KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Привет, хулиганчета!  Hug
 Страхони реални снимки. Щастливи и усмихнати Кенан, Бергюз и компания.  Heart Eyes

Имаме си и фрагманче и превод  Hug Hug    bouquet  bouquet

Благодарско за което!

Всичкото супер, само дето нищо не разбрах.  Shocked Къде няма да ходят. Какво няма да правят.Какви решения взеха.  Shocked Мъгла. Айретен говорят си като че ли са комшии. Ти у вас, аз у нас всеки по пътя си.  Whistling

Иначе по въпросите на Майдрим,  Hug давам отговор, да, да!  Peace Peace На кое отгоре ще ме питате  Rolling Eyes ами благодарение на милилитрите  ми оптимизъм тази вечер дошли в повече.

# 587

dance newsm35  superuu

Докрая каките ще ни подлудят, ще ни пропият, ще ни накарат да си говорим сами! Joy Joy Joy Joy

# 588

Докрая каките ще ни подлудят, ще ни пропият, ще ни накарат да си говорим сами! Joy Joy Joy Joy

Joy Joy JoyНе е лъжа.  Laughing

# 589
# 590
# 591
Лека Нощ!! Heart Eyes

Hug

# 592
Хулиганитеее!  Hug Hug Hug
Имаме си фрагман в сряда!  Grinning Heart Eyes Супер, значи ще имаме още един до края на седмицата  Peace Нищо, че е малко объркващ...на мен ми хареса  thumbsup ...на МС ще му преседне чая  smile3508

Видях въпросите на Майдрийм  Laughing Отговорът ми е ДА! Е, може да не е всичко наведнъж в следващият епизод, но хубавото предстои  Hug

# 593
 споделено от Берг  Heart Eyes

# 594
# 595
Добро утро!  Hug Hug Hug

Днеска е четвъртък, да си пожелаем ли трей?  newsm47 Хубав! С надежда! Със справедливост! С оптимизъм!... размечтах се  Crazy

Успех на лимонатата на Фунда.  Grinning Потрудили се, постарали се, дано да ги оценят.  Peace

# 596
Добро утро и хубав слънчев ден

gigicim хубаво клипче и песен   bouquet

# 597
Епизод 107, фрагман 1 с бг суб

Варна, благодаря  за превода!  newsm51

# 598
Благодаря за фрагмана с бг субтитри!   bouquet  bouquet

За какво ли доказателство става дума  Thinking... дали ще убият Аднан в 108-ми не знам , но главният прокурор може и да си замине  Mr. Green

# 599

Днес в Турция празнуват Денят на детето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт