Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~120

• 30 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
# 661
https://vine.co/v/ezwYm0nd1j7

#KaderiminYazıldığıGün #EliMan ozcandeniz

# 662
# 663
# 664
# 665

Мисли, мисли Кахраман..и не ни разочаровай..вземи детето и жена си и се махни от тази къща! bowuu bowuu bowuu

# 666
# 667
# 668
# 669
  • Плевен / София

Мисли, мисли Кахраман..и не ни разочаровай..вземи детето и жена си и се махни от тази къща! bowuu bowuu bowuu

Кралице Hug
Кахраман каза на Елиф"...не смей да ме оставяш....."а тя "....да бях вода, та да потуша малко огъня в сърцето ти....."
а що се отнася до това, че всички упрекват Елиф, че го прави за пари....явно съдят по себе си....те всичко биха направили за пари....Кахраман не трябва да мълчи....а да каже истината, да видим какво ща направи Мерием тогава....тя също се озлоби след като излезе истината за Кадир.....но Кахраман беше невинен в тази история а той носи последиците оз злобата за проваления живот на Керем и Мерием...

# 670
Момичета, новата тема е готова....Пишете спокойно  Peace

Сетих се, пишете..видели сте го някъде, навярно..че, младата актрисата в ролята на Хазал, ще напуска сериала...не вярвам, че това ще стане...сценарият, едва ли ще го има това, да се нагоди..за да оправдаят излизането й..и ще й позволят да напусне, подписали са договор, все пак..и неустойката, няма да е малка...убедена съм!  newsm78

Кралице да така е, неустойките са много високи, но ако участието в сериала създава проблем на Алина Боз, би трябвало да проявят разбиране....
Сценаристите се самозабравиха да очернят ролята на героинята й и може би момичето не може да понесе евентуални подигравки от съученици - все пак те са деца.....

# 671

Кралице Hug
Кахраман каза на Елиф"...не смей да ме оставяш....."а тя "....да бях вода, та да потуша малко огъня в сърцето ти....."
а що се отнася до това, че всички упрекват Елиф, че го прави за пари....явно съдят по себе си....те всичко биха направили за пари....Кахраман не трябва да мълчи....а да каже истината, да видим какво ща направи Мерием тогава....тя също се озлоби след като излезе истината за Кадир.....но Кахраман беше невинен в тази история а той носи последиците оз злобата за проваления живот на Керем и Мерием...

Да така си говориха след погребението.
Затова когато пристигна Къймет с парите и след това Султан каза на Елиф, че трябва да заминават, Елиф категорично каза на Султан, че няма да остави Кахраман и Султан да върне порите....
От това се възхити и Зия бей, който случайно чу, какви ги е свършила Къймет и каза на Кахраман да сключат брак и да доведе Елиф в къщата....

Всичко знам, но още веднъж ще изгледам епизода от А до Я.....

# 672

Нашия човек се е разположил като в собствения си ресторант  Joy Joy Joy Joy

# 673
# 674

- Вот это финал!..больше всего разочарования.

споко не става въпрос за сериала.....

Фенербахче сыграл в ничью и потерял очки в лиге .

Общи условия

Активация на акаунт