Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 954
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Изследванията и прегледите ти влизат по пътеката.

# 361
Момичета искам да питам колко струва раждането на близнаци? Пак ли е 1950 лв.? И какво се включвча в тази сума?
Извинявам се, ако е коментирано, но не съм прочела всичко!
И още: какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

Здравей, доколкото си спомням (ходех на ден на отворените врати) 1950 лв. е раждането независимо дали си с едно дете или близнаци... Peace Аз родих в Надежда преди 1 месец и в цената ти е включено всичко-упойки,престой за теб и бебето стига да няма някакво усложнение и да не се налага допълнително да останете! Бебетата те си ги преобличат, дават ти помпа за изцеждане ако поискаш и нищо допълнително не съм плащала от тези 1950 лв. Много съм доволна от отношението там!  Peace

# 362
hrisi, благодаря за информацията!
Ти при кой доктор ражда?

# 363
Здравейте, някой знае ли колко са общо лекциите в училището за бременни или горе-долу през колко време ги въртят? Ще пропусна лекцията за кърменето тази седмица и се чудех дали пак ще я повторят до края на ноември...

# 364
hrisi, благодаря за информацията!
Ти при кой доктор ражда?

При д-р Генадиева, която следеше бременността ми и случайно се падаше на смяна!  Heart Eyes В Надежда само ако си със секцио може да си избереш лекар, иначе който се пада на смяна, но всички са много добри специалисти!  Peace Желая ти леко раждане и ако имаш други въпроси питай Simple Smile

# 365
Може ли някоя мама да сподели дали са и правили операция на бебето,докато е в утробата на майката,защото при мен бебенцето има кисти на единия бъбрек и има някаква интервенция за изтегляне на течността? Ако сте правили разкажете,моля ви

# 366
Мони, др. Арабаджикова е върхът, страхотен професионалист и много точен човек. Аз раждах при нея - момченце 4440 гр. Есетествено раждане, добре че беше тя. Simple Smile

# 367
Здравейте! Искам да се запиша за трета ФМ, но се чудя дали при Сигридов във Фемина или при някой в Надежда  newsm78 Съвети? Първите две правих при доц. Марков, сега третата искам на друго място.

# 368
ФМ при д-р Михова, ако няма часове, при д-р Сигридов. И двамата са добри.  Peace

# 369
Аз вече правих две ФМ при д-р Чачева и съм супер доволна Simple Smile

# 370
  • София
Seti Beti не си ли доволна от доц. Марков, аз ще съм там на втората ФМ след 13 дни?

# 371
Frozy, доволна съм, но искам и друг да ме види, да не би той нещо да е пропуснал  Crazy Пък и единия ми вариант за раждане е Надежда, но тъй като не се следя там, ми се иска да съм ходила, макар и за ФМ.

# 372
  • София
Добре, благодаря!   bouquet
Аз имам още време де, но си следя темите.

# 373
ФМ при д-р Михова, ако няма часове, при д-р Сигридов. И двамата са добри.  Peace
Доктор Сигридов , къде преглежда сега?
Отдавна не съм чувала нищо за него, голям специалист

# 374
  • София
В Света Петка е. В 20 поликлиника.

Общи условия

Активация на акаунт