеккайа - тя сега изглежда малко по-добре, ама когато я видяхме за първи път като рисунките от нейните картини....малееееееее...направо да не ти се появява в съня...Но пък една дружка ги беше засякла случайно една нощ на някакво летище и каза, че била страхотна мадама - имала страхотно тяло...в главата блъсната, но в тяло лъсната....Ама нашичкия не знам дали все още е влюбен, но това ще бъде - во веки веков заедно.
Той е не само добър актьор, но природно интелигентен, докато тя понякога се вживява...След като допуска пред медиите, той да й прави знаци или да й казва в прав текст да го остави, когато дава интервюта...Несъобразителна е...Колкото и да не й се иска да е така, тя е само съпругата на Еркан, а ако не е е никоя....И тя като Дилара се занимава е в обществото...постоянни срещи с дами - обяди, кафета...докато нашичкия бачка като луд....Че на всичкото отгоре е и ревнива....

# 33
  • Керодиспансера
Ани, и на мен ми направи впечатление още като пуснахте снимките в петък  Peace но във вторник ще видим кога и защо Елиф съблича връхната дреха  newsm78
Мисля, че подписването е преди Кахраман да говори с Килъра, защото там халката е на лявата ръка  newsm78
И друго- на вечерята Елиф е с друг тоалет, а Кахраман със същия костюм от подписването  newsm78

# 34
Мама-Ан, нямах време Simple Smile Кандидатствахме да ни приемат в музикалното, аз си имам мои тегоби, а и съм данъчен ( Twisted Evil) и в резултат, намерих сили да изгледам един Карадайъ. Днес реших да преслушам по-некриминалните сюжети и сега ще попрочета какво съм пропуснала.
Иначе много ми липсва настроението, което цари тук  Hug

Бубе
Скрит текст:
аз непрекъснато се нервя с  колегите ти, дано да не съм те засегнала професионално  Praynig Ама нормално е - от двете старни на бариерата сме...

Пожелавам ви успех, ако резултатите все още не са известни...
Когато имаш възможност наминавай - всички, които отсъстват ни липсвате...

Тези две снимки са ми странни - когато Елиф се подписва е с връхна дреха, когато Кахраман слага парафа е по рокля  Thinking
Добър вечер и от мен!
Ани, цветът на новата тема е чудесен, благодарим ти!
И аз ги гледах тези снимки и им се чудих - или нещо ги е прекъснало - тя беше по бялата рокля навън пред ресторанта на Джалял или поредното недоглеждане на филм.работници, или една от поредните снимки, които не ги виждаме и са от срязани кадри.

# 35

Здравейте мили момичета, добър вечер.
АНИ, както винаги много е хубава новата ни тема. Ще я изпишем  с любов и радост.
По филмите очакваме все по-добро развитие за нашите персонажи.
Слънце, този Ерканчо от къде е ???

Скрит текст:
Днес и аз бях на агрофитнес.  В двора на къщата ни, където живеем имаме 50 кв. метра земя и там си сея разни зеленчуци, салати, магданоз, копър, мента, маточина, хрян  и разни такива. Та се занимавах с градината.

Сиси тук Еркан е гост актьор - има малко участие. не си спомням как се казваше сериала, но играят заедно с Неджип Мемили - Азер и Джанип от Дила ханъм. Мисля, че е комедия....

Бубе честито - да завърши с отличие и да стане звезда  Peace
Относно Дидем Петеккайа - тя сега изглежда малко по-добре, ама когато я видяхме за първи път като рисунките от нейните картини....малееееееее...направо да не ти се появява в съня...Но пък една дружка ги беше засякла случайно една нощ на някакво летище и каза, че била страхотна мадама - имала страхотно тяло...в главата блъсната, но в тяло лъсната....Ама нашичкия не знам дали все още е влюбен, но това ще бъде - во веки веков заедно.
Той е не само добър актьор, но природно интелигентен, докато тя понякога се вживява...След като допуска пред медиите, той да й прави знаци или да й казва в прав текст да го остави, когато дава интервюта...Несъобразителна е...Колкото и да не й се иска да е така, тя е само съпругата на Еркан, а ако не е е никоя....И тя като Дилара се занимава е в обществото...постоянни срещи с дами - обяди, кафета...докато нашичкия бачка като луд....Че на всичкото отгоре е и ревнива....

Ани, някъде бях чела из нета , че татко й е нещо по-голямо... Не се знае нашия човек в какъв момент я е срещнал. smile3503 smile3503 smile3503

# 36
Деси да - бащата на Дидем е голям бизнесмен - собственик на Утопия....може би не само любовта ги е свързала, но това са само мои предположения...

Тук Кахраман казва много хубави думички...и отзвука след това е преди Джелал да пее тъжната песен за невестата - Кахраман говори за очите на Елиф....

# 37
Ани, и на мен ми направи впечатление още като пуснахте снимките в петък  Peace но във вторник ще видим кога и защо Елиф съблича връхната дреха  newsm78
Мисля, че подписването е преди Кахраман да говори с Килъра, защото там халката е на лявата ръка  newsm78
И друго- на вечерята Елиф е с друг тоалет, а Кахраман със същия костюм от подписването  newsm78

Както казва Деси понякога пускат снимки, които по-късно в епизода не ги виждаме...
А за вечерята - може би тя е след като Кахраман се е срещнал с килъра. Дали ще каже на Елиф какво е разбрал, или ще запази в тайна, това, което е научил...Според мен трябва да й каже, за да не страда Елиф и да разбере какъв е в действителност Керем...Какво е искал да им причини....

# 38
# 39
Не само Кахраман да каже на Елиф, а на всички. То и полицейско разследване ще има. Истината не може да остане скрита. Нали убиеца трябва да бъде заловен, че в затвора при Максут. А Мирием забеляза, че Керем се оглежда, сякаш търси някой. От банковите сметки ще се види от къде излизат такава голяма сума пари, след като килъра каже колко е искал да му се плати.

# 40
АНИ, много ти благодаря за разяснението.

Сладури, ще гледаме ли от 22.00 "Черни планини".

Ами....хайде....

# 41
Част от песента на Джелал.....

Ще настъпи нощта и ще останеш в тъмнината.
Ще потънеш в дълбоката любов.
Ах невесто, невесто,  влюбена невесто, погуби ме.
Ще ме оставиш и ще отидеш в чужди краища.
Това не е ли страдание за теб и смърт за мен?

Стаята е покрита с прах, а гардеробът - в мъгла.
Събуди се от този сън, моя черноока, събуди се.
Когато ръката ти ме докосва,
няма значение смърт ли ще донесе или раздяла.

Бо БТВ Лейди започна "Черни планини"...с Хатидже Шендил ....

# 42

Нашият  човек е леко закачлив smile3503

# 43
И аз гледам''Черни планини''!  Laughing Peace

# 44
И аз го гледам....

Интересно...двамата ли ще се залюбят, или Гюлхайат със Селяхатин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт