Приятели за секс?

• 48 431
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Това са абсолютно несъвместими категории.

ама това според теб  tooth

Скрит текст:
Марсо-дай се вземем с теб hahaha

какво предлагаш и какво очакваш в замяна  tooth
Е, от приятел до приятел има разлика. За някои хора добрите познати са приятели. С приятел не бих и не съм рискувала, докато с добри познати не виждам сериозен проблем. Различни рискове има при всички видове връзки. Неангажиращите сексуални връзки си имат плюсове и минуси като всички останали.

# 106
  • София
Ще ви желаят заради достъпната вагина ли ? Боже, каква простотия..
Е, какво ? Като се харесате с някой и няма да правите секс за да те харесва заради недостъпната ти вагина ли ?
Ако смятате , че вагината ви е единственото качество и начин за контрол над нечии чувства ,това си е лично ваш проблем.
Пък и изкарахте мъжете бесни разгонени животни.
Хайде моля ви , нали уж сте зрели хора .

# 107

ама това според теб  tooth

е как какво
евтин секс hahaha
бонбони не ям ,вино пия рядко
два карамфила ще свърщат работа bowuu

# 108

Скрит текст:

какво предлагаш и какво очакваш в замяна  tooth
Е, от приятел до приятел има разлика. За някои хора добрите познати са приятели. С приятел не бих и не съм рискувала, докато с добри познати не виждам сериозен проблем. Различни рискове има при всички видове връзки. Неангажиращите сексуални връзки си имат плюсове и минуси като всички останали.

има разлика , да .
моето мнение е, че да имаш неангажираща връзка ..
с човек , който почти не познаваш или познаваш бегло ..
няма нищо общо с това да правиш секс с приятел/ка

туй последното е върха на сладоледа .. както се казва .

много мъже мечтаят за такива отношения , предполагам и жени .
идеален вариант няма , но има вариант , който се доближава до идеалния ..

аз бих могъл да обясня как виждам секса с приятелка ,
но ще трябва да издраскам един ферман ..
после ще има и не малко тъпи въпроси на които ще трябва да дам отговор ..
и направо ми се отщя  tooth

на две на три само ще кажа ,
че за да има секс между приятели ..
първо трябва да говорим за истинско приятелство ..
без лицемерие и задни мисли някакви ..
говорим , че трябва и чувства да има от двете страни ,
но да има формалности, които правят невъзможно реализиране на пълноценна връзка ..
и това задължително да се тълкува и осъзнава от двете страни еднакво ..
и .. приятелството да стои по високо в йерархията на отношенията от секса ..
в противен случаи нещата бързо пропадат

е как какво
евтин секс hahaha
бонбони не ям ,вино пия рядко
два карамфила ще свърщат работа bowuu

аз от малък знам, че евтиното накрая излиза скъпо  tooth
но ще помисля по въпроса  tooth

# 109
И аз съм имала такъв тип връзка,бях 22-23 годишна. Познавахме се от няколко години учехме заедно. В един момент така се случиха нещата имаше някакво силно с... влечение, че се стигна до интимни отношения. Не сме имали очаквания и не сме се влюбвали.  Виждахме тайно(бях ме в една компания и не исках ме останали те да разбират за " приятелския ни секс") за с...., много пъти нощувахме заедно, а след кафето на следващия ден всеки си поемаше по неговите задачи.Чувахме и и сме си помагали в нужда като приятели . Около година продължиха отношенията ни. Приключиха като завърших ме и всеки пое по своя си път в своя си град .

# 110
Интересно, след като едно момиче може да се пусне на такава връзка без чувства, какво й пречи да надгради малко нещата и да си вземе sugar daddy? Хем по-стилни ще са вечерите, хем пак ще има секс, ама няма да е само за чест и слава...

# 111
Сред уайт траша не знам как става тая история. Сладур, как работи това в света на хората с нещастни якенца и чантички-диагоналки?
Същото както и при останалите хора, само материалистите разсъждават по различен начин и тръгват с някой заради пари и материални придобивки, останалите не се вълнуват от такива неща, а от самият човек и от удоволствието, което изпитват двамата! Simple Smile

# 112
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

какво предлагаш и какво очакваш в замяна  tooth

има разлика , да .
моето мнение е, че да имаш неангажираща връзка ..
с човек , който почти не познаваш или познаваш бегло ..
няма нищо общо с това да правиш секс с приятел/ка

туй последното е върха на сладоледа .. както се казва .

много мъже мечтаят за такива отношения , предполагам и жени .
идеален вариант няма , но има вариант , който се доближава до идеалния ..

аз бих могъл да обясня как виждам секса с приятелка ,
но ще трябва да издраскам един ферман ..
после ще има и не малко тъпи въпроси на които ще трябва да дам отговор ..
и направо ми се отщя  tooth

на две на три само ще кажа ,
че за да има секс между приятели ..
първо трябва да говорим за истинско приятелство ..
без лицемерие и задни мисли някакви ..
говорим , че трябва и чувства да има от двете страни ,
но да има формалности, които правят невъзможно реализиране на пълноценна връзка ..
и това задължително да се тълкува и осъзнава от двете страни еднакво ..
и .. приятелството да стои по високо в йерархията на отношенията от секса ..
в противен случаи нещата бързо пропадат
...

Мммм, май трябва  да уточним кой какво разбира под "познати". За мен "добър познат" е човек, когото познаваш от дълго време и сте в добри отношения, но не сте първи приятели и можеш да го загубиш, той не е човек, на когото можеш да се обадиш в 3 сутринта за помощ, примерно. За мен това е идеалният вариант за такава връзка, докато това, което ти описваш като истинско приятелство и наистина приемам, че е такова, ще ме е страх да не го разваля.

# 113
кофтито е,че като не си близък с човека, а сте познати само примерно ,не си застрахован от други неща
примерно не си наясно този познат с колко още спи,освен с теб,не че те бърка особено,ама кой е съгласен да е част от цял вагон hahaha

# 114
  • Пловдив
Нищо лошо не виждам в този тип връзки. Но смятам, че трябва да си много наясно със себе си, за да се впуснеш в такива приключения. Naughty
Имах две такива връзки, при това паралелни. Не желаех сериозна връзка по това време, не гонех кариера...просто си живеех живота по начин, по който исках аз! Единия беше по романтиката - вечери, свещи, цветя......джентълмен отвсякъде Wink И до днес се чуваме, помагаме си........секса сякаш укрепи още повече приятелството ни към днешна дата. Другият беше див, необуздан.......лудории всякакви с него Crazy Отново сме си дружки и сега!
В нито една от двете ми връзки не се появиха влюбвания и мераци за нещо повече.......защото АЗ знам какво искам и до къде ми се простират възможностите. Знаете поговорката за гората и мечката....е, аз я спазвам!
Единият е щастлив, другият е в нужда..... Grinning Grinning Grinning

# 115
  • София
кофтито е,че като не си близък с човека, а сте познати само примерно ,не си застрахован от други неща
примерно не си наясно този познат с колко още спи,освен с теб,не че те бърка особено,ама кой е съгласен да е част от цял вагон hahaha

А в кой тип връзка си наясно с това? Наистина да си наясно, а не само да предполагаш.

# 116

А в кой тип връзка си наясно с това? Наистина да си наясно, а не само да предполагаш.
абе много си права Peace

# 117
О, аз изобщо не съм материалист, напротив. Само че ако знаеш по-възвишените и духовни неща колко пари искат...най-вече за да си купиш спокойствие и свободно време.

Досега успешните ми връзки са били тия, в които съм карала човека да почака, и то доста. Това помага доста да отсееш тия, които просто те привличат от тия, които имат и други интересни качества за харесване.

Сладур, на твоята възраст не ти е време за свалки, а да се налягаш и да бачкаш. Никой не е изпуснал жени от гонене на пари, но обратното е вярно. Между 20 и 30 се бачка. Закон. Особено за мъжете. За да не питаш после кой е*е хубавите жени.

# 118
Интересно, след като едно момиче може да се пусне на такава връзка без чувства, какво й пречи да надгради малко нещата и да си вземе sugar daddy? Хем по-стилни ще са вечерите, хем пак ще има секс, ама няма да е само за чест и слава...
Секса не се прави за чест и слава, а за взаимно удоволствие, а и ако беше за слава то повечето нямаше да го пазят в тайна! Simple Smile

# 119
Да, ама физическото удоволствие от секса за жената не е най-важното. По-скоро се радва на внимание, взаимност...малко са жените, които просто задоволяват нагона си.

Общи условия

Активация на акаунт