Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 946
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
  • София
здравейте, момичета, тъй като нямам възможност да изчета всички теми в момента, да попитам един въпрос- действително ли в Клиниката записват часове за преглед месеци напред? Вчера звънях на регистратурата, за да запиша час при репродуктивен специалист и ми казаха, че записвали за другата година Confused
П.П. сега видях, че има друга тема за "Надежда", ще попитам там Peace

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 08:47 от stelaartois

# 376
  • София
И там да попиташ отговора ще е същия...

# 377
Здр. Имам записан час при д-р Михова. Въпроса ми е -на регистратурата ли си плащам  прегледа или на нея и следеобед ще ми вземат ли кръв за биохимичен скрининг. Благодаря Ви предваарително.

# 378
  • София
Всичко се плаща на касата независимо при кой лекар сте.

# 379
Здр. Имам записан час при д-р Михова. Въпроса ми е -на регистратурата ли си плащам  прегледа или на нея и следеобед ще ми вземат ли кръв за биохимичен скрининг. Благодаря Ви предваарително.
Щом си на БХС - отиваш на регистратурата, от там ти дават номерче за прегледа. След като огледа бебчето д-р Михова ти пуска точно за какво трябва да ти вземат кръв и отиваш на касата да платиш и за прегледа, и за изследването на кръвта (пакетна е цената), след това отиваш в лабораторията да ти вземат кръв и си готова. На мен в късния следобяд ми правиха всично, т.е. ако ти разбирам въпроса - по всяко време на деня могат да ти вземат кръв за БХС Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 10:29 от prikazzka

# 380
  • София
От кога се плаща на регистратура,   а не на касата?

# 381
От кога се плаща на регистратура,   а не на касата?
Моя грешка - на касата се плаща, сега ще си едитна поста... Още е рано, не съм се събудила Simple Smile

# 382
Някой да знае актуална цена на профилактичен гинекологичен преглед+ цитонамазка?

# 383
# 384
За гинекологичен преглед и цитонамазка мисля, че ми взеха 60 лева. Не бях ходила на преглед след като родих там през април, прегледа направих края на юни.

# 385
  • София
Здравейте момичета,

Бременна съм в 13 г.с, първа бременност и много искам да следя бременността си в Надежда. Избрала съм лекар там, като веднъж съм ходила на УЗ в 8 г.с и на БХС в 12 г.с.
Няколко пъти споменах на лекаря, че искам да се следя при него, но сякаш изобщо не ме взима на сериозно - нямам картон, не са ме мерили, теглили, не са ми пускали кръвни изследвания и изследвания за урина - абсолютно нищо...Имам доста силно жълтеникаво течение и стафилокок аериус, за което споменавам всеки път, но никакво внимание за това...вече започнах да се притеснявам.
Искам да си закупя и пакета, който предлагат, но лекарят всеки път когато запитам отклонява темата...изненаданата съм от това - уж най-добрата болница, а какво отношение...
Моля някоя от вас, която се е следила бременността си в болницата да сподели как протича всичко при следене на бременност там. Доколкото имам информация след 12 г.с трябва да ти изготвят картон, в който да се вписва всичко. Много съм притеснена вече...

# 386
  • София
а при кой лекар си ходила до сега на преглед?

# 387
  • София
при д-р Даниел Георгиев.

# 388
  • София
при д-р Даниел Георгиев.

не го знам този лекар, явно е от новите. Сигурна ли си че води ЖК , защото не всеки лекар води ЖК.
Ако искаш питай на регистратурата и им кажи, че искаш да се следиш там, а те ще те насочат към лекарите по ЖК .
Преди имаше такова инфо на сайта им, но сега не виждам. Попитай в клиниката.

# 389
  • София
Не всеки води ЖК, при него ходих на ФМ, но по-добре попитай. Аз се записах онзи ден и след като ме прегледа лекарката,която избрах, ми попълни картона-платих 1-та вноска на касата и после отидох в лабораторията за да ми вземат кръв+урина дадох. Сега дебна кога ще излезе графикът за другия месец, за да си запазя час Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт