Бял списък за гр. Пловдив

• 590 871
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 795
Кажете последно за алерголозите, че изчетох лоши неща в черния списък
Пък колко изчетох за моя любимец Карагьозан   ooooh!
Дайте координати на алерголози
Става въпрос за мой познат
Спомням си, че водих Спасчо при една госпожа с кабинет зад Авеню в нова коооперация
Сега не мога да се сетя нито име, нито адрес

# 796
Каспър,тази госпожа зад Авеню я има и нея в черния списък,сега и аз не се сещам как се казва,но знам,че ставаше въпрос за нея Confused
За съжаление не мога да ти препоръчам друг Rolling Eyes

# 797
  • Пловдив
Кажете последно за алерголозите, че изчетох лоши неща в черния списък
Пък колко изчетох за моя любимец Карагьозан   ooooh!
Дайте координати на алерголози
Става въпрос за мой познат
Спомням си, че водих Спасчо при една госпожа с кабинет зад Авеню в нова коооперация
Сега не мога да се сетя нито име, нито адрес

Д-р Бакалова - детски лекар и алерголог. Водих при нея сина ми и съм доволна  Peace. Ще ти пратя координати на лични.

# 798
Получих отговор от д-р Паскалева. Проверила е в журналите - тя е водила раждането ми... Благодаря на всички, които ми помогнаха да я открия Hug...
И на нея също благодаря. Явно тя НЕ е от докторите, чиито работа свършва до вратата на родилна зала. Жестът и да се разрови в архиви от преди една година само и само да ми направи услуга е трогателен!   bouquet

# 799
Получих отговор от д-р Паскалева. Проверила е в журналите - тя е водила раждането ми... Благодаря на всички, които ми помогнаха да я открия Hug...
И на нея също благодаря. Явно тя НЕ е от докторите, чиито работа свършва до вратата на родилна зала. Жестът и да се разрови в архиви от преди една година само и само да ми направи услуга е трогателен!   bouquet
Супер е  newsm74

# 800

Явно тя НЕ е от докторите, чиито работа свършва до вратата на родилна зала. Жестът и да се разрови в архиви от преди една година само и само да ми направи услуга е трогателен!   bouquet

smile3501 newsm10

# 801
Да похваля д-р Господин Желев /Медикус Алфа/-пластичен хирург.
Страхотен специалист и невероятен човек   bouquet

П.П. Винаги, когато се сетя за него се сещам и за д-р Рос /Джордж Клуни/ от "Спешно отделение", нямам предвид външния вид, а отношението към пациентите - обяснява, успокоява и вдъхва доверие.

# 802
Мили мами,искам да ви помоля ,когато пишете имена на лекари и техните специалности(особено за детски лекари-специалисти)да давате и някакви координати(адреси на кабинети,телефони)
Впечатлих се от поста на една мама,която споменава за лекари -специалисти от ВМИ и затова реших да пиша,ако им знае напр. адреси на кабинетите(ако имат естествено частна практика)би било добре да ги напише.
Така по-лесно ще се възползваме от тях,(защото не винаги педиатрите или джипитата насочват или дават направления)
Ако предложението ми е неуместно ,моля да ме извините!

# 803
Впечатлих се от поста на една мама,която споменава за лекари -специалисти от ВМИ
На някой конкретно ли искаш или по принцип?

# 804
  • Пловдив
Да похваля д-р Господин Желев /Медикус Алфа/-пластичен хирург.
Страхотен специалист и невероятен човек   bouquet

Подкрепям  smile3521

# 805
може ли някой да ми каже д-р Даскалов последно в Медикус алфа ли работи,че от толков четене се обърках Rolling Eyes

# 806
може ли някой да ми каже д-р Даскалов последно в Медикус алфа ли работи,че от толков четене се обърках Rolling Eyes
Тоя не работеше ли в Торакса по едно време  Rolling Eyes newsm78

# 807
Др. Даскалов работеШе преди в Торакс. Сега вече е в Медикус Алфа.

# 808
здравеите
видях моите любими лекари по напред във форума и искам и аз да ги подкрепя
 Peace Peace за д-р Даскалов и Карагиозов от Торакс( ве4е не са там) а също за анестезиолога Джаров
Даскалов ми беше наблюдаващ, невероятно внимателен и мил, особено необходимо за 1 изплашена "първескиня" Simple Smile

А знаете ли къде е сега д-р Карагьозов?

# 809
Една мама няколко страници по-назад беше споменала май Thinking

Общи условия

Активация на акаунт