Токуда болница София - 20 тема

• 87 578
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Sydney
ако лекарят, при който имате уговорка за раждане го няма (болничен, няма го в страната и тнт) има два варианта - първият самият лекар ви оставя на някой негов колега, който ви поема и вариант две (основно ако е болен избраният лекар) ви поема този на смяна  Peace  звучи стресиращо, но в крайна сметка не е  Peace

# 676
А екипа на лекаря, при който избираш да раждаш знае ли се предварително от кой друг лекар/акушер(ки) се състои, при нормално раждане? Колко човека е този екип Simple Smile

# 677
Екипът реално е лекарят. Другите са, които се паднат на смяна. На мен ми се падна една акушерка Ирина, уникално мила и добра, младичка, но много готина. Реално като раждах, тя пое бебето под наставленията на доктор Корсачки. Той беше до нея, но тя завъртя бебо, че беше тръгнал странично. А док ми казваше какво да правя, кога да напъвам и кога не.
Та тази акушерка беше просто уникално добра и не мога да повярвам колко ми помогна и как добре се справи. Родий бебе 4 кг без епизиотомия и без упойка за общо 3 часа и пооовина от влизането до раждането.

# 678
  • Живее на Луната
Записах си час за д-р Корсачки, защото за д-р Димитров имаше чак за след 2 месеца. Дано се харесаме, но като чета хубавите отзиви, сигурно ще е така  Laughing

# 679
Нито лети с чартър, нито се връщат парите  Wink Доколкото разбирам аз, просто си при дежурен екип, а сумата, която плащаш, е същата.

Да, предположих  Wink Но според мен не е редно, след като услугата не е предоставена, да се плаща за нея.

# 680
Аз бях на отворените врати там и ни обясниха че около месец преди раждането, ако доктора има планирана отпуска препоръчва друг лекар. Няма опция при която да се спести избор на екип Simple Smile

# 681
Момичета, а кога се плаща за раждането ? Искам и да попитам, ще ме извините, ако се повтарям, тези 2100 лв. включват ли престоя, или само самото раждане? И ако искам самостоятелна стая, тя само се доплаща, или се плаща цялата сума за нея? Много ми се ще дс ида на едни отворени врати, но съм на режим лежане, а Токуда ми е много далеч, освен на жк и при Димитров не ходя така често.

# 682
  • на пясъка при черупките от миди
Теичка,плаща се в деня на изписването. Посочената цена влиза всичко- престоя,изследванията на бебето, раждането. Доколкото знам аз въпросната вип стая се доплащаше нещо от рода на 120лв (но нека каже който е сигурен).  Peace

# 683
Мисля, че стаята беше 95 лв или 80 лв, не помня точно, но не е120 лв. Цената на стаята е отделно от раждането. Ако си в обща стая не доплащаш нищо, ако си в самостоятелна, си доплащаш за всеки ден престой там.

# 684
Благодаря момичета !

# 685
В сайта на болницата пише - цена на лукс стая - 125 лв.

# 686
Може и да бъркам за цената, извинявам се, ако съм ви подвела. Аз раждах преди 9 месеца и фондът, в който се осигурявам ми плати всичко с изключение на пакета за бебето. По спомен общо беше около 2300 всичко. 6 дни престой (1 нощ в обща стая и 5 дни в самостоятелна) нормално раждане и разширен пакет за бебо.
Едит: разбрах защо съм се объркала! Фондът покрива само стая до 80 лв, аз съм доплатила разликата за 5те дни. Още веднъж извинете, ако съм ви объркала!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 01:08 от Daniela S

# 687
В сайта на болницата пише - цена на лукс стая - 125 лв.

Това е вярното.

# 688
  • в 1001-та нощ
В първия пост са написани цените за ВИП и ЛУКС стая ...

# 689
Здравейте, спешно ми трябва да знам в Токуда може ли да се отиде самосиндикално за запис на тонове и то в събота и неделя, без да имам уговорка с доктор?
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт