KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Защо ми се публикува поста два пъти?   33uu

# 211
Искат да обвинят Моала.

# 212
Ох милата..Това не е ли озвучаването от след вздрива..когато гасяха пожара?/

Не. От смъртта на брат й е.  Peace
Сърцераздерателно..в момента,всичко ми се струва еднакво в смисъл музиката отностно,трагедийте който ги сполетяха..Но след като ме подсети се опресних,сега си спомням че се пееше нещо за "сина и как е потънал в тъмнина"ако цетирам правилно,разбира  се.. newsm78

# 213
Ведат взе ли ножа от масата? Или го забрави там  ooooh!

# 214
Хахаха и тез полицай пред дома на Ведат бяха много добри  Laughing Laughing Laughing Хукнаха в блока, като че ли пожар има вътре. Един не остана отвън. Laughing

# 215
Скрит текст:
Ох милата..Това не е ли озвучаването от след вздрива..когато гасяха пожара?/

Не. От смъртта на брат й е.  Peace
Сърцераздерателно..в момента,всичко ми се струва еднакво в смисъл музиката отностно,трагедийте който ги сполетяха..Но след като ме подсети се опресних,сега си спомням че се пееше нещо за "сина и как е потънал в тъмнина"ако цетирам правилно,разбира  се.. newsm78

Да, да, нещо такова беше.  Peace

# 216
Искат да обвинят Моала.

Нали разхвърляха за да е някой крадец?  newsm78

# 217
Хахаха и тез полицай пред дома на Ведат бяха много добри  Laughing Laughing Laughing Хукнаха в блока, като че ли пожар има вътре. Един не остана отвън. Laughing
Джиджи,окатото ти с тва фередже все ме стряска Mr. Green

# 218
Искат да обвинят Моала.

Аднан каза, че и Моала е замесена, защото е изчезнала.

# 219

Ведат засега разсъждава много трезво.

Моала го натиска да отидат да разкажат всичко в полицията, но той каза, че Селим играе с МС и ще ги очистят още преди да успеят да дадат показания.

Ясно е, че ще кажат на Фериде истината, но дано запазят и живота си.

# 220
Искат да обвинят Моала.

Аднан каза, че и Моала е замесена, защото е изчезнала.
Тоя веждестия е истински дявол! #2gunfire

# 221
Аз малко извън темата и малко да се разсеем..Защо да влиза нов персонаж за да залюби Ясин newsm78..Тя Суна отдавна му е хвърлила око Peaceкогато разбра че ще се жени и стана неприятно..Само предположение,но ще си подхождат,на ръст,и двамата са лудички,супер двойка ще са си Praynig

# 222

А този МС е ужасен. Такива ги говори на Фериде. Пред очите му бил денят, в който за пръв път хванал ръката на Кериме. Толкова я обичала. Била фина, елегантна, изискана жена.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 223
Аз малко извън темата и малко да се разсеем..Защо да влиза нов персонаж за да залюби Ясин newsm78..Тя Суна отдавна му е хвърлила око Peaceкогато разбра че ще се жени и стана неприятно..Само предположение,но ще си подхождат,на ръст,и двамата са лудички,супер двойка ще са си Praynig

Ами ние отдавна я гласим Суна за Ясин. Не вярвам да се появи нова любов за Ясин.

Или Сонга все пак ще се омъжи за него, ако убият Осман, или така ще си останат нещата.

# 224

А този МС е ужасен. Такива ги говори на Фериде. Пред очите му бил денят, в който за пръв път хванал ръката на Кериме. Толкова я обичала. Била фина, елегантна, изискана жена.  ooooh! ooooh! ooooh!

Shocked Shocked Shocked Shocked Верно ли?!  ooooh! Ей, голяма гадина  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт