Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 281
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 025
Айдее-Откачалките от родилница се активизираха. Явно мина карантината , която си бяха наложили след починалото при домашно раждане бебе.
Няма ли кой да ги озапти тези преждевременно изпаднали в критическата ненормалнички?

Подписка за забрана на отделянето на бебетата от майките в болниците набира скорост в интернет. Под петицията вече има почти 2600 подписа.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/04/27/trygna-podpiska-bebeto- … -bolnicata.261759

# 2 026

Жената е психопат. Няма "виновни" в случая. Тя е психопат. Случва се психопати да работят в областта на медицината. Има доста известни случаи. Beverley Allitt, например. Не мисля, че са виновни заплащането, дългите дежурства, частната болница. Жената явно не изпитва никакви чувства.

Иска ми се да принтирам това мнение с огромни букви и да го раздам на всички, търсещи причините за поведението на акушерката в дългите смени, умората и т.н. Ако досега някой беше намерил точната причина, отключваща зверствата на психопатите, той щеше да е взел Нобелова награда. С това не искам да отрека тежките условия, при които работят много медицински работници ( и не само те). Но в конкретния случай, те са без значение. Пак щеше да извърши нещо зверско, дори при идеални условия.

# 2 027
Не. Моята теза не е да защитавам акушерката. Още по-малко да отричам състоянието на бебенцето. Моята теза е, че може би нещата не са такива каквито се представят.
А какви?
Куп глупости прочетох отново, че бебето не е Никол, че е родена болна и разбира се 5 страници за и против бебета при майките.
А това, че още едно бебенце е пострадало от тази вярно ли е?

# 2 028
Аз пак питам - защо в белите страни има също такива смени?
Нали разбирате, че това са дежурства, те не са всеки ден, имат и стаи за сън, имат и след това дни, в които да се възстановят. И са при професии, в които натоварването не е нон стоп за тези 24 ч., както се вижда на записа - през 1 час влиза за по няколко минути.
Не казвам, че е лесно, но в никакъв случай не е както си го представяте, нито може да служи за оправдания.

Не. Моята теза не е да защитавам акушерката. Още по-малко да отричам състоянието на бебенцето. Моята теза е, че може би нещата не са такива каквито се представят.

Т.е. че акушерката не е нанесла побой над бебе, което и да е?

# 2 029
Куп глупости прочетох отново, че бебето не е Никол, че е родена болна и разбира се 5 страници за и против бебета при майките.
Току що съобщиха в новините по бтв, че и на друга майка е пострадало детето от Емилия. Мисля, че ще е по- обширно в 19ч.
Пуснах специално Канал 1 за новините в 18 ч., но нищо не казват до момента.

# 2 030
Беки ти да не си дружка на онази? Че така ревностно я защитаваш, и - да , защитаваш я не се опитвай да отричаш видно е.
Дано не е вярно.

# 2 031
Току що съобщиха в новините по бтв, че и на друга майка е пострадало детето от Емилия. Мисля, че ще е по- обширно в 19ч.
Пуснах специално Канал 1 за новините в 18 ч., но нищо не казват до момента.
Не съобщиха за друго бебе! Все още е рано за преценка на усложненията, предстои ЯМР, от Токуда казват, че бебето едва се е разминало с най-лошото, веднага са сигнализирали, в момента е стабилизирана, храни се самостоятелно (от шише).. Предполага се, че на 5 май ще има много хора пред Съдебна палата.

# 2 032
В болницата в която аз съм раждала, не видях акушерка или медицинска сестра да остава по 24 часа на работа. Престоят ми в болницата беше 10 дни и за тези 10 дни такова нещо не видях да се случва, а вие продължавайте да повтаряте, че това е масова практика и било нормално.

Тази акушерка е била 24 часа на работа, сама е и се вижда как им подпира шишета и изчезва. Можела да спи и работата и не била толкова тежка. И за вас това е нормално?  Shocked

# 2 033
Айде спри се вече.
Нищо свързано с тази не е нормално.
Искаш ли доказателство?
Иди в Токуда.

# 2 034
Вижте, само защото някой е пуснал в интернет запис и ми е казал, че на този запис са емилия и Никол, не значи, че трябва автоматично да вярвам, че това непременно е така. Иначе не познавам никой от участниците. Просто има странности, за които всички си затваряте очите и дружно спретнахте гилотината.

# 2 035
Аз вярвам, че е онази и Никол на видеото.
По-физиката се вижда, че е тя и на нейната смяна точно, хайде стига.
Много станаха съвпаденията.
Вярвай в каквото си искаш, лошо няма, но не натрапвай вижданията си. Казвам го с най-искрено сърце.

# 2 036
 Чета някои постове и не вярвам. На черното да кажеш бяло, едвам се сдържам да не обидя някй тук! ooooh!

# 2 037
  • Ню Йорк
Айдее-Откачалките от родилница се активизираха. Явно мина карантината , която си бяха наложили след починалото при домашно раждане бебе.
Няма ли кой да ги озапти тези преждевременно изпаднали в критическата ненормалнички?

Подписка за забрана на отделянето на бебетата от майките в болниците набира скорост в интернет. Под петицията вече има почти 2600 подписа.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/04/27/trygna-podpiska-bebeto- … -bolnicata.261759

О да, тия са яко изперкали. До скоро тук във форума се вихреше един сектант дето агитираше жените да раждат в къщи, ама след смъртните случаи нещо ми се губи.

# 2 038
Съобщиха за друго бебе, вие пък да не си измисля съфорумката ето
http://btvnovinite.bg/video/videos/emisii/btv-novinite-v-17-chasa-27-04-2015.html на 5:16

Жена станала свидетел на насилие над друго бебе от същата акушерка, проговаря пред БТВ, разазът й в новините в 19:00

# 2 039

Тази акушерка е била 24 часа на работа, сама е и се вижда как им подпира шишета и изчезва. Можела да спи и работата и не била толкова тежка. И за вас това е нормално?  Shocked

Оффффф, не е нормално. НЕ Е. Но, НЕ Е И ОПРАВДАНИЕ НА ПОБОЙ НАД БЕБЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт