Слънчицето пролетно напича, ЮЛСКА мама по покупки тича!

• 38 088
  • 701
  •   1
Отговори
# 615
Галенце, добри новини са това Simple Smile не мисли най лошото... всичко ще е наред до края.

# 616
Момичета, едно голямо ГУШ за всички и благодаря за подкрепата.  bouquet  Вече съм убедена, че нещата в крайна сметка ще се наредят по добър начин.

Галенце, едно гуш и за теб. Радвам се, че е нещо вече известно и надали ще има проблеми.

Любомира, и аз си мисля, че не може да не ти дадат нищо. Какво като си изписана по-рано?! Нали все пак си била в болница. Най-много да трябва да платиш престоя, ако не се води по каса, но иначе как така без епикриза? Това да не е хотел?

За киселините нищо не мога да кажа. Аз съм от късметлийките, които не знаят какво са киселини. Буквално. Не знам какво е това. Нито с първата бременност, нито по принцип. По едно време към шести месец нещо ми пареше на гърлото и питах свеки дали нямам случайно киселини, но тя настояваше, че паренето и болката са по целия хранопровод, това само на гърлото е по-скоро нещо друго. newsm78
Скрит текст:
Не че не ми се е случвало да преям и да ми се върне храна до гърлото, ама е по-скоро като гадене, няма болка, няма парене. Само е гадно. Като половин повръщане, ама без напъните. Ох, много цветно стана. Embarassed

hailie, добре дошла!

# 617
  • до едно тепе
Галенце май полипите доста често ги правят тези мизерии. Аз имах предната бременност. Зацапва ми около 10-тина дни докато се само ампутира. При мен май и до контракции водеше това, защото точно по същото време ги имах много. Важното е, че е малкия дявол и бебо е добре на топличко Hug

# 618
Или. същото става с мен. Много точно описано. Храната ми се връща обратно. Все едно тръгвам да повръщам, но не съм се напъвала. Не знам как да го скрия текста Embarassed. Извинете ме предварително за описанието.

Благодаря ви на всички за съветите за киселините. До сега не съм имала и предната бременност пак нямах, но сега ми идва да се гръмна Whistling

Галенце Hug

# 619
Освен хапчета за киселините, пробвайте да вечеряте много рано - поне 4-5 часа преди лягане и да спите повдигнати на 2-3 възглавници. Съмнява ме фреш от цитруси да помогне (както беше споменал някой по-рано) по-скоро ще направи нещата само по-лоши, поне при мен всякакви цитрусови плодове и тяхната киселина ми засилват симптомите. От както съм на диетата като че ли не се сещам да са ме мъчили, та може и това да дава някакво отражение  Thinking

Фъстъкът в корема ми е вече 1800 и 40 и нещо сантиметра. Вода в горна граница, контракции колкото искаш - и съответно Магнерота е 4х2 вече. Главата му върви голяма, че и "окръглена" по думите на докторката, та почва леко да ме притеснява как ще го раждам  Crazy Имам си супер сладка снимка на мъжкото му достойнство, защото беше решил, че няма как да не го покаже едно хуууубаво на ехографа  Heart Eyes Докторката беше много доволна от това, че не съм качила нищо за последния месец.

# 620
  • Пазарджик
Мамита сетих се да ви попитам няма ли да има анкета за новата тема? Thinking

# 621
Добро утро, коремчета!  preggo
Пуснах анкетата. Ако имате и други предложения ми пишете.
Имаме си нова мама с термин 18 юли - мама pepunda88. Добре дошла   bouquet
Hailie, добавих и теб на първа страница. Водиш класацията на юлските мами !  preggo

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 09:16 от mamaJuly2015

# 622
  • Варна, кв. Аспарухово
Добро утро   Nature Sunny

Здравейте на новите мами в групата Simple Smile
Успех на всички да се решат всички лоши проблеми.
И аз отивам да си видя болницата. Да се понаплаша малко и да имам време да ми мине за месец и половина smile3506. Нали все пак трябва да се роди някъде малкото нещенце   ylinfant

# 623
МамаЮли2015, благодаря!
Вчера една приятелка много ме изненада като ни покани на сватба на 21,06 Laughing . Викам й само да не съм в болницата да раждам там сме hahaha . Аз знаех, че стягат сватба и все пак много се изненадах Laughing Laughing .
Та сега трябва да стискам кълки до 22,06 поне, че да отидем.

Надке, няма страшно! Е, не е като по филмите - розовки стаи, приятна атмосфера  Laughing , но се преживява, все пак е само за 3 до 5 дни Praynig Whistling .

Аз отивам на кафе с няколко бъдещи юнски мами Heart Eyes .
Ако искате скоро да си организираме бременно кафе или нещо такова Hug

# 624
Добро утро и от мен и добре дошли на новите мами. И аз днес ще ходя по доктори дано да свърша работа и да видя малкото човече колко е пораснало за един месец.. Simple Smile

# 625
Аз продължавам с промоциите: В Айко Комплект шишета Avent + четка + залъгалка на цена от 34 лв. вместо 64 лв.
Детски спален комплект + одеяло Dilios - имаме един комплект от тях, доволна съм.

# 626
Здравейте момичета  Hug ,

макар и да не съм писала редовно ( вече няколко месеца) Ви чета редовно  Wink
Няма да се включвам по вече коментираните теми, но за напред ще се постарая да съм по-активна  Simple Smile
На всички майчета с болежки по едно голямо гуш и да не се натоварват и притесняват излишно...малко остана до края  Hug

За първата страничка не съм казала, но ще си имаме малък мъж  Heart Eyes
Все още не съм копувала почти нищо за бебо, а е крайно време вече( като гледам някой от Вас колко са напреднали с покупките, че да даже и багажа за болницата), че сме с термин началото на юли пък и вървим седмица-две по-големи  Crazy

Това за сега  Hug

# 627
Здравейте мамчета;-)

Hailie i Pepunda.....добре дошли:-)

И аз последните ден два само ви чета.Не мога да спя...а като заспя само кошмари санувам.Бебчо един ден е супер активен...на следващия го удря на мързел и само ме шашка.Като прибавим и всички неприятни ектри от последните месеци на бременността мове да се каже че съм ама много кисела напоследък;-(Оплаках се..сега дано ми олекне....

Или....как си?

# 628
здравейте момичета , как сте днес   bouquet  bouquet  bouquet

Галенце  Hug

hope комплектчето е много хубаво чак ме изкошава , но ще се въздържа , защото може да се каже че приключих с покупките за бебето остава ми да реша с какво ще се изпишем и количка. Смятам количката или края на 9 м да я купя или след раждането. трябва да си понабавя нещата за болницата ,че имам само 2 нощници и нищо друго а времето си минава.
Сега правим покупки за ремонта които решихме да отложим за есента , но ще си купим сега нова фурна,котлони , съдомиялна и т.н и когато ни е готова кухнята само да ги сложим на местата си. Вие момичета до къде стигнахте с ремонтите. Кристалин знам че бяха започнали от рано с ремонта предполагам че нещата напредват или пък вече са готови ...

# 629
Ние ремонт не сме почвали още,уж ММ казва "спокойно",е,ами добре. Обзело ме е едно усещане,тип "все едно ми е за всичко",е тревожа се зараждането и дали ще сме добре с бебето,ама все пак. Предродилна депресия или перманентна,не знам.
Боли ме като се движи бебето? При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт