Приятели за секс?

• 48 453
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
Това мъж да те примоли за секс без обвързване е все едно аз да хвана мъж да ми пренася мебелите, да боядиса, да помага в градината и да му кажа- ама да не мислиш, че ще получиш секс за това.

А за системата и робството- това са извинения на лузърите.

ибаахму маата .. туй сичкото само за един секс ли бе  tooth

# 136
Извинения са. Светът е такъв, какъвто си го направиш.

Със сигурност ако се позанимаеш с фитнес, четене, намиране на хубава работа на 35 ще си по-желан, отколкото ако си поредния кльощьо, който мрънка защо манекенките не му пускат.
Хубава работа в България нещо не ми се връзват двете понятия! Даже като думите хубава работа са антипод, освен, ако не работиш нещо, което ти е било мечта от малък и ти се отдава! Simple Smile
А и работата не мисля, че има нещо общо със секса!
Никой не е казал, че търся манекенки, а чисто и просто нормална жена! Simple Smile

# 137
Ами, ако човека, който смяташ за много близък приятел те помоли за услуга примерно сексуална и ти му откажеш може пак да го загубиш като приятел, ако му помогнеш може да си запазите и даже затвърдите приятелството! Simple Smile

Joy

Хайде да спасяваме приятелството си със секс. Joy
Представям си как приятел ме моли за сексуална услуга, защото имал нужди. Joy И аз, за да не го загубя... ахахахах!

Не е смешно, то затова нито приятелството им е приятелство, нито сексът - секс ... Зад маската на "колко съм модерен, куул и разкрепостен", всъщност стоят едни толкова объркани, самотни, комплексирани и фрустрирани млади хора, че е направо плашещо... Готови са да прекрачват всякакви норми и приличие, за да получат малко внимание...

А за системата и робството- това са извинения на лузърите.

Peace Абсолютно.

Авторът е типичното мрънкало - държавата скапана, от работа се гърбавее, жените са кофти, секс нямааааа  yahoo_49

Ай стегнете се малко, бе, като видите бг-мамма - и хайде да ревем... Ми ревете си на вашите майки, дето са ви възпитали да сте лигльовци, не по форумите  Crossing Arms

# 138
Аз разбрах, че сладура общо взето е лузър, който не може да се пласира, не ще и да учи. Поне един английски да хване...

Безплатно само акъл давам, ама и това скоро няма да е без пари. Хващай се в ръце, не си в първа младост, направи нещо от себе си, защото сега си точно типажа, който отблъсква жените.

Истинският мъж лъха на инициативност, подхваща неща, намира си пътя.

Със сигурност не хаби сили да обяснява как друг му е виновен.

Така че, Ванко, Сладуре, 89- прави нещо.

# 139

Не е смешно, то затова нито приятелството им е приятелство, нито сексът - секс ... Зад маската на "колко съм модерен, куул и разкрепостен", всъщност стоят едни толкова объркани, самотни, комплексирани и фрустрирани млади хора, че е направо плашещо... Готови са да прекрачват всякакви норми и приличие, за да получат малко внимание...

а ти какво ще го посъветваш този млад със огромния дефицит за внимание ?
да си трайка там .. да си натиска хемороидите и толкоз  tooth
човека си търси вниманието от което има нужда и толкова .. какво лошо има в това ?
ама фрустрирани били , комплексирани били .. ами такива са и какво ? да мрът .. така ли ?

ами който търси намира .. въпрос на време е .. все някоя , все някога ще откликне на неговата нужда ..
поне е активна страна в търсенето ..

а колко жени има , които са на същия хал като него ... ама си скимтят кротко в ъгъла и нищо не предприемат ..
защо по верния подход да е другия .. напротив .. пасивния подход е ваша запазена марка ..
това пък на мъжете не допада .. все едно той да почне да ви обвинява за това, че нищо не предприемате , а кротко си мрънкате в някой ъгъл ..

# 140
Ко стаа тука уее, алоууу хехе. Много теми много нещо от мъже последно време, да зема и аз да пусна една лиии...

# 141
Уф, аз да не съм седнала да мрънкам, че мъжете предпочитат високи блондинки? Или да мрънкам, че пред вратата не ме чака мускулест милионер с докторска степен по лингвистика, който по случайност готви и гурме кухня?

Набор 89 има поне сто неща да направи и после да пита защо така.

# 142
да знам ... пък вие комплекси не сте имали и не сте борили самота и скука .. нали  tooth

# 143
Ами всъщност трябваше да се боря доста, за да превърна грозното пате в що годе приятно за гледане пате. Спорт, учене, бачкане, спорт и накрая се преборих с какви ли не комплекси.

Така че със сигурност знам, че ако само седиш и се самосъжаляваш, нищо не става.

А от мъже пък въобще не приемам извинения.

# 144
еми всеки се стреми да угоди на нуждите и дефицитите ..
също така всеки има комплекси .. и всеки търси начини да ги бори ..
но това не става от днес за утре , нали ?
това е неговия начин .. той за себе си така намира за добре .. така се бори ..
трябва да си извърви пътя сам .. за да може и той след време да каже ..
аз бях така .. станах така .. това ми коства това и това, но успях ..
но на всеки пътя е различен .. и е с различни потребности и дефицити ..
напълно нормално ми се струва всичко за което се бори човека

# 145
Марсо,все повече ми харесващ Party

# 146
Интересно, след като едно момиче може да се пусне на такава връзка без чувства, какво й пречи да надгради малко нещата и да си вземе sugar daddy? Хем по-стилни ще са вечерите, хем пак ще има секс, ама няма да е само за чест и слава...
Защо за теб липсата на чувства задължително означава и липса на физическо привличане?

Авторе, с Mamacita имаме доста различно виждане над нещата, но за едно съм съгласна с нея! Светът е такъв, какъвто си го направиш.
Никоя няма да ти се върже ако си някакъв сноб, постоянно мрънкащ как в България няма работа ... Как си безработен или погълнат от системата и видиш ли си неспособен да започнеш нещо хем доходоносно, хем приятно. Няма да те харесат и ако не можеш да вържеш 3 изречения на кръст на няколко теми ... Това е положението. А ти си седнал да се вайкаш и да мрънкаш за всяко нещо - за работа, за жени, за секс ... Ами, съжалявам, но никой не харесва лигльовци без самочувствие. А такова на теб определено ти липсва щом търсиш неангажираща връзка в нета и най-вече във форум като този  ooooh!
Ти въобще осъзнаваш ли, колко време загуби от пускането на темата до сега в отговори ... Време, през което можеше да излезеш, да се запознаеш с някое момиче, да разпуснеш с приятели и прочие.

# 147
Марсо,все повече ми харесващ Party

ще стане заварката значи  tooth

# 148

но това не става от днес за утре , нали ?

Да, става. Всеки човек може да се промени ей така, да изостави вчерашното изведнъж.

Цитат
така се бори ..

Не, не се бори, предал се е и хаби енергия, за да убеди другите, че не може да се бори. А какво ще стане, ако вложи тази енергия в истинска промяна?

# 149
За съм, когато човек е без партньор в момента.
Аз лично не съм изпитвала нужда, така се стекоха не щата при мен, че преминавах от връзка във връзка и не ми се е налагало да минавам на компромисни варианти. Но ако се налага - защо не?

Опааа, Марсо и Mamacita се засекоха. Сега вече стана интересно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт