Приятели за секс?

• 48 430
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Зависи в какъв контекст се прави този секс.

Между другото сексът не е нужда както храната. Без секс никой не е умрял. Все пак дори Сладура доскоро сигурно е бил даже девствен, а е доживял до първия секс някак.

Сексът е екстра, сексът е инструмент за постигане на цели, но никога не е просто секс.

Може би за представителите на рода неандерталец ,но не и за еволюиралия хомо сапиенс ,който не разчита само на инстинкта ,ами на развития си умствен багаж.

# 76
След приключване на 6- годишна връзка бях решила че за определен момент от живота си такива отношения искам с някой. Харесахме се с мъж, с който имаше много силна химия и сексуално привличане, но никакъв шанс за развитие на отношенията и влюбване от моя страна. Сексът беше страхотен, отношения извън спалнята нямахме почти никакви и всичко звучеше прекрасно до един момент, в който той се влюби в мен и започна да иска нещо повече и стана една драма... Прекратихме отношения и се втурнах през глава към друг потенциален субект за целите, като там нямаше толкова силна химия, секса не беше нещо уникално, но последствие се случи така, че не това беше основното, за което се виждахме а дори а и се случваше да го пропускаме уморени от разговори, гледане на филми заедно и други съвместни дейности. И там аз започнах да искам повече. А той още имаше чувства към бившата си приятелка и в момента в който тя се появи на хоризонта, не се поколеба да прекрати псевдо-връзката си с мен а аз се оттеглих да ближа рани.
Та...реално ако секса е хубав, но и останалите предпоставки за потенциална връзка са налице - т.е. сходство в характерите, разбирателство, сходно интелектуално ниво и т.н. жените сме така програмирани, че и да не искаме се появяват чувства. То самият факт, че сме се "навили" да легнем с някой означава, че има привличане и ако отношенията излязат и извън спалнята рано или късно се появяват и чувства. Все пак не сме роботи, а живи същества, чиито емоции, чувства и очаквания са в постоянна динамика. А и защо ни е да търсим приятел за секс? Един вибратор би свършил добра работа ако ставаше въпрос само за секса. Ама ние искаме и останалите екстри - гушкането, превъзнасянето колко ни е хубаво заедно, закуската в леглото и искрящите погледи. Много, ама много трябва да се внимава с този тип връзки за да няма наранени накрая.

Благодаря, много изчерпателен коментар! Да има и случаи, в които единия се влюбва, или и двамата се влюбват и се събират, но има и случаи когато никой не се влюбва! То примерно може да се влюбиш и в някой познат без да имате сексуална връзка и пак да си наранен, че той няма чувства към теб! Но тези връзки иначе пък са доста вълнуващи има тръпка емоции, може и да си споделяте или да се гушкате и да има любовна игра преди секса никой не казва, че трябва само чук и чао! Съмнявам се, че един неодушевен предмет може да замести човек с душа! То тогава и мъжете щяха да си купуват изкуствена вагина и нямаше да имат нужда от жена! Simple Smile

# 77

Между другото сексът не е нужда както храната. Без секс никой не е умрял. Все пак дори Сладура доскоро сигурно е бил даже девствен, а е доживял до първия секс някак.

Сексът е екстра, сексът е инструмент за постигане на цели, но никога не е просто секс.

Може би за представителите на рода неандерталец ,но не и за еволюиралия хомо сапиенс ,който не разчита само на инстинкта ,ами на развития си умствен багаж.

Ами всъщност контролирането на сексуалността е един от централните начини за човешка еволюция, препоръчвано е от не една традиция и цивилизация.

А ако разчиташ на ума си...в 99.99% от случаите се самозаблуждаваш и си разказваш сама истории колко си различна и прогресивна. Но женската природа и тяло си остават еднакви, материални, стари и древни и те не се интересуват за колко умна и модерна се смяташ.

# 78

Да хората доживяват до първия секс, защото в ранна детска възраст хормоните им не бушуват както в пубертета и след това! После желанието става доста голямо и си е точно като храненето само, че вместо 3 пъти на ден може да го правиш примерно 3 пъти в седмицата или 1 път в седмицата както дойде! Но си е необходимост и дори да не умреш при липса на секс то се появяват болести, ставаш раздразнителен, не можеш да заспиш, чувстваш се нещастен или разсеян и т.н. влияе си на психиката!
Ето тук може да прочетеш повече по този въпрос! Simple Smile

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/46370-do-kakvo-vodi-lipsata-na-seks/

# 79
А, това им се случва на нееволюиралите. За един друг вид хора има начин и да правят, и да не правят секс, без неприятни последствия.

За зрелия човек е нормално да контролира сексуалността си, а не тя него. Ама това са игри за напреднали, не за уонаби бройкаджии.

# 80
А знаеш ли колко смешно ми звучат момичета, които идват тук и се хвалят как правят секс, само секс и нищо друго освен секс, не се обвързват, много са добри в секса, а ние нищо не разбираме, защото само зачеваме в мисионерска поза...
Кога някой в темата е казал, че прави само секс и нищо друго освен секс? Аз поне такова мнение до сега май не съм прочела newsm78
Това, че човек иска в определен период от живота си да няма сериозна връзка не означава, че не се е обвързвал или мисли само за секс Naughty
И да, определено ми беше смешно да прочета, че явно съм или нимфоманка, или преуспяла бизнесменка, или старица, или секс-богиня щом съм имала подобна връзка Joy

Скрит текст:
Като чета някои коментари имам чувството, че има жени, ползващи секса като разменна монета ... Горките им мъже, сигурно с пот на челото работят за седмична надница от 20мин. секс. А горките жени с мъка и без желание си отварят краката ... Чак жал ми стана!

# 81
Имала съм няколко такива връзки и не виждам нищо лошо...обаче само ако и двамата са наясно, че връзката е именно такава.  Peace

# 82
Имала съм няколко такива връзки и не виждам нищо лошо...обаче само ако и двамата са наясно, че връзката е именно такава.  Peace

Именно всичко трябва да се изясни в началото за да няма после излъгани! Аз не съм имал такава връзка, но съм наясно за какво става дума и съм напълно ЗА! Simple Smile

# 83
Сексът Е разменна монета, като се замислиш. Просто някои жени са по-ларж и го дават безвъзмездно.

Моите услуги са изключително скъпи. Не, не са 20 минути в мисионерска поза, предлагам повече- но и го предлагам скъпо.

А една млада дама на 23-24 може много сериозно да си саботира живота, ако прекара прекалено много време с такива връзки. Бих казала, че максимумът е година. След това вече някой лъже някого.

# 84
Сексът Е разменна монета, като се замислиш. Просто някои жени са по-ларж и го дават безвъзмездно.

Моите услуги са изключително скъпи. Не, не са 20 минути в мисионерска поза, предлагам повече- но и го предлагам скъпо.

А една млада дама на 23-24 може много сериозно да си саботира живота, ако прекара прекалено много време с такива връзки. Бих казала, че максимумът е година. След това вече някой лъже някого.

Ами, ако и мъжете поставят цена за секса тогава вече ще стане страшно! Но понеже повечето мислят с долната глава това надали ще се случи! Защо, ако е повече от година някой ще лъже някого? Ако и двамата си имат доверие и са честни един с друг не смятам, че някой някого лъже!

# 85
Аз първоначално щях да напиша че това е ужасно и невъзможно, изхождайки от собствения си опит и темперамент.
После се замислих, че всъщност знам за няколко такива връзки, които си просперират много добре даже, от години, и са главно при хора с големи, пораснали деца( или без такива и без да смятат някога да имат), без желание за създаване на семейство, влюбване или съвместно съжителство, и/или често пътуващи и с по-особен и студен характер. Шарен свят. Аз лично, поне на този етап, не мога да си се представя в такава връзка.  Определено не е за всеки. Но ако двама такива души се намерят- защо не.
Виждам че смятате че е подходящо за млади хора. На мен ми се струва че там е по-голяма вероятността връзката да прерасне в друго.

# 86
Моя приятелка имаше такава връзка. След като я прекрати, спря да ѝ се налага да посещава гинеколога.

# 87
Секса може да е разменна монета за някои, но не и за всички.
Според мен хора с този начин на мислене спокойно биха си легнали с шефа за да получат повишение. Или биха преспали с някой друг за друга облага. Жалка картинка като цяло ...
Аз не бих си плащала за нещо със секс Naughty Не бих легнала и с човек, с когото не искам, защото видиш ли е направил нещо за мен ... Не мога дори да си представя как ще го правя без да изпитвам удоволствие от него.
Разбира се, всеки има своите разбирания Peace За мен за или със секс не се плаща.

# 88

Това ми напомня за една дето се чукала срещу купони за хляб! Simple Smile

# 89
Това ми напомня за една дето се чукала срещу купони за хляб! Simple Smile
Същото е и с половината миски, плеймейтки и прочие госпожици, мечтаещи да се развиват и издигат без особени усилия Peace
То и с магистралните феи е същото - дават им пари, а те дават секс ... Друг е въпроса, че удоволствие от него не изпитват ама нали го ползват като разменна монета - едното за сметка на другото.

Общи условия

Активация на акаунт