Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 354
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 585
  • София
ма ко

Нападната ли се почувства от думите ми? newsm78

И за какво да ти благодаря, че не си ме докладвала? Ами докладвай, аз така и така не съм от тези, които ''живеят'' в този форум и да ме баннат, ще го преживея. Но ти май забравяш, че това е форум за взаимопощ и аз това направих - ПОМАГАМ и отварям очите на онези, които докато не видят, идея си нямат какво всъщност се е случило или може да се случи с децата им. Искам да знаят, че не е само Никол попаднала под ударите на акушерката - трябва ВСИЧКИ, да вземат мерки навреме! ТОВА е! А сега нека ме трият, а темата да продължи както досега, да е просто една седянка - не за всички, но за такива щрауси като теб и  B & C, май е такава - писане, без смисъл и полза от това.

# 3 586
Аз не знам дали съм за или не.
От една страна е хубаво, че хората могат да го видят и да не си мислят, че е било "леко пошляпване", както се е изразил адвокатът, но от друга страна си мисля и за родителите на това дете и не знам те какво искат.
Специално в темата предпочитам да е в скрит текст.

# 3 587
Аз не знам дали съм за или не.
От една страна е хубаво, че хората могат да го видят и да не си мислят, че е било "леко пошляпване", както се е изразил адвокатът, но от друга страна си мисля и за родителите на това дете и не знам те какво искат.
Специално в темата предпочитам да е в скрит текст.

О,ама тва си баш леко пошляпване,на фона побоя над Никол.

# 3 588
  • при късмета
Mari_Mar, твоята "помощ" отдавна се коментира вече. Още преди 2 дни се публикува информацията за другото ударено бебе, не четеш ли?
Можеше да прочетеш правилата вместо да питаш дали се изживявам като модератор

Пак казвам, че не всеки може да гледа такива неща и трябва да се предупреждава какво ще види, като отвори линк, снимка, клип или каквото и да е. Не съм го измислила аз.
На някои хора може да им доставя удоволствие, други обаче са далеч от тези емоции, като видят такова нещо.

Да има хора, които трябва да видят за да повярват, но вече писаха и такива, на които това не е нужно

# 3 589
Mari_Mar, мнението ти ще има много по-голяма тежест, ако не използваш епитети и не правиш сравнения между хора и животни.

# 3 590
Хубаво де, и аз видях клипа, че върви и минах транзит през поста. Не съм го гледала клипа, но толкова снимки от стаята онази вечер се появиха по медиите, че няма човек на когото да не му е станало ясно за какво иде реч. Едва ли някой заблуден се е излъгал да го гледа без да знае за какво става дума.
Иначе съм съгласна, че подобни жестокости не е редно да бъдат публикувани без коментар за какво става дума.

# 3 591
  • София
Цитат
На някои хора може да им доставя удоволствие, други обаче са далеч от тези емоции, като видят такова нещо

Shocked

Ти не си добре, ако мислиш че на мен или на някой друг тук, му доставя удоволствие това зверство, но едно е да се напише в някой пост, че и друго дете е ударено, друго е да се види. Нека ни се запечата в главите, нека не го забравяме, както се случва с всяко подобно издевателство...след ден, два..или месец, всичко се забравя.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 15:11 от Mari_Mar

# 3 592
  • София - Рим и обратно
И какво като ни се "запечата" ooooh!.
Аз се радвам, че този клип изтече. Но никога не бих седнала да го гледам, никога. Достатъчно интелигентен човек съм, да разбера за какво става дума и без да гледам зверствата на психично болен човек.
Дай да си пуснем и нагледно как са правили хора на сапун в концлагерите, за да "повярваме" #Crazy.

# 3 593
  • при късмета
Хубаво де, и аз видях клипа, че върви и минах транзит през поста. 
Аз не можах да мина транзит. Това към момента беше единственото непрочетено мнение в темата и като цъкнах на нова, то ме прати директно там, отвори ми точно на поста.

Достатъчно ми се запечати началото на другия клип, от повече нямам нужда, като някои други

# 3 594

Дай да си пуснем и нагледно как са правили хора на сапун в концлагерите, за да "повярваме" #Crazy.

Преди да го пуснат нагледно по време на процеса срещу Айхман, буквално никой не е вярвал на жертвите.

# 3 595
  • София - Рим и обратно
Хубаво де, ама някои сме малко "по-лековерни" и нямаме нужда от визуални стимули. Не проумявам как някой доброволно си наблюдава сцена на изтезавано бебе, с цел да повярва Sick. Лоши работи ми идват на ума за това нещо.

# 3 596
Е нали все някои трябва да го гледат за да има на кого да се вярва?

# 3 597
Аз предлагам да престанем да се делим на "искащи да видят - ерго жадни за зрелища, които им доставят удоволствия" и на "не искащи - слабонервни, криещи си главата в пясъка и отричащи действителността"
Хората са различни, с различни нервни системи и няма защо едните да бъдат противопоставяни на другите и да се сипят обиди тук.

# 3 598
  • София - Рим и обратно
Е нали все някои трябва да го гледат за да има на кого да се вярва?
Чек, на когото му е работа - ще го гледа естествено.
Не разбрах единствено посланието на Мари Мар, която призова да го гледаме, че да ни се запечатало newsm78.

# 3 599
  • София
Хубаво де, ама някои сме малко "по-лековерни" и нямаме нужда от визуални стимули. Не проумявам как някой доброволно си наблюдава сцена на изтезавано бебе, с цел да повярва Sick. Лоши работи ми идват на ума за това нещо.

А знаеш ли колко хора в нета, оправдават акушерката - все едни такива чувствителни, които не могли да изгледат клипа, но им е жал за бедната измъчена от работа жена. И да! много хора дори които са гледали клипа, пропускат тези няколко секунди или не успяват да видят колко силен е удара който тя нанася и на това дете. Така ще мине между капките и Емилия, ще я съдят(ако изобщо я съдят) само за Никол, но не и за тази душичка, която никой от болницата не отрази, а уж и те са гледали клипа.

Емилия е с чувствителен слух и детският плач й е неприятен и непоносим, затова с цялата си злоба и сила се нахвърля върху децата за да ги накара да млъкнат и да не й нарушават душевният комфорт. Вие направихте същото с мен! Аман от ''чувствителни'' и състрадателни души, които постъпват точно като Емилия, когато нещо на тях не им е приятно и не им изнася.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 15:43 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт