Приятели за секс?

• 48 453
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
Странно ми е, че един мъж вместо да набие канчето на друг и да му каже да се стегне, толерира лузърството. Мъжете не са ли солидарни, не трябва ли да се учат един друг да са стабилни и успешни? Мислех си, че това е присъщо само на жените, когато подличко казваш на "приятелката", че и с 15 кила отгоре изглежда добре, а ако си отреже косата направо ще е супер.

# 151
Странно ми е, че един мъж вместо да набие канчето на друг и да му каже да се стегне, толерира лузърството. Мъжете не са ли солидарни, не трябва ли да се учат един друг да са стабилни и успешни? Мислех си, че това е присъщо само на жените, когато подличко казваш на "приятелката", че и с 15 кила отгоре изглежда добре, а ако си отреже косата направо ще е супер.

всеки трябва да узрее .. за да прозре някой истини ..
с набиване на канчето става при деца до предучилищна възраст  Wink

# 152
Имала съм такива връзки.Това което мога да кажа от моя скромен опит е, че при такива връзки винаги се пораждат чувства поне от едната страна особено, ако секса е хубав(за жалост и двата пъти чувства се породиха само от моя страна).Имаш го, но на половина.Не пречи да си имате и други връзки и пак да сте приятели за секс,ако ви харесва. Peace

# 153
  • София
Колкото повече чета лозунгите на Мамасита, толкова повече се сещам за лексиконите, които попълвахме в основното училище. Ееех, носталгия  Heart Eyes

# 154
Досега все още не съм срещал жена, на която да й харесва да бъде използвана само за секс.
Да не й пука, че не получава комплименти,
да не й е странно, че вечер като си лягаш далеч от нея дори не си мислиш за нея,
да не я вълнува, че дори не се вълнуваш кога й е рождения ден,
да не й е странно, че всъщност гледаш на нея като парче месо и въобще, ама въобще не те вълнува вътрешния й свят, мечтите, проблемите й,
да не я стряска мисълта, че ако утре умре, ти напълно вероятно може би дори няма да идеш на погребението й,
да не й пука, че ако по време на секса, примерно, се задави и задуши, ти по-вероятно би си тръгнал от апартамента, вместо тепърва да звъниш на 112 и после да се ангажираш с куп формалности и обяснения пред лекари и полиция

Всички жени, които познавам или съм познавал искат в очите на даден мъж да бъдат много повече от секс. И да знаят, че ако утре изчезнат от живота на даден мъж, той би страдал. Поне маааалко. Поне лееекичко така би му станало тъжно, че я няма. Елементарна значимост е това. Коя е тази жена, която да иска да е само тяло за някого?

Въобще... "само секс" е само, ако е веднъж. Изчукате ли се два пъти, вече не е "само секс". Три, четири.... въобще да не говорим. Хора сме. Не сме животни. Дори и най-големите животни сред нас... пак са хора Simple Smile

# 155
Колкото повече чета лозунгите на Мамасита, толкова повече се сещам за лексиконите, които попълвахме в основното училище. Ееех, носталгия  Heart Eyes

Странно е, че звучат като лозунги, защото са си напълно реални ситуации.

С набиване на канчето става идеално, ама само да върнат казармата...

# 156
Колкото хора - толкова и мнения.
Хора, които никога не са правили подобно нещо няма как да го разбират и приемат Peace Просто начина им на мислене е доста по-различен и си личи от самите им коментари, в които лепят етикети на жени, попадали и харесали подобен тип взаимоотношения Simple Smile
Напълно съм съгласна с това - ако ти се е случило, ще знаеш със сигурност каква ще бъде реакцията ти, ще ти хареса ли, или не. Това е като с изневярата - повечето казваме, че никога няма да я приемем, но.... ако се случи..... по ред причини /и обективни и субективни/, мисленето ни може да се промени.

Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата... Това са пак вид чувства, просто са неангажиращи и някак си по-леки. Няма ревност, няма трепетно очакване, просто приятно изкарване на времето. Не е казано, че във всеки мъж трябва непремено да виждаш "мъжа на живота си".

# 157
  • Tам през Атлантическия океан
Няма такова нещо Приятелство за сеХс  Mr. Green
има познати/познанство  за сеХс  Sunglasses

Ако има някой от двете страни го чуства  като приятелство , толкова по зле за него  Laughing има чуства , има очаквания ще има и разочарование , стрелкичка в сърцето  боЦ Mr. Green

# 158
Няма такова нещо Приятелство за сеХ  Mr. Green
има познати/познанство  за сеХ  Sunglasses
Аз самата също се замислих върху определението, защото съм имала 2-3 подобни връзки, и, като че ли това е по-правилното - познати /е, след секса вече са "добри" познати Sunglasses/.

# 159
Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата... Това са пак вид чувства, просто са неангажиращи и някак си по-леки. Няма ревност, няма трепетно очакване, просто приятно изкарване на времето. Не е казано, че във всеки мъж трябва непремено да виждаш "мъжа на живота си".
В този коментар много добре може да се илюстрират различните виждания на двата пола за "само секс".

За мъжете "само секс" значи "само секс". Поне за мен "само секс" това значи.

За жените "само секс" значи - цитирам - Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата...

Хм, това не е "само секс". Това си е "връзка без обещания", без ангажименти.

Между "връзка без обещания" и "само секс" има Балкан разлика. Първото е много често срещано и много рядко свършва добре и за двамата. Второто е много рядко срещано, но накрая доволни са и двете страни.

# 160
То за да си изкарате добре на дискотека и ресторант, нали все пак приятелят трябва да може да си плати поне за себе си; да е организиран, за да може да се облече, наконти и излезе; да може да спазва уговорки.

А тук се иска пичът да си лежи в леглото, мадамата да дойде със собствен транспорт, да правят секс и да си отиде. Айде, от него да мине, може да му почисти малко стаята, че все пак се е трудил човекът.

# 161
Хм, това не е "само секс". Това си е "връзка без обещания", без ангажименти.

Така е. И аз виждам разлика между двете понятия. Само секс - без китки, разговори, ресторанти.

А тук се иска пичът да си лежи в леглото, мадамата да дойде със собствен транспорт, да правят секс и да си отиде. Айде, от него да мине, може да му почисти малко стаята, че все пак се е трудил човекът.

И жената да не се "скатава", когато автора го напъне нуждата, т.е. на повикване. Laughing

# 162
  • Tам през Атлантическия океан
Така де  Mr. Green  изискванията на жената 'само за сехС'  са по-големи  Mr. Green

Само за сеХс е секса за една вечер  Peace
Другото 'само за сеХс'  си е обвързване и ангажименти  Mr. Green

Мъжете си мислят че е само за секс  Joy да ги оставим да си тънат в заблуда  Laughing

# 163
  • SF

А тогава, какво е определението за "гаджета".
Всичко това, което описвате в темата - хем приятели, хем секс, за мене си е чиста връзка. От най-хубавите. Като всички хубави връзки, в които двамата още не са си разменили пръстените или не са го планували.
Значи всички тийнейджъри поддържат приятелства "просто секс".
Аз не мога да се отдавам до наслада на някой, без да го харесвам като човек, без да изпитвам чувства. Не съм животно.
Ако няма мисъл в това, което правя, няма да се получи нищо. Или поне нищо от това, което желая.

# 164
Ами не съм съгласна с горните постове /само да уточня, че съм жена, щото от ник-а може да се направи грешно заключение Sunglasses/

Ето пример - преди няколко години, на годишнина от завършването на гимназия /доста години/, съученик, никога не съм имала никакви контакти с него през ученическите години - виждаме се на купона, заприказваме се, телефони и .... след няколко дни - покана за ресторант /явно беше организиран, та се беше "наконтил", а и сметката плати Sunglasses/. След което - у тях, музика, разговори за музика /малко си падаше музикален маниак и беше страхотен кеф да слушам неща от.... ерата на рока, хаха/, напитка, секс - повече от добър. И това се случваше на 1-2 месеца - в продължение на година, може би /и не съм му чистила стаята Simple Smile/ След това един от нас май се обвърза по-сериозно /не помня кой беше пръв/ - и толкова. Имам само добри спомени за тези срещи и за този човек.

Общи условия

Активация на акаунт