Слънчицето пролетно напича, ЮЛСКА мама по покупки тича!

• 38 088
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
Или. много  Hug Всичко ще е наред. Важно е че бебка е добре и това не й се отразява. И е много пораснала.

hailie добре дошла

Къде ли е ержебет? От доста време не е писала... И Росица Кънчева?!!!

# 586
О, Или  Hug едно голямо гуш. Искренно се надявам всичко да мине по най добрия начин. Ще стискам палчета за възможно най добрите резултати и до колкото е възможно по малко да се притесняваш. 

# 587
  • до едно тепе
Или дано всичко е наред с теб и не се налага да вадите по-рано бебка  Hug

# 588
Или.....всичко ще бъде наред,ще видиш:-)Само се успокой доколкото е възможно...стреса и притесненията не помагат нито на теб ,нито на бебчето ти.Понякога лекарите преувеличават...друг път се презастраховат с по тежки диагнози...разбира се че трябва да провериш всичко ....По време на бременноста се събуждат много проблеми-аз съм жив пример за това...но важното е на края бебчетата и ние да сме добре.Мисли позитивно...поне опитай....и искренно се надявам притесненията ти да са били напразни  Hug

# 589
  • София
Или., стискам палци всичко да е наред и да се окажат напразни тревоги, а най-важното е, че бебка е добрe  Hug
Hailie, добре дошла   bouquet
Момичета, благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes

По повод болница и раждане, аз и преди съм писала, че първо се следях в Токуда, по стечение на обстоятелствата се записах на ЖК и ще раждам в Надежда. За мен най-важни са апаратурата, професионализма и отношението. Трябва да се чувстваме спокойни на мястото, което сме избрали, без значение кое е то и разбира се накрая да гушкаме здрави бебчета  Praynig

# 590
Момичета моля ви дайте някакви съвети.. Както ви е известно бях в болница 2 дни но не ми дадоха никакви документи, че съм била, че съм изписана и прочее, днес трябваше да мина консултация при доктора, а той е отпуска и днес и бях при заместника му.. Та случая е така казаха да ида до отделението в което съм била да искам епикриза или някакъв документ че съм била там и са ме изписали, те ми казаха че нямам право на никакви документи, защото съм си била тръгнала по свое желание (те ме накараха да го напиша и след това да подпиша) та сега не мога да мина консултация и да си взема болничен, а даже ми казаха че няма значение че съм осигурена ще трябва да си платя престоя там..

# 591
Любомира08 много лошо. Щом си го написала и подписала няма начин да докажеш че е обратното. Не съм много наясно, но при това положение единственото за което могат да настояват е да си платиш престоя и лечението. За документи мисля че са задължени да ти издадат.  А искат да си платиш, защото ако си била по-малко от 72 часа немогат да си вземат парите по клинична пътека. Неразбирам защо неможеш да минеш консултация. Означава ли че още се водиш в болницата? И ти по собствено желание ли си тръгна или те те изписаха? На мен също не ми дадоха никакви документи, но на мен и не ми трябват, защото аз бях за болничен и ми го издадоха още преди да ме изпишат. Но пък трябваше да съм на разположение през тези 3 дни и ако ме повикат да се явя по най-бързия начин /та неможех да мръдна от града/. Приемането и изписването вече става само с лична карта през комп директно в нои /мисля че е там/. Иначе си попълниха един комплект техни документи.

# 592
Любомира08 много лошо. Щом си го написала и подписала няма начин да докажеш че е обратното. Не съм много наясно, но при това положение единственото за което могат да настояват е да си платиш престоя и лечението. За документи мисля че са задължени да ти издадат.  А искат да си платиш, защото ако си била по-малко от 72 часа немогат да си вземат парите по клинична пътека. Неразбирам защо неможеш да минеш консултация. Означава ли че още се водиш в болницата? И ти по собствено желание ли си тръгна или те те изписаха? На мен също не ми дадоха никакви документи, но на мен и не ми трябват, защото аз бях за болничен и ми го издадоха още преди да ме изпишат. Но пък трябваше да съм на разположение през тези 3 дни и ако ме повикат да се явя по най-бързия начин /та неможех да мръдна от града/. Приемането и изписването вече става само с лична карта през комп директно в нои /мисля че е там/. Иначе си попълниха един комплект техни документи.
Ами по принцип се водя изписана, но доктора каза, че ме водят в болница и заради това не мога да мина прегледа, по-малко са от 72 часа и по принцип ми казаха така казвай изписвамете днес или утре сутринта викам каква е разликата няма разлика и в двата случая едно и също ще се пише викам окей изпишете ме сега, казаха че съм добре и мога да си ида вкъщи на домашно лечение, но в документите написахме следното ..Отказвам лечението в болница и поемам пълна отговорност за действията си и бля-бля-бля и в случая те ме карат да го напиша и да се подпиша на това нещо, а доктора ми каза, че дори и по мое желание да е било пак трябва да имам някакъв документ за това нещо...

# 593
Значи в крайна сметка не си изписана. Това е начин за точене на здравната каса. А този документ дето си подписала е за да си "вържат гащите" ако сега се случи нещо лошо /не се притеснявай мисля че  е отминало/. И затова няма да ти дадат болничен. Него можеш да получиш след като те изпишат официално. А за консултацията - на мен ми казаха, че ако ми се наложи да посетя какъвто и да е лекар/или зъболекар дори/ първо да ида в болницата и от там те ще ме препращат ако има нужда. Твоя лекар в същата болница ли работи?

# 594
В същата болница е и утре съм при него да видим какво ще направи той, но аз мисля този път да си замълча за болницата и ако стане на въпрос тогава да му обясня ситуацията каква е..

# 595
Направо си го питай какво се случва и дали той може да оправи нещата. Незнам какво друго мога да кажа. Този документ че си тръгваш сама обърква всичко и официално нямаш право да търсиш права. Надявам се че твоя док ще ти помогне.

# 596
И аз се надявам, защото иначе не знам какво ще правя и как ще се оправят нещата, аз реално няма как да докажа какво сме говорили с тези които са ме изписали защото пише съвсем друго нещо в документите, а имам още прегледи до Юли пък и болничен не мога да взема и не знам .. Все пак не могат и вечно да ме водят там или поне аз така мисля...

# 597
Или., стискам палци всичко да е наред. Горе главата. Бъди спокойна и нещата ще се наредят Hug
Hailie, добре дошла при нас Hug

Момичета мисля, че няма значение кой къде ще ражда. Всеки сам си преценява. Всяка от нас има различни изисквания. Важното е бебчетата ни да се родят здрави и ние да се възстановим бързо Praynig

Аз да се оплача, че вече втори ден имам адски киселини, чак ми се повръща. Писна ми. Точно си мисля, че е минало нещо и то ново се задава Confused

# 598
Ние с малката когато лежахме в болница също не ни дадоха епикриза и после лл ме пита защо нямаме и аз и казах защото не са ни дали. Наша роднина работеше медицинска сестра в Токуда и беше изумена че не са ни дали епикриза и каза че сега ще си пишат каквото поискат за да източват пари. Нас дефактно с нищо не ни лекуваха дори и храна не ни даваха аз затова казах ако не ме изпишете си тръгвам сама. Но аз бях по майчинство тогава и нямах нужда от болнични и нямаше проблем че не съм взела. В повечето случай когато някои ми се прави на интересен дали док. Или пък фирма която не си изпълнява нещата ги заплашвам че ще се обадя на ТВ и ще ги направя на 2 стотинки и те много бързо ми обръщат внимание.

# 599
Аз да се оплача, че вече втори ден имам адски киселини, чак ми се повръща. Писна ми. Точно си мисля, че е минало нещо и то ново се задава Confused

Аз вече съм спец по киселините. Док ми го обясни с това че стомаха ми е притиснат и киселините се връщат нагоре. На мен ми помага студено прясно мляко - поне 2 чаши, слънчоглед, маслини и в краен случай талцит. Повече от 2 месеца съм с непрекъснати киселини, толкова силни, че ме задавят. След като ям/пия сладко са най-страшни.

Общи условия

Активация на акаунт