KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Варна, Невин, Джиджи, благодаря за първата част!  Hug  bouquet

Джиджи, пак не се вижда клипа в профила ти.  Confused

# 616

Мандаринки...  Laughing Laughing Laughing

Тц! Няма гладни.  Wink

# 617

Джиджи, пак не се вижда клипа в профила ти.  Confused

Ще му се помоля пак довечера у дома.  Praynig  Wink Има някакви претенции YT, ама не моа да го разбера, един път тъй, един път иначе.  Grinning  Ще го излъжем пак.  Laughing

# 618
Привет и от мен wavey
Благодаря на екипа за превода и фрагмана  newsm20 lovekiss
...
Отностно първия фрагман си мисля че Махир и Фериде умишлено ще се държат видимо разделени,поради причината за да предпазят близките си и приятелите си от МС,защото те се обедиха че това чудовище не се спира пред нищо когато види и най-малка оппасност за себе си..Може би планът им ще бъде да го разобличат по предпазливо,с цел да не пострадат повече любими хора..Още не съм гледала преведената час,но миналата вечер някой писа,че Фериде когато разговаря с Махир във финалната сцена,казва че няма доверие нито на полиция,нито на правосъдие.Сигурно и това ще е причината,за момента да не кажат и на Ясин че са заедно,от една страна да го препазят, а от друга по някаква случайност да не изтече информация,и да застрашат живота  му,че информаторите на злосторниците са навсякъде  ThinkingВсе си мисля че ще бъдат много препазливи в деиствията си,за да не отиде всичко яко дим Whistling
Разбира се това е; само мое преположение newsm78:

# 619
# 620
  • Варна
Убав, убав, чак красив!
Днес го гледах в първи сезон по тв7 - люби я кака, тя чака да и признае, а той се държи като ръб и страда. Сладури!

# 621
Разгеле разбрах името на новия Сердар - Бехчет.  smile3555  Laughing

# 622

Мандаринки...  Laughing Laughing Laughing

Тц! Няма гладни.  Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImboДжиджи,заприлича ми на комикс,само дето мърдат картинките,а думичките искрено ме разсмяха,хеле "дзаак"!Аферин! Hug

# 623
Изгледах първа част/на екипа с любов Heart Eyes/ и най ми хареса :Ииигеджелер,севдаам!...Сам,Идосан на целия свят,ноооо Фера си е с него,в сърцето и ума му! PeaceНяма да коментирам мафиозото,бактъм от тях! Mr. Green

# 624

супер колажчета  Heart Eyes

# 625
# 626
Дечко Бергюз на люлката.

# 627
Дечко Бергюз на люлката.

да беше седнал И Кенан та да се люлеят заедно  Mr. Green Heart Eyes

# 628
Хулиганчета помощ от къде мога да намеря повече снимки с този тоалет  незнам какво точно е това събитие   newsm78

# 629
Дечко Бергюз на люлката.

И днес ли са в чай бахчето?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт