Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 376
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Направо е ужасяващо, не ми го побира акъла как може тази жена, дългогодишна акушерка, да извърши подобно нещо. Но все пак историята е показала, че това същество човека може да бъде безпощадно жестоко!  Cry А за видеото, как изобщо можете да го гледате?!

# 2 131
Да,някои се раждат лоши,искаш ли да ти дам пример,че най-малкият сериен убиец е момиченце на 10 години?Убило е по особено жесток начин други две дечица...
а институциите не ги оправдаваме,просто лично аз казвам,че в случая никой не е накарал или принудил тая отрепка да пребие бебе
А ти що си мислиш,че се е родила лоша newsm78 Кой знае на какъв торзмоз е била подложена през тези 10г живот  Rolling Eyes
на какви да е била,и дори да е била това причина ли е  ?
прост пример-на 9 г. загубих майка си,на 15 баща си ,останах само с една баба,която погребах година след баща ми.Гладувала съм,стояла съм без ток,оправях се сама както мога,дали ми е било лесно? Е не съм тръгнала да тормозя бебета или други хора...

# 2 132
В момента, мисля, и медицинските среди, без да е направено обстойно обследване на Емилия, тактично мълчат.

На бас, че в отделението е имало една неонатологична сестра, разбирай акушерката Емилия Ковачева и никой друг! Двамата лекари са били гинеколози, работещи в родилно отделение, също така там е работела и другата акушерка на смяна.

# 2 133
Няма ли тук някой психиатър, за да каже каква й е диагнозата на Емилия? Щом е вменяема, каква болест би отключила подобна жестокост.

Като изключим нелепостта на онлайн диагнозите, кой изобщо ти каза, че Емилия е болна?

# 2 134
  • в рока
Тази жена за мен е дебил. Изверг, садист и дебил. Изобщо не ѝ е пукало за последствията, защото е знаела, че никой не я следи какво прави. Раздразнението отначало, преминало в леко стискане, пошляпване в дупето и превърнало се в юмруци в главата. За какъв период от време, само  можем да гадаем

# 2 135
Да,някои се раждат лоши,искаш ли да ти дам пример,че най-малкият сериен убиец е момиченце на 10 години?Убило е по особено жесток начин други две дечица...
а институциите не ги оправдаваме,просто лично аз казвам,че в случая никой не е накарал или принудил тая отрепка да пребие бебе
А ти що си мислиш,че се е родила лоша newsm78 Кой знае на какъв торзмоз е била подложена през тези 10г живот  Rolling Eyes

Защото, както казах преди няколко страници, има проучвания по въпроса.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Born_to_Kill%3F

# 2 136
Няма ли тук някой психиатър, за да каже каква й е диагнозата на Емилия? Щом е вменяема, каква болест би отключила подобна жестокост.

Като изключим нелепостта на онлайн диагнозите, кой изобщо ти каза, че Емилия е болна?

Не бих казала, че е "болна". Има изменение на личността. Психопатия. Това не е невменямост.

# 2 137
Значи тази откачалка е можела да натръшка всички бебета. После пак щеше да се намери адвокат, който да плямпа как това на записа не е тя, бебетата са си били болни, може едно друго да са се наранили (чак се чудя как не им хрумна, че някое друго бебе е пребило Никол), и да се намерят хора, които да оправдаят лудостта й с преумора, с тежко детство, овдовяване, обсебване от зли сили...

# 2 138
Говорихме си с моята приятелка за техния случай, който разказах по-напред - изпускат дете на 1.7 по време на козметична опетация от спина бифида и лъжат, че детето не се е събудило от упойката и е починало.
Аутопсията, обаче, показва масивно счупен череп.
Делото - 10 години. Виновен лекар не е иднтифициран, защото никой от целият екип не е признал. Всички са лъгали и прикривали   Shocked Как един не се е намерил?
Съответно родителите завеждат гражданаско дело, с което съдят болницата. Осъдена е с безпрецедентно обезщетение от половин милион лева. 10 години след смъртта на детето. Междувременно лекарите си практикуват. Вероятно и до днес. Без един.

Беше ми интерсно да науча изхода от случая. Там не е имало камери, уви, но от цял екип и нито един човек със съвест.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 22:30 от NinoTino

# 2 139

Нормален човек без психични отклонения не би наранил новородено.

# 2 140

Защото, както казах преди няколко страници, има проучвания по въпроса.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Born_to_Kill%3F
в допълнение
http://kriminalnidosieta.com/

тук има описани  няколко случая за насилие над бебета,завършили фатално,както и за мед.сестра която е убила около 50 бебета  ooooh!
вземете прочете малко,че тогава се тюхкайте кой колко работи и как все някой друг е виновен на горката жена  Sick

п.п.Шушон кой определя кое е нормално,щом е знаела какво прави и е осъзнавала,дори е внимавала да не го убие,значи си е напълно нормална.

# 2 141
Да, изпуснали са го , но тук е съзнателен бой, не неволен...

# 2 142
Говорихме си с моята приятелка за техния случай, който разказах по-напред - изпускат дете на 1.7 по време на козметична опетация от спина бифида и лъжат, че детето не се е събудило от упойката и е починало.
Аутопсията, обаче, показва масивно счупен череп.
Делото - 10 години. Виновен лекар не е иднтифициран, защото никой от целият екип не е признал. Всички са лъгали и прикривали   Shocked Как един нежсебе намерил?
Съответно родителите завеждат гражданаско дело, с което съдят болницата. Осъдена е с безпррцедентно обезщетение от половин милион лева. 10 години след смъртта на детето. Междувременно лекарите си практикуват. Вероятно и до днес. Без един.

Беше ми интерсно да науча изхода от случая. Там не е имало камери, уви, но от цял екип и нито един човек със съвест.
Shocked Боже, думи нямам.

# 2 143
  • Варна/Лондон
Иската да кажете, че ако съм преуморена от работа, което редовно се случва, имам право да пребия някой? може и да искам, но това ще е началникът ми, примерно. Но ако съм социопат, едва ли преумората ще е катализатор за малтретиране на безащитно..животно даже, камо ли за бебе. С какво преумората поддитква една жена, майка, да причини това на новородено?
 Въобще не разбирам с какъв акъл ги пишете тези глупости за преумората.

# 2 144
Д-р Радка Масларска: С малко забавяне детето щеше да загине или да изпадне в кома
На въпрос на “24 часа” в кой момент е била уплашена, че е възможен фатален изход, д-р Масларска отговори: “В първия момент, при приемането на детето, когато изследването със скенер показа много тежък мозъчен оток. Такъв, какъвто може да понесе само малко дете, защото то има отворени шевове, фонтанели, които позволяват тази мозъчна тъкан да изтича. Състоянието е несъвместимо с живота при възрастен, той би починал от вклиняване.”

Мариана Шиякова, председател на столичната колегия на Асоциацията на професионалистите по здравни грижи: Акушерка може да работи и на 3 договора

- На колко договора може да работи една акушерка или медицинска сестра?

- Зависи от решението на административното ръководство на лечебното заведение. Може на един основен трудов договор и на втори допълнителен трудов договор или на граждански за извършване на определена работа, на практика и на 2-3 договора. Но има и лебени заведения, които не разрешават техните специалисти да работят извън основния трудов договор. Различно е и зависи от преценката на ръководството.

- При 2 и 3 договара медицинският специалист в състояние ли е да поеме такова натоварването?

- Допълнителните договори не може да бъдат за пълно работно време.

цялата пресконференция
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4736240

Общи условия

Активация на акаунт