Приятели за секс?

• 48 392
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
"Само секс", боже какъв мит е това Simple Smile

Сещам се как завърши последният ми "само секс".

Вечер. 23 ч. Аз ставам от леглото и започвам да се обличам.
Тя: "защо не останеш да спиш тук?".

Обясних й защо. 10 мин. по-късно затворих врата отвън и никога повече не сме правили секс.

Така де....

Моят опит показа, че дори и в началото една жена да ти каже, че е ок за "само секс", това продължава... максимум до третия път.
Никоя жена не обича да бъде ползвана само за секс. Поне аз още не съм я срещал такава жена.
Скрит текст:
Всъщност срещал съм. 100 лв. на час искаше.

Е, щом ти не си срещал, значи не съществува, разбира се. Няма как да бъде иначе. Аз и останалите от темата, които казахме, че сме имали такива връзки, сме страдали от делюзия, очевидно.

# 241
  • Sofia
Знаете ли какво ми се струва, четейки из доста теми във форума?  newsm78  Че всеки е склонен на обобщава за всички хора, съдейки единствено по собствения си опит и най-много по опита на близките му и познати нему хора. А светът е толкова огромен и шарен, че чак необятен! Лично аз съм склонна да приема, че има всякакви хора. Не ми е трудно да приема, че както има хора, които не могат да си представят неангажираща сексуална връзка, така и съществуват такива, които поддържат безпроблемно именно такава. И избягвам да съдя. Всеки знае най-добре за себе си. Щом нещо съществува, значи е редно да го има, и точка. Приемам и продължавам. Откъде накъде ще обиждам, квалифицирам, критикувам хората, които са различни от мен? Всеки има право на съществуване, мнение и поведение, което да отговаря на собствените му възгледи. Така мисля аз.

# 242
Въпросът е че стандартите, които ти изграждаш са изградени вече по едно друго време. Това не са абсолютни стандарти, а исторически. Появили са се в друга епоха и са отмряли. В тази друга епоха жената е била девствена преди брака, педерастията е била болест, онанизма е бил болест и т.н. От такива стандарти Алан Тюринг са го лекували от педерастия и накрая е умрял човека.
За мен абсолютно е да обичаш ближния, да се усъвършенстваш, да помагаш на другите и т.н. и пак съм склонна да приема, че може това да не са абсолютни стандарти за всички останали, но да кажем приемам, че са за мен.

# 243
Скрит текст:

Обясних й защо. 10 мин. по-късно затворих врата отвън и никога повече не сме правили секс.

Така де....

Моят опит показа, че дори и в началото една жена да ти каже, че е ок за "само секс", това продължава... максимум до третия път.
Никоя жена не обича да бъде ползвана само за секс. Поне аз още не съм я срещал такава жена.
Скрит текст:

Е, щом ти не си срещал, значи не съществува, разбира се. Няма как да бъде иначе. Аз и останалите от темата, които казахме, че сме имали такива връзки, сме страдали от делюзия, очевидно.
Това, за което вие говорите, е много далеч от "само секс". Самият факт, че използваш понятието "връзка", показва, че нямаме спор. Ние просто говорим за съвсем различни неща.

# 244
  • София
Скрит текст:

Така де....

Скрит текст:

Това, за което вие говорите, е много далеч от "само секс". Самият факт, че използваш понятието "връзка", показва, че нямаме спор. Ние просто говорим за съвсем различни неща.

Аз говоря по темата, а според мен тя е "сексуална връзка без влюбване". Ако греша, нека авторът на темата да обясни какво точно има предвид.

ПП Говоря за такъв тип отношения:
...
Ако под "емоции" имаш предвид "влюбване" - не, не съм била. Мъжете ми бяха симпатични, имах им доверие, че не са някакви серийни изнасилвачи, защото се познавахме в някаква степен, и знаех, че няма да ми досаждат с въпроси от сорта на "ти къде беше, когато те нямаше".

# 245
  • където ми харесва
А дали е трудно на драгите мъже да си представят, че и те могат да бъдат използвни за секс? Мамасита, да живее бг-мамма, че да има къде да си разливаш душевността!

# 246
Аз съм "драг мъж" и досега никога не съм получавал предложение от жена да бъда ползван само за секс. Винаги се е искало повече. И винаги се е мрънкало, ако не се получи повече.

Казах. Единствената, която искаше "само секс", искаше 100 лв. на час.

# 247
  • Перник
И аз точно това си мислех, че за един мъж не е нормално да бъде използваният. Те са мачовците, все жените са използвани, но има и случаи на обратното. Те явно просто не могат да го разберат по правилния начин и се мислят за водещата фигура в такова начинание.

Мамасита е истински ЧОВЕК  newsm20
И добре, че е тя. Иначе тука само животни пишат. Ама и тя барабар с вички животни.

# 248
  • Перник
Аз съм "драг мъж" и досега никога не съм получавал предложение от жена да бъда ползван само за секс. Винаги се е искало повече. И винаги се е мрънкало, ако не се получи повече.

Просто не си попадал на такава. А повярвай има и без да искат по 100лв на час.

# 249
Като почнете да пишете от името на всички или да слагате всички под общ знаменател се чудя дали не съм объркала форума и да съм влязла в онзи, предназначен за тийнейджъри Thinking Макар, че докато го посещавах съм виждала доста по-малко мнения от този тип. Направо е плашещо!

# 250
  • където ми харесва

Ти па, ако си мислиш, че някоя ще ти пусне офертата точно по този нччин... Grinning Сам го каза-просто не си срещал такива жени, ама това не значи, че не съществуват.

# 251
Има, има Simple Smile

Аз и всички мъже, които познавам, със свещ ги търсим тези жени, които са готови само секс да правят и нищо друго да не искат. Нищо - нито от времето ти, нито от парите ти. Нищо. Абе нищо бе. 0

Аз от 15 до 35, 20 години се случваше да опитвам да я открия тая жена. Дето само секс иска.

След 35-ата се ожених за една, от която самият аз искам много повече от секс. Та така де, не търся вече.

Обаче, вижте, само да ви кажа, ако я познавате тая жена, дето само секс иска, моля, кажете й да пусне обява някъде из нета. Да си каже.

Да спре да се крие, щото .... поне 1 милиард мъже я издирват.

# 252
Ох, Нофелет - някоя ти е предложила  да останеш за през нощта и  ти си решил, че иска нещо повече, вместо да отчетеш, че е просто любезна...  Thinking Ама - мъже, кво да ги правиш - ако не им сервираш яснота / като сто лева например/, във всяко нещо могат да съзрат подмолни намерения  Stop  Laughing

# 253
  • Перник
Веднага ти намерих обяви колкото щеш:
http://sexobiavi.eu/Секс-запознанства/Жена-търси-мъж

Не си търси може би както трябва. Сега незнам и колко са реални, но може да се проверят.

# 254
Ох, Нофелет - някоя ти е предложила  да останеш за през нощта и  ти си решил, че иска нещо повече, вместо да отчетеш, че е просто любезна...
Е, не знам, в такъв случай, защо след като отказах да остана, любезността й леко поизчезна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт