Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 262 964
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 075
Някой знае ли колко бебета се раждат на година в Софиямед?

# 3 076
  • Телиш/Плевен
Простете ме за несвързаното с последните обрати на дискусията тук включване, но искам да изразя, да споделя неописуемото радостно чувство, което ме обзе, когато днеска по радиото чух, че лекуващите лекари са оптимисти за малката.

Моля с това да приключат неприятностите в живота ти, мъничко човече! Да растеш щастлива, миличка!
  202uu
Дано!!! Praynig

За миналата година - 414 раждания и 415 бебета.
Източник Peace

# 3 077
Простете ме за несвързаното с последните обрати на дискусията тук включване, но искам да изразя, да споделя неописуемото радостно чувство, което ме обзе, когато днеска по радиото чух, че лекуващите лекари са оптимисти за малката.

Моля с това да приключат неприятностите в живота ти, мъничко човече! Да растеш щастлива, миличка!
Това е най-важното в случая! Аз също много се зарадвах, като чух, че бебето е добре Praynig

# 3 078
За миналата година - 414 раждания и 415 бебета.
Източник Peace
Много благодаря!  bouquet
Причината да питам е следната:
В Софиямед работят 5 акушерки - нали така?
В Софиамед е имало 414 раждания и 415 бебета.

В МБАЛ - Самоков ЕООД са били 317 раждания и 317 бебета
За персонала  : Петима са лекарите със специалност АГ, които притежават и необходимите следквалификационни курсове. Освено това има четирима ординатори, неонатолог, старша акушерка, единадесет акушерки, две операционни акушерки и седем санитарки

Разликата в броя на акушерките е доста фрапиращ ми се струва  newsm78
Сигурно ли е, че в Софиямед работят само 5 акушерки?

# 3 079
  • София
Доста по-рано в темата споделих своето категорично мнение по темата, като сега чета тя се е развила в неочаквана за мен посока...

Хубавите новини за малката бебка Никол са най-важното нещо, като остава да видим какво ще се случи в съда с въпросната безподобна твар.

Знам, че смъртната присъда я няма, но много бих желал сега да я има, когато имаме налице умишлен опит за убийство на 4 дневно бебе.

Думите на Иван Колчаков от ръковството  на болницата - "За нас това е една страхотна реклама. Разбира се, съжаляваме, че поводът беше неприятен." оставям без коментар.

# 3 080
Сега четох материал свързан с така наречения втори видеоклип, който бил намерен и обсъждахме по-рано. В коментарите прочетох, че акушерката била ударила и друго бебе. В 39:52 минута от клипа. Аз обаче не мога да си причиня отново да го гедам това...

Скрит текст:

# 3 081
А аз си мисля, че родителите трябва да осъдят точно болницата. те нямат бизнес отношения с акушерката, а с болницата. Затова по принцип съществуват застраховките,чкакто спомена някой по-горе.

да, точно така Peace - делата по углавни престъпления като това се водят  от държавата.  родителите могат и трябва да съдят болницата, но ще им е трудно да се преборят - вижда се че болницата е със  "специален" статут.  Confused
 Но пък да обвинят болницата, че си преуморява акушерките , които от това губят връзка с "централния" и започват да трепят бебета е просто смешно. Затова на цялата дрънканица за смени и раб. време не ѝ е мястото тук.

Как дело за углавно престъпление срещу болница? Малко поне обмисляйте изказванията си. Наказателната отговорност е винаги и само лична, а делата за престъпления се водят така или иначе от държавата в лицето на прокуратурата. Граждански иск за обезщетения платени от болницата е съвсем отделно нещо. И все пак не сме в Америка и въпросът с обезщетенията не стои по начина, който е във филмите.

Как за углавно престъпление! ooooh! Аз говоря за компенсация. Не зная как е уреден въпроса в България, но болницата би трябвало да дължи на семейството обещетение.

# 3 082
Чудя се, как след всичката шумотевица и факти,пак се намират хора,които да защитават тази жена. Вчера във Фейса една акушерка, твърдеше,че такова помещение(където е бито бебето) във въпросната болница нямало и че на видеото не се виждало лицето на извършителя!!!  ooooh!
Подкрепям,че родителите трябва да съдят и болницата!

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 01:12 от Pancake_86

# 3 083
  • София
Сега четох материал свързан с така наречения втори видеоклип, който бил намерен и обсъждахме по-рано. В коментарите прочетох, че акушерката била ударила и друго бебе. В 39:52 минута от клипа. Аз обаче не мога да си причиня отново да го гедам това...

Скрит текст:
Да, удари и друго бебе  Cry

# 3 084

Скрит текст:
Да, удари и друго бебе  Cry

На клипа се вижда така ли?

За това става дума. Колко ли бебета са удряни така и никой нищо не знае ... Да не говорим как през цялото време се повтаря, че не била "проявила агресия към никое от другите бебета в отделението". Четох го на хиляда места.

# 3 085
  • София
Да, сега изгледах тези секунди.
Ама не, да дойде ВиС пак да я защитава, като обясни, че жената се връща от отпуска и затова е изморена, защото отпуската изморява  ooooh!

# 3 086
Е аз си го причиних,гледах малко. Не се вижда много добре,но и на мен ми се струва,че удря и другото бебче.
Как е оцеляло това дете,това си е ЧУДО! Да е жива и здрава малката,Бог е бил с нея!

# 3 087
tzvety26, колко пъти да напиша, че за мен е ВИНОВНА!!!
Акушерката Емилия Ковачева е виновна и трябва да лежи в затвора!!!
а дали е била изморена или не, не съм аз или ти които ще кажем!!!
аз не я познавам тази акушерка, никога не съм я виждала през живота си и от къде мога да знам дали е била изморена или не!!
стига сте ме обиждали и сте си измисляли неща, които никога не съм писала!!
А това, че  тази акушерка е ВИНОВНА не означава, че болницата няма абсолютно никаква вина!!!
За мен и акушерката и болницата са ВИНОВНИ!!!
И престанете да защитавате тази "болница" с тези арогантни и цинични "специалисти"!!!

# 3 088
И аз го гледах, първо я няма в стаята, бебето започна да маха с ръчички и сигурно плаче, тя влиза, отива до него и го удря, веднъж, но го удря  Cry

# 3 089
  • София

Скрит текст:

В това видео, между 1,50-1,58-ма минута се случва нещо. Най-вече в периода 1,53-1,56  минута.Според мен ужасно и достатъчно явно, за хората, които имат очите да го видят.
Моето мнение е, че дори въпросната Емилия да е раздавала 20 години подред хляб на гладуващите в Африка, не я прави по-малко виновна за случая с Никол. Дали ще бъдат намерени още 5 или 100 уличаващи  записа, това само увеличава вината на болницата, която явно се кефи на "рекламата".

Общи условия

Активация на акаунт