KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

А за Махир И Фериде предвиждам само сцени в лимоневе.  Praynig Heart Eyes Laughing
Джиджи Hugкой кого шЪ коли и как шЪ сА избиват кабадайците,иииич нИмЪ е еня PeaceОбаче ей това последното привидение най ми хареса PeaceДа си жива и здрава,наший Нострадамус такъв Heart Eyes и оттук насетне,та чак до сона ,да гледаме само сценки у лимоневето Praynig

# 691
Мда! Може! Нали е с връзки църния. Жена му не би го убила.  Grinning  Joy Joy Joy

За Сеис съм съгласна, Варничка,   Hug може в името на сем Кара да направи едно добро дело и да го оставят с оная простата му жена да отглеждат коне до дълбоки старини. Ама чак да убие някой? Тц Naughty Те по този начин още повече ще го очернят. Представяш ли си катран гиби.

А пък за Неждет...  Thinking ми що да не убие дъртия катил МС. Всъщност заради него ( Неждет) започна всичко,  сега може и той да го завърши. Друг е въпроса, че аз лично смърт за МС не искам.  Peace Искам го сакат, да не може да ходи и да говори, но да разбира всичко. Да го осъдят на площада и всички да го сочат с пръст. Справедливостта да възтържествува. То така да легне и да мре, много лесно за него.  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 15:46 от g_georgieva08

# 692

Та да обобщя, според мен Сеис и Неждет ще се отърват. За Сеис поне съм 100 процента сигурна.
Варничка,може и права да си.За Сеис ми е все тая,някак си,но за тоя глист Неждет,ще се поболея,ако не си получи възмездието.Ей затова най-мнго плюя СЦ,защото развитието на някои образи е лишено от всякаква логика.Не може този плазмодий,който уби най-близкия си приятел,който преби от бой жената,която уж обича,който  уби безцеремонно и хладнокръвно Синан,Тургут,оня репортер и незнам си кой още,отвлече малкото Назифче,захвърли собственото си дете пред дом и накрая да ми го теслемят,че е добър...ай сиктир! Mr. GreenТоя  гад е в основата на всички беди на Кара айлето и накрая да го пощадят,не разбирам! #Crazy

# 693

И на мен не ми се иска Неджо да се измъкне по терлици.

Ще видим какво ще измислят в крайна сметка.

Не ми се вярва обаче това дете да го оставят на грижите на Айтен като самотна майка. Щото истинската му майка е пълно куку.  Това пък беше другият абсолютно нелогичен тотален обрат в характеристиката на определен персонаж.

Ама както казваш, Вичомче, извън Махир и Фериде, другите малко ме вълнуват.  Grinning Grinning Grinning

При тях всичко да е цветя, рози и мандарини  Joy, пък останалите ще ги преживея някак си.

# 694
На останалите "нека майка им да плаче до леглото"  Laughing

За МахФер, поради липса на такава, само усмивки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
Готова съм!  Party Писах, редих, гледах, някои неща по три пъти.  Wink И ако се окаже, че пак съм сгрешила, съм обещала да се самонакажа с гледане на  3 минутен клип на МС в който само ръмжи.  Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Злодеите в това дизи с лопата да ги ринеш  Mr. Green както искат така да умират и да си изкупват греховете  Sick но специално за МС не искам да го убиват  Praynig Знам, че е твърде тривиално, но желая да бъде съден и публично опозорен...Даже в " Дейли нюз" да пише за корумпиран турски министър и сериен убиец  психопат  #Cussing out и тогава вече ,ако иска може да се обеси с някой чаршаф в килията си   Crossing Arms

# 696

Няма още снимки и резюме...Затова пък излизат дуги от реала  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 697
# 698
# 699

КенЮ к'ъв разпищолен...

а Берга к'ва сериозна  newsm78

# 700
Хулиганът

Епизод 107, част 2 с бг суб

Приятно гледане! Hug

На Варна и Невин за превода, благодаря! bouquet  bouquet

# 701
Йок снимки-Йок резюме  newsm78 чака ни нещо голямо да знаете  Mr. Green Laughing

# 702
# 703
ей го бе  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 18:42 от Berguzar_Kenan

# 704
РЕЗЮМЕ

Махир не може да откаже помощ на любимата си. Решен е да намери начин да избяга. Махир не иска да излага Фериде на опасност, но тя е непреклонна.

Фериде и Суна уреждат всичко в съда и успяват да помогнат на Махир да избяга. Аднан забелязва, че и двете са напрегнати и започва да изпитва подозрения. Когато разбира, че Махир е избягал, осъзнава, че зад това стои Фериде. Разказва всичко на МС. Той побеснява от това, че Фериде е помогнала на Махир да избяга. Казва, че тя трябва да си получи полагащото й се наказание. Аднан ще подаде оплакване срещу нея. Ще успее ли Аднан да докаже, че Фериде е помогнала на Махир да избяга?

Фериде и Махир търсят доказателството, скрито от Ведат в една банка. Опитват се да убедят директора на банката. Белгин научава от сестрата на Ведат, че преди да умре е отишъл до банката. Казва това на МС. Той започва да търси коя е банката, в която Ведат би могъл да отиде. Ще успеят ли Фериде и Махир да стигнат до доказателството преди МС? Ще докаже ли Фериде, че баща й е убил майка й.

Тургут казва на Неждет, че детето му е при него. Ще му го даде, ако убие МС. Ще се съгласи ли Неждет?

Общи условия

Активация на акаунт