Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 948
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Мерси, момичета!   bouquet

# 316
Момичета, аз не успях има ли начин да се роди в надежда без да се плащат тези 1950 лева. Извинявам се за въпроса коментирали сте, но нищо не успях да разбера

# 317
И аз искам да разбера същото като Бети. Здравноосигурена съм, с направление за раждане и искам то да се случи в "Надежда". Таткото е грък и поради наложения контрол от техните банки не сме сигурни, че ще успеем да съберем на време сумата. Днес бях на посещение на отворените врати там, но след неколкократното споменаване от страна на водещата,че раждането струва 1950лв ми стана неудобно да попитам има ли въобще друга опция. Това, че болницата работи със здравната каса какво означава? Благодаря.

# 318
  • Живее на Луната
 Мисля, че това е цената за здравно осигурени  Thinking

# 319
Аз сапун си носех ма не съм и очаквала да имат, а ръкавички му сложиха на детето, след като се беше изподрал целия, но не съм ги носела аз, имат си цял пакет в родилното! На мен идеална работа ми свърши списъка от първия пост в тази тема, като аз помпа за кърма си носех, но те имат и ако поискаш ще дадат! Гащи еднократни си бях взела, но по удобни ми бяха т.нар. бабински, дълбоки и памучни! Дамските превръзки също бях взела за родилки, а те се оказаха ужасни, но това си зависи сигурно и от марката, та ми свършиха по-хубава работа нощните!

# 320
Мисля, че няма опция да се не се платят тези пари за раждане. Това, че болницата работи със ЗК означава, че част от нещата са безплатни, като удължен престой на бебето, ако се наложи, или на родилката (по медицински причини). Тези пътеки се покриват изцяло. За други пътеки обаче е практика пациентът да доплаща известна сума. Честно казано досега безплатно в болницата не съм видяла, дори когато са ми искали изрично да нося направления, за да мина по каса, просто с направление цената е по-ниска отколкото без (за неосигурени). Искрено се учудих, че неонатологичните грижи за недоносени или престоят за патологична бременност са напълно безплатни, дано не се налага да рабирам дали наистина е така.  Peace

# 321
  • гр. София
1950 лв е цената за здравноосигурени лица. Болницата е частна. Нека това да не се забравя.

# 322
  • Живее на Луната
Аз лежах 3 дена в болницата за задържане, минах по здравна пътека и не съм платила и един лев! Ако ти се наложи след това да останеш мисля че беше 70 лв на ден.

# 323
  • София
Става дума, че раждането там не е безплатно.

# 324
  • гр. София
Белче, честито. Сега ти видях лентичката.  Hug Hug Hug

# 325
  • Живее на Луната
Белче, честито. Сега ти видях лентичката.  Hug Hug Hug

Благодаря, мила  Hug

# 326
На 22.07.2015г. родих секцио в Надежда. Преди това отидох да попитам за процедурата по плащането и от информация ми обясниха следното: 1950лв. е цената за здравноосигурени лица, ако се наложи допълнителен престой извън петте нощувки, които са включени в тази цена е 70лв. за майката и 35лв. за бебето на ден.

# 327
  • София
Ах,голям проблем имам със свързването с болницата аз!Искам да се опитам да запиша една консултация за другата седмица,ама не мога да се свържа!
Ташков води ли консултации в болницата? За раждането разбрах,а проследяването на бременност колко излиза?

# 328
  • гр. София
Д-р Ташков не води ЖК в Надежда.

# 329
Магдаленка, много странно. На нас ни казаха, че тези 70лв се дължат само, ако се наложи удължен престой на бебето, а майката реши доброволно да остане като придружител вместо да идва на свиждане веднъж дневно. За бебето всеки допълнителен престой бил безплатен.  newsm78 Ааааааа, най-добре е да си публикуват финансовата информация на сайта, дано някой от управата чете.

Общи условия

Активация на акаунт