Приятели за секс?

• 48 467
  • 373
  •   1
Отговори
# 120
Мммм, май трябва  да уточним кой какво разбира под "познати". За мен "добър познат" е човек, когото познаваш от дълго време и сте в добри отношения, но не сте първи приятели и можеш да го загубиш, той не е човек, на когото можеш да се обадиш в 3 сутринта за помощ, примерно. За мен това е идеалният вариант за такава връзка, докато това, което ти описваш като истинско приятелство и наистина приемам, че е такова, ще ме е страх да не го разваля.

Ами, ако човека, който смяташ за много близък приятел те помоли за услуга примерно сексуална и ти му откажеш може пак да го загубиш като приятел, ако му помогнеш може да си запазите и даже затвърдите приятелството! Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 14:33 от sladura89

# 121
Виж ся, "приятели" са хора от твоята черга; колеги от университет, хора, с които имате поначало връзка.

"Приятели" не са мъжкари, които се умилкват и искат секс, преструвайки се на приятели, докато им пуснат.

# 122
Сладур, на твоята възраст не ти е време за свалки, а да се налягаш и да бачкаш. Никой не е изпуснал жени от гонене на пари, но обратното е вярно. Между 20 и 30 се бачка. Закон. Особено за мъжете. За да не питаш после кой е*е хубавите жени.

Ако ще ме харесва само, защото имам пари не благодаря предпочитам да съм си сам!  Wink

# 123
Скрит текст:

Това са абсолютно несъвместими категории.

ама това според теб  tooth

Скрит текст:
Марсо-дай се вземем с теб hahaha

какво предлагаш и какво очакваш в замяна  tooth
Е, от приятел до приятел има разлика. За някои хора добрите познати са приятели. С приятел не бих и не съм рискувала, докато с добри познати не виждам сериозен проблем. Различни рискове има при всички видове връзки. Неангажиращите сексуални връзки си имат плюсове и минуси като всички останали.

има разлика , да .
моето мнение е, че да имаш неангажираща връзка ..
с човек , който почти не познаваш или познаваш бегло ..
няма нищо общо с това да правиш секс с приятел/ка

туй последното е върха на сладоледа .. както се казва .

много мъже мечтаят за такива отношения , предполагам и жени .
идеален вариант няма , но има вариант , който се доближава до идеалния ..

аз бих могъл да обясня как виждам секса с приятелка ,
но ще трябва да издраскам един ферман ..
после ще има и не малко тъпи въпроси на които ще трябва да дам отговор ..
и направо ми се отщя  tooth

на две на три само ще кажа ,
че за да има секс между приятели ..
първо трябва да говорим за истинско приятелство ..
без лицемерие и задни мисли някакви ..
говорим , че трябва и чувства да има от двете страни ,
но да има формалности, които правят невъзможно реализиране на пълноценна връзка ..
и това задължително да се тълкува и осъзнава от двете страни еднакво ..
и .. приятелството да стои по високо в йерархията на отношенията от секса ..
в противен случаи нещата бързо пропадат
...

Мммм, май трябва  да уточним кой какво разбира под "познати". За мен "добър познат" е човек, когото познаваш от дълго време и сте в добри отношения, но не сте първи приятели и можеш да го загубиш, той не е човек, на когото можеш да се обадиш в 3 сутринта за помощ, примерно. За мен това е идеалният вариант за такава връзка, докато това, което ти описваш като истинско приятелство и наистина приемам, че е такова, ще ме е страх да не го разваля.

ако приятелството може да се развали от секс .. то не е никакво приятелство  newsm03
за това казах, че приятелството задължително трябва да е по високо в йерархията от секса  Peace

# 124
Виж ся, "приятели" са хора от твоята черга; колеги от университет, хора, с които имате поначало връзка.

"Приятели" не са мъжкари, които се умилкват и искат секс, преструвайки се на приятели, докато им пуснат.
Не може и да са добри приятели, но нали знаеш приказката приятел в нужда се познава и тогава единия откликва на нуждите на другия! А ако и двамата имат нужда от секс и не намират естествено е да си станат дружки и да се подкрепят в този момент има един много интересен филм на тази тема, ако не си го гледала може да го видиш казва се "Friends with benefist". Приятел не може да се приема като брат/сестра, защото с тях имаш кръвна връзка и знаейки това в мозъка ти се появява един филтър и няма как да изпиташ привличане към тях! Но малко ли са случаите, когато някой е харесал негова/нейна красива братовчедка/братовчед и обаче понеже знаят, че са роднини нищо не може да се случи дори и сексуална връзка, ами ако не бяха роднини каквито са примерно приятелите? Simple Smile
П.П. Това, че са колеги, съученици и т.н. също не им пречи да имат връзка мисля! Simple Smile

# 125
Мамасита, че удоволствието от секса не било най-важното за жената можеш да кажеш за себе си. Това значи, че имаш кофти секс и не изпитваш оргазъм, което е наистина тъжно и жалко, за който и да е човек. Сигурно така се чувстват жените, на които им обрязват клитора в Африка.

# 126
ако приятелството може да се развали от секс .. то не е никакво приятелство  newsm03
за това казах, че приятелството задължително трябва да е по високо в йерархията от секса  Peace

Напълно съм съгласен! Simple Smile

# 127
С бачкане ще спечелиш много повече от пари. Например ще ти уври главата, ще поумнееш, може да придобиеш и самочувствие.

# 128
  • Перник
С бачкане ще спечелиш много повече от пари. Например ще ти уври главата, ще поумнееш, може да придобиеш и самочувствие.

Тук зависи и каква ти е работата.

# 129
Или ще се превърнеш в роб на системата!  Laughing

# 130
Мамасита, че удоволствието от секса не било най-важното за жената можеш да кажеш за себе си. Това значи, че имаш кофти секс и не изпитваш оргазъм, което е наистина тъжно и жалко, за който и да е човек. Сигурно така се чувстват жените, на които им обрязват клитора в Африка.

Напротив, никога, абс. никога не съм имала сексуален сеанс без оргазъм. Факт. За мен е толкова лесно и тривиално, че наистина не е най-важното. По-важно е усещането след това, енергиите, които се обменят. Там вече може да има разлика от земята до небето. Иначе физическото удоволствие е по подразбиране.

Ей, ама не сте открили вие секса и не го правите само вие добре, а всички останали- с нощница с дупка, за зачеване...

Даже ми е станно как жена може да има връзки и да не изпитва удоволствие. Това значи, че първо трябва да опознае себе си, а чак след това да се пробва и с партньор. Защото иначе наистина рискува да гони удоволствието, понеже не е научила дори правилата на физическото удоволствие.

# 131
Ами, ако човека, който смяташ за много близък приятел те помоли за услуга примерно сексуална и ти му откажеш може пак да го загубиш като приятел, ако му помогнеш може да си запазите и даже затвърдите приятелството! Simple Smile

Joy

Хайде да спасяваме приятелството си със секс. Joy
Представям си как приятел ме моли за сексуална услуга, защото имал нужди. Joy И аз, за да не го загубя... ахахахах!

# 132
Това мъж да те примоли за секс без обвързване е все едно аз да хвана мъж да ми пренася мебелите, да боядиса, да помага в градината и да му кажа- ама да не мислиш, че ще получиш секс за това.

А за системата и робството- това са извинения на лузърите.

# 133
Това мъж да те примоли за секс без обвързване е все едно аз да хвана мъж да ми пренася мебелите, да боядиса, да помага в градината и да му кажа- ама да не мислиш, че ще получиш секс за това.

А за системата и робството- това са извинения на лузърите.
Не са извинения, а самата реалност, ако се огледате в какъв консуматорски свят живеем ще се убедите, че е точно така! Simple Smile

# 134
Извинения са. Светът е такъв, какъвто си го направиш.

Със сигурност ако се позанимаеш с фитнес, четене, намиране на хубава работа на 35 ще си по-желан, отколкото ако си поредния кльощьо, който мрънка защо манекенките не му пускат.

Общи условия

Активация на акаунт