Магне б6 и контракции ?

• 6 761
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, вече пускам няколко теми заради проблемната си бременност и многобройните си контракции. След като 4пъти лежах в болница и отделно приемах всякакъв вид магнезий доктора отново ми го смени, този път на магне б6. Каза да пия 2*2, а ако има нужда 3*2. Определено има ефект, но има какво да се желае още. Страх ме е обаче да се хвърля на доза 3*,2 защото от семейство магнезий този е единствения на чиято листовка не пише категорично, че може да се използва през бременноста, а само ако е изписан от лекар. Ако има други, които го пият в каква доза ви е предписан?

# 1
Аз съм го пила в продължение на почти 2 месеца в дозировка 3х2, след като лежах в началото на 8 месец за задържане заради контракции, а преди това го пиех 3х1. Не съм имала проблем заради дозировката и не мисля, че имаш причина за притеснение щом лекар го е предписал!

Лека бременност!

# 2
Аз пия магнезиев диаспорал на сашета. На листовката пише, че може да се ползва по време на бременност. Приема се по 1 саше на ден. При силни контракции моя лекар ми го завишава на повече.

Общи условия

Активация на акаунт