Приятели за секс?

• 48 481
  • 373
  •   1
Отговори
# 345
Във форум където 90% от жените или са вече семейни с деца или с партньори и опитващи да забременеят, според мен той търси някоя засукана майка...иначе не си го обяснявам  Mr. Green

# 346
Във форум където 90% от жените или са вече семейни с деца или с партньори и опитващи да забременеят, според мен той търси някоя засукана майка...иначе не си го обяснявам  Mr. Green

А в кой форум тогава са 90% необвързани, аз като се замисля почти всички са обвързани и то тогава нищо не ни остава освен да пробваме, пък каквото излезе! Wink

# 347
Все по-ясно ми става, защо нямаш успех с жените ... Така като гледам ще ти трябват поне още няколко години за да ти дойде акъла в главата и да претърпиш някакво развитие ... евентуално ooooh!

# 348
Автора, хич не им се връзвай на тия кисели лелки. (Нямам предвид биологичната им възраст).
Не е странно да пишат мъже тук. Още по-странно ще им се стори сигурно, ако знаят колко мъже го четат форума без да пишат.
Тия неща са си съвсем нормални и се случват в живота. Просто някои съдят само по себе си и са ужасно задръстени.
Ходи по заведения, барове, излизай с компании. Ще срещнеш момиче на твоята вълна, споко.

# 349
  • София
Абе, аз не се имам за задръстена, ама все ми се иска мъжете да ходят по компании, да излизат, да ходят на фитнес, футбол или друг спорт, да пият по бира с приятел, да излязат и изч*кат някоя мадама, а не да четат БГ Мама. newsm78

# 350
Аз съм по-малка дори от автора и не смятам, че е нередно или странно тук да пишат мъже.
Странно е, че той си е смъкнал толкова много нивото, та е стигнал до там да търси жена за секс във форуми, сайтове с обяви и сайтове за запознанства ... А най-жалкото е, че когато му се даде обективно мнение и не едно или две решения на проблема той категорично отказва да ги коментира и само обяснява как няма нищо лошо да търси тук. Да, ама с търсене тук нито самочувствието, нито увереността, нито излъчването ще му се подобрят и дори някоя да му се върже в нета после има голяма вероятност да го отреже заради гореспоменатите фактори Whistling

# 351
Абе, аз не се имам за задръстена, ама все ми се иска мъжете да ходят по компании, да излизат, да ходят на фитнес, футбол или друг спорт, да пият по бира с приятел, да излязат и изч*кат някоя мадама, а не да четат БГ Мама. newsm78
Абе то и на мене ми се иска, ама няма! Simple Smile

# 352

Ами явно не виждам друг начин та за това търся в интернет! Самочувствие си имам и, ако се стигне до среща най-вероятно ще станат нещата! А ако ме режат още без да ме познават, ами прав им път за никоя не съм тръгнал да умирам!  Wink

А защо не правиш някое от нещата по-горе? Не можеш да свикнеш да говориш свободно с (почти)непознати жени ако не започнеш да водиш истински, реален социален живот Naughty
Тук ти написаха поне 20 неща, над които да се замислиш. Някои от тях са свързани с външен вид, с кариера, с образование, с контакти, с развлечения ... А ти само "Не, та, не!" ooooh!
За работата мрънка, за разговорите с непознати мрънка, за реалния живот мрънкаш, за невъзможността ти да откриеш желаеща дама в реалния живот мрънкаш, за фалшивите обяви в сайтовете мрънкаш ... А има ли нещо, което харесваш, което правиш с кеф и за което да не мрънкаш? Whistling

# 353

Ами явно не виждам друг начин та за това търся в интернет! Самочувствие си имам и, ако се стигне до среща най-вероятно ще станат нещата! А ако ме режат още без да ме познават, ами прав им път за никоя не съм тръгнал да умирам!  Wink

А защо не правиш някое от нещата по-горе? Не можеш да свикнеш да говориш свободно с (почти)непознати жени ако не започнеш да водиш истински, реален социален живот Naughty
Тук ти написаха поне 20 неща, над които да се замислиш. Някои от тях са свързани с външен вид, с кариера, с образование, с контакти, с развлечения ... А ти само "Не, та, не!" ooooh!
За работата мрънка, за разговорите с непознати мрънка, за реалния живот мрънкаш, за невъзможността ти да откриеш желаеща дама в реалния живот мрънкаш, за фалшивите обяви в сайтовете мрънкаш ... А има ли нещо, което харесваш, което правиш с кеф и за което да не мрънкаш? Whistling

За да правя някои от нещата по-горе трябва да има и с кой да ходя по заведения, барове, паркове и т.н. сам е някак си тъпо и е губене на време, по дискотеки много не обичам да ходя! Аз за нищо не мрънкам, а си изказвам мнението за нещата, та може би погрешно ме разбираш? Ами разбира се, че има много неща, които да правиш с кеф, но някои от тези неща няма как да ги правиш сам факт!!! Simple Smile

# 354
  • Перник
Е добре де, че жени приятелки нямаш го разбрахме. Мъже няма ли покрай теб. Нямаш ли компания с която да излезеш за една бира или едно кафе, за една разходка поне.? Защото ако вече и приятели нямаш просто хич не виждам как нещо би станало при теб, камоли "само секс" с някоя.

# 355
За да правя някои от нещата по-горе трябва да има и с кой да ходя по заведения, барове, паркове и т.н. сам е някак си тъпо и е губене на време, по дискотеки много не обичам да ходя! Аз за нищо не мрънкам, а си изказвам мнението за нещата, та може би погрешно ме разбираш? Ами разбира се, че има много неща, които да правиш с кеф, но някои от тези неща няма как да ги правиш сам факт!!! Simple Smile
Ти явно нямаш интереси, нямаш и приятели, нямаш достатъчно добре развит социален живот, а си тръгнал да търсиш жена за секс Whistling
Имаш много по-големи проблеми от липсата на секс и като гледам май нямаш желание да ги поправиш ooooh!

# 356
Пич, стягай се и почвай да учиш Java, така и така седиш самотен пред компа.

# 357
Е добре де, че жени приятелки нямаш го разбрахме. Мъже няма ли покрай теб. Нямаш ли компания с която да излезеш за една бира или едно кафе, за една разходка поне.? Защото ако вече и приятели нямаш просто хич не виждам как нещо би станало при теб, камоли "само секс" с някоя.
Жени приятелки принципно имам няколко, но те са заети, а и не бих рискувал, защото може и да си развалим приятелството с тях! Имам по-скоро познати може и да има някой и друг приятел, но те обикновено са все ангажирани с нещо или пък просто не излизат много по такива места! Simple Smile

# 358
Що пък точно Java?

# 359
  • София
Що пък точно Java?
Защото се предполага упорито седене на компа, ми се струва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт